Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

TSH

Medlem
 • Antal inlägg

  576
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Mitt Wifi hittas inte på Windows 10 datorn. Den hittar andra Wifi (ex grannens). Däremot hittar min mobil (android) mitt Wifi, även Mac-datorn hittar det. Tips på vad som kan vara fel. /Tsh
 2. Har en varchar-kolumn i en SQL 2008-databas där datumen ligger i nedanstående format Aug 12 2014 2:12PM Jag vill ha dessa på detta format istället 2014-08-12 14:12:00 Önskar hjälp med ett SQL-skript som gör denna konvertering /Tsh
 3. Datatypen är ntext Selecten ser ut så här SELECT message FROM dbo.lagring
 4. Har en SQL 2012-databas som lagrar XML-data i en kolumn i en tabell. Om jag kör en select och tar ut XML-datan från kolumnen för er rad och vill spara det som en XML-fil. Hur gör man då? Jag har provat att kliskta in datat i notepad och spara det som filnamn.xml men det fungerar inte
 5. Outook 2013 visar 1 rad av mailet även för lästa mail. Hur stänger man va det? Vill bara ha det för olästa mail TSH
 6. Finns IE11 för Windows 8 (ej 8.1) och Windows 2012 (ej R2)? Var kan man ladda ner?
 7. Någon som vet om det finns Windows 8.1 Platta 8-tum som har smartcardläsare?
 8. Tack för svaren. Jag vill kunna logga in med både Användarnamn och Smartcard. Dock vill jag att det förslagna alternativet ska vara Användarnamn (är nu Smartcard)
 9. Tack för svaret. Dock behövs användarnamn och lösenord användas då vi är flera som delar på datorn
 10. Hur kan man ändra så att defaut blir att man loggar in med användarnamn och lösenord? Som det är nu så kommer det alltid upp att logga in med smartcard.
 11. Finns det någon inställning/konfiguration att göra i Windows 8 så man t.ex. kan använda F8-tangenten för att kunna starta i felsäkert läge? Det kan finnas fall då man inte kan logga in i Windows 8 och därmed behöver starta i felsäkert läge.
 12. Har en testmiljö (2 nodskluster) med 3 klustrade Instanser av SQL 2008 R2 Idag kraschade disken för den en av klusterinstanserna. Nu har jag fått upp en ny disk men systemdatabaserna är borta. Min fråga är kan man göra en reinstall av klusterinstansen eller om det bästa är att göra uninstall och installera upp instansen på nytt? Då det finns 2 instanser till så har jag inte ännu vågat ming på att avinstallera den defekta instansen så jag inte "pajar" de 2 fungerande. Kan man avinstallera och i så fall hur gör man?
 13. Har en databas som är installerad på en Sql 2008 R2 Enterprise. Kan man på något sätt se om den använder någon Enterprise feature dvs vill se om den går att flytta till Standard.
 14. Har en tabell som ser ut enligt nedan Kolumn 1 Kolumn 2 Kolumn 3 ID1 Färg Blå ID1 Modell Metall ID2 Färg Röd ID3 Modell Plast Jag vill få till en select-sats som ger följande resultat ID1, Blå, Metal ID2, Röd, Plast Hur kan en syntax se ut?
×
×
 • Skapa nytt...