Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Starre

Medlem
 • Antal inlägg

  2 019
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Starre

 • Medlemstitel
  Veteran
 • Födelsedag 1984-06-03

Profil

 • Ort
  Linköping
 1. Min version är RealPlayer 11.0.2 Vet inte om det är det senaste eller inte?
 2. Jo, fast nu blir ju inte de sparade filena i flv-format utan i något som heter .ivr-format
 3. Jo, jag såg att den funktionen fanns men hittade ingen konverterare. Bra funktion men varför väljer de då att den rippade filmen ska tilldeles ett eget idiotiskt filformat som ingen kan använda eller konvertera
 4. Hej Vilka program och vilket tillvägagångssätt är det rätta för att fånga streamad video? Den aktuella sajten är i detta sammanhang SVT.se där jag hittat ett videoklipp som jag väldigt gärna vill spara Poäng för givande svar!
 5. Starre

  Vidarefakturering

  En fråga gällande enskild firma: Ponera att jag köper en vara för 12500 inkl. moms och vill sälja den vidare utan egen vinst utan bara vidarefakturera. Jag tänker då att jag själv lyfter momsen på inköpet och därmed får en momsfordran till staten på 2500. Sedan lägger jag, på min kunds faktura, på samma momssats på de 10000 varan kostar utan moms. Då är jag åter på 12500 kronor och min momsskuld och momsfordran till staten är kvittade mot varandra. Är detta rätt tänkt? Förvirras av följande lydelse ur Skatteverkets Momsbroschyr: Poäng för klargörande och bra svar! Tack! [inlägget ändrat 2009-01-09 23:20:47 av Starre84]
 6. Kan ju tillägga att Loopia inte svarar på frågor tredjepartsprodukter så mitt hopp står till Eforum =)
 7. Snabb fråga: Jag såg att man kan använder Wordpress MU via sitt Loopia-konto. Är det någon här som vet om det finns ett svenskt språkstöd för blogggen installerat? Poäng för bra svar!
 8. Ah, okej. Och där kom ditt andra poäng!
 9. Ah, borde tänkt på det. Dock varnar nu W3C: Hur ska man tänka kring det?
 10. Vilken charset ska jag använda i ett XHTML-dokument för att special characters som å, ä och ö ska passera genom W3C-valideringen utan anmärkning. UTF-8 tycks inte funka. Poäng för bra svar!
 11. Det var lösningen. Det stod inställt på ANSI. Poäng!
 12. Jo, dock vet jag inte hur jag kollar om CSV-filen använder UTF-8. Hur gör jag det?
 13. Jag ska nu importera data från ett Excel-ark till en MySQL-databas. Därför sparade jag filen i formatet .csv. Allt ser bra ut. Sedan använder jag importfunktionen i PhpMyAdmin. Det tycks funka fint. MEN... alla svenska specialtecken, typ "å", "ä" och "ö" förvandlas till menlösa frågetecken. Någon som vet på råd? Poäng för den som kommer med lite konstruktiva tips!!!
 14. Tack båda två för era svar! Jag löste det genom att sitta en timme och manuellt ersätta mellanslagen med tabbar och sedan klistra in allt i Excel. Ganska jobbigt men en engångsgrej.
×
×
 • Skapa nytt...