Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jullie

Medlem
 • Antal inlägg

  52
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Jullie

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Jag har haft kontakt med Skatteverket men de kunde inte identifiera problemet. Vi har provat lite allt möjligt, tömma cache mm, in-private-fönster men inget hjälper. Så här svarade de: "Fungerar chrome så är det något i din andra webbläsare som orsakar detta och det kan vara något säkerhetsprogram eller tillägg i webbläsaren. Vad det är kan vi ej felsöka från vår sida då detta inte visas i våra loggar." Det konstiga är ju att det bara är Skatteverkets och Kronofogdens sidor jag inte kan gå in på.
 2. Tack Cecilia och Pelle Penna Windowsversionerna och Flash och allt annat är uppdaterat och alla cachar, cookies, historik mm är rensat. Så nåt lurt är det.
 3. visst kan jag det men jag vill verkligen förstå varför det blir så här :).
 4. Sedan några dagar tillbaka kan jag i Edge på en dator inte öppna skatteverket eller kronofogdens sida. Det fungerar i Internet Explorer och i Chrome men inte i Edge. På en annan dator som använder samma router fungerar alla tre. Alla inställningar är lika. Vad kan det vara för fel?
 5. När jag öppnar en excel-fil oavsett om från explorer eller inifrån excel börjar hela processen med att spara filen. Det här får till effekt att det ser ut som om jag hade gjort en ändring fast jag inte gjort något annat än öppnat och stängt. Har letat runt men hittar inte var i inställningarna jag ska ändra detta. Någon som vet?
 6. Hittade själv . Lösningen var att avinstallera Internet Explorer 11.
 7. På min ena dator har Outlook bestämt sig för lightversionen av webmail och hur jag än försöker får jag inte tillbaka den fulla versionen. Jag har kollat i alla webmailkonton att det inte är ikryssat för blinda/synskadade version. För några går det att avkryssa lightversionen i den ruta där man först loggar in. I det ena webmailkontot är den rutan grå, dvs går inte att klicka bort. I samma webmailkonto är dock rutan för blinda/synskadade inte ikryssad. Hur får jag tillbaka vanliga webmailversionen för Outlook?
 8. Plötsligt har jag problem med att se vissa hemsidors formulär på sidan. Exempel: jag vill boka en biljett med Lufthansa och det fungerar bra hela vägen och jag kan se hela sidan (ibland får man iof sig scrolla ner om det är mycket information) fram till den sida där man ska ange namn mm. Då syns bara en på höjden väldigt smal ruta i mitten och man får tabba sig fram rad för rad. Om jag med samma dator loggar in på ett vpn så finns inte problemet utan där ser man hela rutan. Förstår inte vad som är fel och vad som hänt. Problemet är nytt. Någon som har någon idé?
 9. Hej, har Windows 7, 64 bit och har Ciscos 5.0.07.0440. Jag kan dock inte ansluta till företagets VPN utan får till svar att "The client did not match the firewall policy configured on the central site vpn device.Cisco systems integrated firewall should be enabled or installed on your computer." Men vid installationen har jag inte fått någon fråga att avstå men samtidigt kan jag inte hitta någonstans att installera eller aktivera det - inte heller under Options där valet borde finnas. Någon som har något tips?
 10. Jag har mail-konto hos Telenor men internetleverantören är olika beroende på var jag befinner mig. Hemma har jag Tele2, på landet har jag Telia, på ett trede ställe ytterligare en annan internetleverantör. Varje leverantör vill ha sin inställning på sitt sätt. Telias är inte så knepig då man bara behöver ändra till smtprelay1.... Men Tele2 är ju helt hopplöst då man där måste ändra till mail.tele2.se plus ändra utgående inloggning till något Tele2 konto mm. Finns det något enkelt sätt att slippa ändra alla inställningar varje gång man förflyttar sig?
 11. Hej Cecilia - tack för tipset. Jag har provat det redan (plus typ femtioelva andra jag hittade på nätet ) men det fungerade tyvärr inte. Det hela slutade nu med att jag gick tillbaka till IE7 och nu fungerar det igen.
 12. Jag har XP och sedan jag uppgraderade från ie7 till ie8 går det inte att skriva i kommentars- och statusfälten i Facebook. Jag har inga problem med något annat program eller någon annan sida bara Facebook. Har letat runt efter information på nätet, "städat" datorn och försökt allt möjligt men förstår inte vad det beror på. Ibland kan jag skriva 2-3 bokstäver men sen är det stopp. Tacksam för tips.
 13. Tack tack - ska prova vid tillfälle för det är lite störande att behöva starta om jämt.
 14. Hej - när min dator varit i ett längre energisparläge så återkommer inte ljudet i högtalarna. Har provat att dra ut och sätta tillbaka sladdarna men det hjälper inte. Det som hjälper är att starta om datorn. Hur kan man lösa det här? Hoppas på tips.
×
×
 • Skapa nytt...