Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

hostname81

Medlem
 • Antal inlägg

  345
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Tack för svaren. Ja nu är det ju bara på ett ställe men ett ställe som jag besöker ganska ofta i och för sig under sommarhalvåret. Kollade på riktantenn men känns inte som om jag vill lägga de pengarna så får lösa det på ett annat sätt.
 2. Jag har en HTC 10 mobil och Telenor som operatör. Jag har bra mottagning på de flesta ställen runt här jag bor men på ett ställe har jag knappt något mottagning alls. Kollade med Telenor som gav tips om att låsa mobilen på antingen 3g eller 4g på just den platsen men har inte haft möjligheten att testa det än. Finns det något annat man kan göra för att få bättre täckning på en specifik plats eller nån som har tips på något som kan hjälpa. Googlade lite och hittade nått tips med nån som gjorde nån typ av mini parabol av aluminiumfolie som tydligen funkade men då lade han mobiler i där och så kollade han på en film på en annan skärm fast använde mobilens surf.
 3. Jag följde bara guiden som finns i den här videon men har jag gjort fel så säg gärna till för jag har ingen koll på hur det ska sitta.
 4. Tack, jag hade bara hittat en vanlig manual tidigare när jag sökt på google. Skall kolla detta och hoppas det fungerar.
 5. Hittade en video på Youtube så jag lyckades byta remmen nu, den gamla såg bättre ut än jag trodde men den har ju många år på nacken så den var säkert sämre än den såg ut. När jag skall sätta dit överdelen som jag satt fast remmen på så skall ju den sattas fast och vridas ett varv så att remmen fastnar runt drivspolen men jag lyckas inte få detta att fungera.
 6. Vi har en gammal stereo från Philips hemma som heter AS 9300 med både Skivspelare, kassett och radio samt en extra CD som vi köpte till. Den har fungerat utan problem men nu verkar det som drivremmen till skivspelaren gått sönder då skivorna inte snurrar längre och jag har beställt en ny men hur byter man en sådan. Har hittat en del av det via google och står att det skall vara ganska enkelt. Finns en del guider på Youtube också men min skivspelare ser inte ut som de som finns i de guiderna så där fanns ingen hjälp. Har försökt lite själv men kommer ingen vart nån som har koll på detta. Bifogar en bild som jag hittade på nätet på hur min skivspelare ser ut, kan fixa en bättre under helgen.
 7. Hej, jo jag har funderat på det men tänkte ifall någon hade nån annat input. Det är standard webbläsaren.
 8. Hej, morsan har en ganska ny HTC One X och när hon går in på internet så stänger webbläsare helt plötsligt bara ner sig. Hon öpnnar sedan webbläsaren igen och sedan går det ett kort tag innan den stänger ner sig igen. Så här gör den i princip hela tiden. Nån som vet vad man kan göra åt saken?
 9. Felet var precis som du skrev en datum kontroll som var sätt till 2014-01-01 ändrade man detta till 2015-01-01 så fungerade det. Konstigt att jag inte tänkte på det själv men stort tack för hjälpen.
 10. Hej, har jobbat ganska mycket i access och hjälper en person med ett program i access som fått ett felmeddelande. Det är inte jag som byggt det och han som gjort det är inte kvar i livet så han kan inte tillfrågas. Det är ett ekonomi program för bland annat tidpapportering i projekt, skicka fakturor m.m. Problemet började nu vid årsskiftet och felet den säger är run time error 2147467259 (80004005) drivrutin för odbc microsoft access ÅÅÅÅMMDD. Problemet uppkommer bland annat när man skall starta ett nytt projekt och väljer ett datum i år 2014. Då kommer felmeddelandet och sedan så stängs programmet ner. Han som använder programmet har i programmet ändrat till 2014 och vissa saker i programmet har då skett automatiskt så att det syns att han ändrat till 2014 men tydligen fungerar det inte som det skall. Jag har inte stött på något liknande problem tidigare och via googling så hittar jag flera med run time error 2147467259 men ingen som har resten av felmeddelandet. Nån som har tips på hur man kan lösa problemet?
 11. Vill bara tipsa ifall det är nån annan som söker ett gammalt AGP grafikkort så hittade jag ett helt nytt på engelska ebay som fungerade perfekt för mig. Kostade runt 750 spänn så dyrt var det inte heller och leveransen gick ganska snabbt.
 12. På den butiken går det ej att beställa när jag valt Payson som betalningmedtod för då kommer det ett felmeddelande och ingen svarar på mail eller via Facebook. På Netvaruhuset gick det att beställa men sedan skulle jag få ett mail om betalning men inget har kommit och inte heller där svarar de på mail så dessa två butiker kan jag stryka från listan. Blir nog att köpa CLUB 3D RADEON HD3450 512MB DDR2 AGP VGA/DVI från Dustin Home för där vet man i alla fall att det är en fungerande webshop.
×
×
 • Skapa nytt...