Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

swedeboy

Medlem
  • Antal inlägg

    88
  • Gick med

  • Senaste besök

Om swedeboy

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1971-07-24

Profil

  • Ort
    Göteborg
  1. Hej! På webbhotellet Surftown som jag har min portal hos har jag tillgång till en del funktioner baserade på php, men min kunskap inom detta område är lik noll. Så jag tänkte kolla här om det finns någon kunnig som är intresserad av att hjälpa till med detta? - Ersättning en banner/reklamplats för livstid, var som helst på sidan. Hör av dig om du känner dig intresserad. E-post: webmaster@queerportalen.se Mvh Anders
  2. Hej! Jag driver en portal och vi behöver en ny, fräschare och häftigare design till vår sida så vi tänkte höra oss för om det finns någon bra webbdesigner här som ville hjälpa till? Jag har hittat en design, nu behöver jag en person som hjälper mig att bygga upp denna. - Ersättning Om du kan php och kan lägga in funktioner som forum, kontaktformulär, kanske möjlighet för besökare att ladda upp sina egna vimmelbilder samt göra en snygg logo. Då kan du få en ersättning med 1000:- och fri annonsplats under ett år. Länk till sidan som den ser ut nu idag: http://www.queerportalen.se/ Hör av dig om du känner dig intresserad. E-post: webmaster@queerportalen.se Mvh Anders [inlägget ändrat 2008-05-12 20:18:45 av swedeboy] [inlägget ändrat 2008-05-15 10:07:39 av swedeboy]
  3. Har installerat RadarSync 2008 som är ett program för att uppdatera drivrutinerna på datorn. Det är inga problem med varken att installera eller öppna programmet, men när jag skall göra en scan så får jag upp följande felmeddelande: Ett undantag som inte hanteras har uppstått i ditt tillämpningsprogram. Om du klickar på Avsluta avslutastillämpningsprogrammet omedelbart. Åtkomst till sökvägen C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Program nekas. Sen under informationsknappen finns det en massa konstig kod som inte jag begriper något av. Vad beror detta felmeddelande på, och vad kan jag göra för att åtgärda felet. Hoppas att någon kan hjälpa mig lösa detta så jag kan använda programmet. /Anders [inlägget ändrat 2008-03-08 11:08:10 av swedeboy]
  4. Jag har en liten fråga när det gäller garantireparation. Nu är det så att min HP Pavilion Notebook dator som köptes juni i år har varit inne för garantireparation 2 gånger med samma fel hos Infocare. Första gången tog det 1 månad från den dagen dom hämtade den tills jag fick tillbaka den. Då hade dom bytt ut moderkortet. När jag fick tillbaka den så kvarstod felet, samt att dom hade lyckats med att göra två repor på min dator också. Jag kontaktade HP på nytt och dom i sin tur kontaktade Infocare. Dom hämtar datorn, och den här gången gick det snabbt med reparationen. Den här gången hade dom bytt ut moderkortet igen, samt uppgraderat bioset. När jag fick tillbaka datorn den här gången märkte jag att samma problem kvarstod. Jag kontaktar HP på nytt(i går), och dom beställer ytterligare en reparation av datorn hos Infocare. Alltså lämna in datorn för tredje gången. Så min fråga är: Hur många gånger har ett företag på sig att fixa samma fel?
  5. Jag har avinstallerat Panda IS 2008 på 2 av datorerna i nätverket. Då fungerar fildelningen/nätverket som det skall, och alla enheterna som är inkopplad i nätverket visas under mappen nätverk. På den datorn som fortfarande har Panda IS 2008 installerat så fungerar inte lokal fildelning och alla enheterna visas inte under mappen nätverk. Alla datorerna med olika namn är med i samma arbetsgrupp. Alla nätverksprotokoller är installerade på samtliga datorer. Mappar är utdelade på samtliga datorer. Jag har även laddat ner 2 snabbkorringerar från Microsft Allt fungerade ju normalt innan jag installerade Panda IS 2008 på datorerna. Här lägger man ett belopp av SEK 600 på ett program som väl borde vara ett plug and play – (med vissa initiala inställningar) men ska man verkligen behöva gräva djupt i Windows roten för att få det rätt installerat och rätt fungerande? Att behöva stänga av tjänster i Windows för att det skall fungera normalt och smärtfritt.
  6. Jag testade med dom inställningar som gästen tipsade om, men det fungerar fortfarande inte. Har kontaktat supporten igen då jag blev konfunderad av Cecilias inlägg 10:57. Men jag kan inte komma på något annat än att det måste vara en konflikt mellan Panda IS 2008 och Vistas nätverks- och delningscenter.
  7. Hej Cecilia. Ja jag har problem med att få fildelning att fungera i det lokala nätverket. Jag har inaktiverat tjänsterna som supporten på Panda sa att jag skulle göra. Varningsmeddelandet(kontrollera brandväggens inställningar) försvinner ju när jag inte har Panda IS installerat på datorn. Man skall väl inte behöva vara Windows expert för att kunna använda ett säkerhetspaket. Så jag förstår inte det att man skall behöva stänga av tjänster för att få en brandvägg/nätverk att fungera smärtfritt. Kan det vara så att Panda IS 2008 inte helt fungerar med Vista? Har Vista Home Premium och har en router D-Link DIR 655.
  8. Jag använder Microsoft VISTA ihop med Panda IS 2008. Jag har det anslutet genom ett nätverk - trådlöst - och jag får upp meddelande om att brandväggen inte är rätt konfigurerad när man öppnar "Nätverks - och delningscenter" i VISTA. Texten som kommer upp är; "KONTROLLERA ATT BRANDVÄGGENS INSTÄLLNINGAR STÄMMER ÖVERENS MED DESSA INSTÄLLNINGAR FÖR ATT DELNING OCH IDENTIFIERING SKA FUNGERA KORREKT." Fick detta svar från supporten på Panda, men problemet kvarstår. Dubbelklicka på följande tjänster i listan, och välj "Disabled/Avaktiverad". Base Filtering Engine IKE and AuthIP Keying Modules IP Helper Service IPSec Windows Firewall Bifogar även en print screen på inställningarna i nätverks- och delningcenter Det fungerar utan problem på min bärbara som har Windows XP. Vilka inställningar ska man göra för att det här ska fungera? Hoppas att någon kan hjälpa mig lösa detta. Anders [bild bifogad 2007-09-22 09:15:24 av swedeboy] [inlägget ändrat 2007-09-22 09:22:47 av swedeboy]
  9. Nu har jag fått nätverket att fungera till en viss del, men problem kvarstår. Huvuddatorn(efter routern) får inte upp dator nr 2(den som är kopplad med USB adapter) Dator nr 2 ser huvuddatorn(efter routern) men har ingen åtkomst till den. Routern är kopplad till en XP dator, men övriga datorer i nätverket har Vista Home Premium installerat. Vad kan detta bero på?
  10. Nu har jag bytt kanal på routern, och testade med att stänga av krypteringen. Då fungerade det att ansluta till nätverket, och jag kunde surfa på nätet. Så fort jag la in krypteringen igen, så kunde jag inte ansluta till nätverket. Det fungerar ju perfekt med den ena datorn i nätverket. I nätverket så finns det 2 vista datorer, och routern är kopplat till en xp dator. Att det fungerar utan kryptering, men inte med kryptering är något som jag inte förstår helt. Hoppas att någon kan hjälpa mig lösa detta.
  11. Jag har byggt ett trådlöst nätverk med en router och en trådlös USB-adapter till en PC-desktop. Köpte en Belkin N1 Router och även en N1 USB -adapter för BÅDE laptop och desktop. Routern fungerar utan problem när den är inkopplad till en server. När vi skulle koppla in USB adaptern till desktopen - så fungerade den ett tag i början - men sen har den helt lagt av. Nån gång så kan den komma upp med "Bra" kontakt för att ganska direkt tappa kontakten. Nu är det hopplöst att överhuvudtaget få kontakt. Samtidigt med att vi får fram trådlösa nätverk att ansluta till så finns det ytterligare 4- 6 stycken i området (vi finns i ett höghus). Kan dessa andra störa ut vår trådlösa anslutning till desktopen? Mottagaren/sändaren står cirka 6-7 meter från Routern. Finns det något sätt var på man kan öka styrkan på Routern för att kanske kunna överglänsa de andra nätverken? Någon som har varit med okm liknande eller till och med haft samma problem? swedeboy
  12. ja jag får göra det. Mycket tacksam för all hjälp och svaren!!
  13. det måste ju vara fel på routern då det fungerar att installera nerladdade program när jag användar mobilen som modem. när det gäller inställningar till routern så har jag överhuvudtaget ingen koll på det.
  14. Tack för all hjälp, men det verkar som problemen är lösta nu. Det var routern som gjorde att det inte gick att installera program från nätet. Testade med att koppla upp mig med min Nokia N95, och då fungerade det utan problem att installera program som jag har laddat ner från nätet.
  15. [log]Loggnamn: Application Källa: Application Error Datum: 2007-07-27 16:03:45 Händelse-ID: 1000 Aktivitetskategori:(100) Nivå: Fel Nyckelord: Klassiskt Användare: Saknas Dator: Micke1 Beskrivning: Felet uppstod i programmet hpqtra08.exe, version 82.0.188.0, tidsstämpel 0x459b302b, felet uppstod i modulen MSVCR80.dll, version 8.0.50727.312, tidsstämpel 0x4536eb78, undantagskod 0xc0000005, felförskjutning 0x00014cfe, process-ID 0xa04, programmets starttid 0x01c7d0550bdfbb9a. Händelsens XML-data: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">'>http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">'>http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2007-07-27T14:03:45.000Z" /> <EventRecordID>1306</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>Micke1</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>hpqtra08.exe</Data> <Data>82.0.188.0</Data> <Data>459b302b</Data> <Data>MSVCR80.dll</Data> <Data>8.0.50727.312</Data> <Data>4536eb78</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>00014cfe</Data> <Data>a04</Data> <Data>01c7d0550bdfbb9a</Data> </EventData> </Event> Loggnamn: Application Källa: Application Error Datum: 2007-07-27 11:59:24 Händelse-ID: 1000 Aktivitetskategori:(100) Nivå: Fel Nyckelord: Klassiskt Användare: Saknas Dator: Micke1 Beskrivning: Felet uppstod i programmet office2007-kb933688-fullfile-x86-glb.exe, version 12.0.6015.5000, tidsstämpel 0x460c340f, felet uppstod i modulen office2007-kb933688-fullfile-x86-glb.exe, version 12.0.6015.5000, tidsstämpel 0x460c340f, undantagskod 0xc0000005, felförskjutning 0x00007313, process-ID 0x54c, programmets starttid 0x01c7d034cfb9c3b9. Händelsens XML-data: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="Application Error" /> <EventID Qualifiers="0">1000</EventID> <Level>2</Level> <Task>100</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2007-07-27T09:59:24.000Z" /> <EventRecordID>962</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>Micke1</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data>office2007-kb933688-fullfile-x86-glb.exe</Data> <Data>12.0.6015.5000</Data> <Data>460c340f</Data> <Data>office2007-kb933688-fullfile-x86-glb.exe</Data> <Data>12.0.6015.5000</Data> <Data>460c340f</Data> <Data>c0000005</Data> <Data>00007313</Data> <Data>54c</Data> <Data>01c7d034cfb9c3b9</Data> </EventData> </Event> Loggnamn: Application Källa: SideBySide Datum: 2007-07-28 21:50:16 Händelse-ID: 59 Aktivitetskategori:Ingen Nivå: Fel Nyckelord: Klassiskt Användare: Saknas Dator: Micke1 Beskrivning: Det gick inte att skapa aktiveringskontext för C:\Users\Micke\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\UY6AYQPS\ccsetup141[2].exe. Det finns ett fel i manifest- eller principfilen C:\Users\Micke\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\UY6AYQPS\ccsetup141[2].exe på rad 0. Felaktig XML-syntax. Händelsens XML-data: <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event"> <System> <Provider Name="SideBySide" /> <EventID Qualifiers="49409">59</EventID> <Level>2</Level> <Task>0</Task> <Keywords>0x80000000000000</Keywords> <TimeCreated SystemTime="2007-07-28T19:50:16.000Z" /> <EventRecordID>1739</EventRecordID> <Channel>Application</Channel> <Computer>Micke1</Computer> <Security /> </System> <EventData> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data>C:\Users\Micke\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\UY6AYQPS\ccsetup141[2].exe</Data> <Data>C:\Users\Micke\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\UY6AYQPS\ccsetup141[2].exe</Data> <Data>0</Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> <Data> </Data> </EventData> </Event>[/log] jag laddar ner programmet från den andra datorn i nätverket och lägger den över på usb minnet. om jag flyttar över exe filen från usb minnet till skrivbordet så fungerar det att installera. kan det bero på den trådlösa routern som jag har som gör att jag har problem med att installera program från nätet? Märke:DLINK DIR 635 [inlägget ändrat 2007-07-28 21:49:47 av swedeboy] [inlägget ändrat 2007-07-28 21:51:10 av swedeboy]
×
×
  • Skapa nytt...