Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mamoon

Medlem
 • Antal inlägg

  354
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av mamoon

 1. Jag har uppdaterat men fortfarand jag har ett val Imagebrännare som sparar alting på HD. sedan jag tror att det beror inte på uppdateringar, för att det borde gå utan Nero att skicka filar till brännare med hjälp av det stödet som finns i Windows XP. Höger klick på filen -> skicka filer till enhet x som är brännare. men när jag högerklicker finns alla möjliga alternativ utom min bränare.
 2. Hej Jag har installerat Nero på min dator, nu när jag försöker att bränna en CD jag kan inte välja min CDbrännare för att jag får endast ett alternativ Imagebrännare när jag väljer det då allting sparas på HD istället för att brännas på CD. När jag försökera att högerklicka på ett program med syfteet att skicka den till CDbrännare då det finns inte CDbränaren med på listan. vad ska jag göra vet inte?
 3. Hej När jag startar min dator vid start öpnas mapen Program som liggar under C:. Hur kan jag gör så att den öpnas inte.
 4. Jag har registrerad min websida för att få en statistik över de som besöker hem sidan. Jag fick en HTML kod som ska klistras in på hemsidan, men vet inte vart ska klistra koden?
 5. Tack för svar vad tycker ni om fel raporrten som jag fick, kan ni vara snäll och komentera det.
 6. Tack för mycket bra svar!
 7. Allt är OK vad är det för nåt? Kylpasta? för att ta bort gamla drivrutiner som finns på datorn. Behöver jag att formatera och installera om windows? en gång fick jag ett felraport att [log] Hardware failure: replace failed component Thank you for submitting an error report. Problem description The error was caused by an unrecoverable hardware error which forced the operating system to stop functioning. Although we know the problem is caused by a hardware component, unfortunately the error report does not contain enough information to tell us the specific component. More than likely the problem is being caused by problems with one or more of the following computer components: * Random Access Memory (RAM) * System board * Central Processing Unit (CPU) * Power supply Recommendations If you have received this error more than once, it could indicate a serious problem with your computer. We recommend that you do the following: 1. Back up your files to avoid data loss in case of a complete hardware failure. 2. Contact the original manufacturer of your computer or your local computer repair shop. Either will have advanced hardware diagnostics to determine the specific component which is failing. Microsoft is interested in your opinions about Windows Error Reporting so that we can continue to serve you better. Please take a few minutes to complete the following anonymous survey. GoTake Survey You can track this error report by clicking the Track this error report link. If you choose to track your error report, you will be notified of resolutions to this problem as they are identified. GoTrack this error report [/log] är det nåt alvarligt?
 8. Jag har byt proseccor på min dator det gick bra datorn startade igen. men den startar om av sig själv ibland, vet inte varför? och i system info står det (SE BILDEN) vad är 1.40 MH? min ny prosessor är 2.8MH. men jag vet inte vad står 1.40 för någonting? Tackar på för hand för all tips och hjälp. [bild bifogad 2006-10-28 11:32:33 av Jahan]
 9. Det blir ingen konflikt mellean dem? Hur du vet att vilekt av dem du användar?
 10. Hur JKan jag stänga av den inbyggda ljudkortet och installera ett intärn ljudkort. det finns två variant att ändra på den via bios eller via jampar på moderkortet men jag vet inte HUR?
 11. Jag har en nätaggregat på min dator som är 300 W och nu vill jag byta den mot en annan aggregat som är 550 W, jag har en ATX låda och aggregaten är anpassad för ATX och BTX. fråga! Finns det en risk att den kraftigare nätaggregaten bränna min dator eller moderkortet?
 12. mamoon

  karta

  Tack för svaret. det var väldigt fint men med mina kunskapar det blir svårt för mig att använda det, eller platsera den exakt över den punkteln som jag vill. Jag tog printscreen från inero på nätet och användar den som en still bild föratt visa adressn för dem som vill besöka oss. Jag tänkte så att jag riter en pil och visar den punkten i kartan där vi befinar oss och i slutet av den pilen skriver en förkorning till exempel IBM och den förkortningen ska blinka ständigt.
 13. mamoon

  karta

  Jag har en karta på min hemsida och vill den adressen som jag pekar på att blinka eller förkortningen för adress ex IBM dem tre bokstäver blinka, hur kan jag göra det?
 14. mamoon

  Yahoo toolbar

  Yahootoolbar har installerats på min dator som är mycket störande kan inte tabort den. det gick inte via lägtilltabort program.
 15. Det finns masse med olika version av Linux vilken version rekomenderar du mig som kan ingenting om linux. jag har prövat Redhat en gång men misslyckades.
 16. Ok Hur du skapar din databas, tabeler och etc...? Hur kontrolerar du om att din data finns i databasen? mvh
 17. Hej jag har läst den i installation guiden annars hur kan jag starta winMySQLadmin? Tack
 18. Hej Jag får varning från Microsoft att min Windows är inte äkta. Vad innebär detta? Hur kan bli av med den här varningen? Tack
 19. Hej jag har installerad SQL server på min dator men jag fick ingen ikon till vänter om klockan för att kunna köra den. den är installerad på c/program/mysql/sql server 5,0-> kommandline. när jag skriver min lösenord i kommand line så den startas men jag tycker det saknas något i den.
 20. Jag har gjort det och koden har blivit godkänd av valideringen, men felet är kvar, att sidan ser olika ut i IE och firefox.
 21. Hej och tack! Jag gick in på säkerhetcenter och bokade alternativet " Jag har en antiverus program som övervaker själv......" . Så försvan meddelandet och nu det står i säkerhetcenter att övervakas ej.
 22. Hej tack för svaret som jag väntade mycket på. Hur kan jag ändra på den så att sidan se ut på samma sätt i alla webbläsare?
 23. vad menar du med säkerhet center ? Nej ibland säger att det hittades ingen antiverus program och ibland säger att antiverus programet är gamal och kan inte skydda datorn.
 24. hej jag har installerat flera olika antiverus program under dem senaste 5 dagar till exempel AVG, Avista, Camwin men fortfarande får ett meddelande från windows att antiverus programet är föråldrats och datorn kan utsattas för risk eller ingen antiverus hittades. vad kan vara orsaken till detta? tack för all hjälp på för hand.
×
×
 • Skapa nytt...