Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Tobias B

Medlem
 • Antal inlägg

  118
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av Tobias B

 1. Hej, jag har sedan en längre tid tillbaka problem med att mina skrivbordsikoner byter bild för typ av ikon. Tex just nu på en bild och en PDF är det ikonen för anteckningar på bilden, är olika filtyper varje dag, man startar om datorn och efter nån timme är ikonerna så igen. Bifogar en bild. Någon som vet varför det blir så och hur man åtgärdar det?
 2. Jag hade tänkt att använda datorn till alla mina scoutmöten att anteckna det som tas upp på möterna, och kunna ta med den och alltid ha dokumenten tillgängliga. samt kunda använda den för o visa upp alla kort man tar på alla olika arrangemang. Jag vill vinna datorn för att kunna använda den att arbeta på och för presentationer då en stationär är lite jobbig att släpa med sig.
 3. testa programmet team viewer, finns på www.teamviewer.com
 4. i IE arkiv> favoriter>exportera favoriter, eller i IE7 klicka på knappen för lägga till favoriter och välj importera och exportera.
 5. kan installaer a-patch eller mess patch, mess patch finns på www.mess.be a-patch får du googla
 6. plocka bort mellanslagstangenten och rengör under den..
 7. Är drivrutinerna på ditt trådlösa nätverkskort som dom ska?
 8. Tobias B

  Grafikkort

  Fick oxå det meddelandet på mitt kort, tror jag löste det men nyare drivrutiner om jag minns rätt..
 9. Hej.mov används av quicktime. testat mediaplayer classic?
 10. Start> kontrollpanelen > användarkonton > >inloggningsalternativ >bocka bort använd välskomsskärmen
 11. Hej! Du får ta och installera den engelska versionen av iE 7 på din dator, och sedan installera det svenska språkpaketet för IE 7 så funkar det=) [inlägget ändrat 2007-03-17 13:19:27 av Tobias B]
 12. Har du testat med att starta om routern? uppdaterat fimeware i den?
 13. jag har ingen lösning på ditt problem då jag hade samma problem med min d-link router, testade med nyare drivrutiner för mitt nätverkskort men hjälpte inte så köpte ett wlankort via usb istället.. men testa med nya drivrutiner?
 14. prövat installera nyare eller installera om drivrutinerna?
 15. Norton antivirus 2007 funkar till vista lika f-secures 2007 version, om du går in på vistas webbplats finns en lista med kompatibla antivirusprogram.
 16. installerar du IE7 och ångrar dig så kan du avinstallera det via läggtill/tabort program så får du IE6 åter igen
 17. Har du väntat ett tag innan du försöker ansluta? kan ta upp till en halvtimme innan din bredbands leverantör har förnyat din ip adress så du kan ansluta, D-link har ju en guide hur du ansluter routern, följ den, den finns på cd-skivan som följde med..
 18. skivan är copyright skyddad och den får du därmed inte bränna överhuvudtaget..
 19. Sök igenom datorn med ett antivirusprogram? sök efter spionprogram? kan vara en bra start. Amd athlon 64 3400+ geforce 6800GT 256 mb 1536 mb ram. Asus K8N4-E Deluxe
 20. det finns inte på svenska än, bara engelska..
 21. klicka på hjälp och sedan om windows defender och klicka på sedan check for updates
 22. IE 7 kommer att komma med svensk version när den är slutgilltlig, dvs i December vad dom sagt, kommer dyka upp på windows update. Amd athlon 64 3400+ geforce 6800GT 256 mb 1536 mb ram. Asus K8N4-E Deluxe
×
×
 • Skapa nytt...