Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

zy

Medlem
 • Antal inlägg

  78
 • Gick med

 • Senaste besök

Om zy

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1982-12-13
 1. Pröva att byt till en annan NOD32 server, helst ska den stå på automatic-servers men pröva att byta manuellt till en annan. Mvh Linus
 2. Registreringsförfrågor som du skriver om styrs av det enskilda programmet. Alla program är olikia och därav finns det förmodligen inget som kan "ta bort" registeringarna. Du får nog klicka på no i fortsättningen tyvärr.
 3. Hur hög signalstyrka har du då? Är det exakt var femte minut? Det kan ha med power saving mode. Ta egenskaperna för det trådlösa nätverkskortet genom enhetshanteraren föreslagsvis. Under Avanceratfliken så har du Power Saving Mode, välj Off i rulla-nerlistan. Vet inte vad det är för annan bärbar, men vissa har tredjepartsprogram med powersavingmode som stänger av wifi/lanadaptrarna.
 4. Jaha, det var det du menade. Tyvärr så petar jag inte ås mycket på XP home maskiner så jag visste inte om den begränsningen, sanslöst vad dåligt. Då återstår det nog ominstall. Du kan ju också även köpa en extern cdläsare? om din bios har stöd för detta dvs. Bra att du hade backup sen tidigare!
 5. Hej igen, Du skrev att du hade ändrat ipnummer på routern till samma som du hade på din dator. Ändra ipnummer på datorn till något annat i samma följd (tex om du satte 192.168.0.1 så ändra ipnumret i datorn till föreslagsvis 192.168.0.5) Använd nu webbläsaren och surfa in på routerns ipnummer som du satte tidigare. Ändra tillbaka till det gamla routeripnumret.
 6. ny ipdadress vart då? Vad menar du
 7. Först o främst så måste du undersöka varför du inte kan komma in i domänen via det trådlösa. Därför skrev jag att du skulle logga in som lokaladmin och se ifall du får förbindelse till din server för att kunna utesluta fel. Kommer du åt servern när du kör det trådlösa? ping, browsing osv? Har du ställt in ipnummer och så korrekt på det trådlösa kortet?
 8. Blocket är ett ganska komplext system och består av flera olika delar. Ska betalning ske via SMS så får du anlita någon form av SMS-gateway/betalningsföretag. Ska allt vara gratis så finns det väl en del system som är gratis. Ska användare själva lägga upp saker? Finns AAAAALLLLLDEELLLES för många lösningar på din fråga som kräver ganska mycket kunskap inom flera olika tekniska områden. Bästa är nog att anlita något bolag/konsult för detta tyvärr.
 9. Kan du använda "Use last know working configuration" när du trycker f8 strax innan windowsstarten?
 10. Beror på vad du har för moderkort och grafikkort. Har du inbyggt nätverkskort, gå till moderkortstillverkarens hemsida och ladda ner. om inte, öppna o kolla. Likadant för grafikkort. Svar till fråga 2. Beror helt på vad det är för produkter. Microsoft kan inte ge stöd till samtliga 3 miljoner olika nätverkskort.
 11. Inga problem, köp en trådlås videoförlängare. Philips har en del bra produkter i det segmentet. Runt 1000-1300kr så får du bra saker, dyrare så blir det bara mer funktioner och billigare så blir det sämre mottagning. Dessa produkter använder inte ditt trådlösa datornätverk.
 12. En del utrustning fungerar att switcha om till vårt 220-nät. Går inte det så får han köpa en konverterare på clas ohlsson alternativt köpa ny eladapter till skrivare osv.
 13. Berätta lite mer om hur ditt nätverk är uppsatt och vad exakt du vill göra så går det fortare att hjälpa dig!
×
×
 • Skapa nytt...