Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mattias Björck

Medlem
 • Antal inlägg

  361
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hej alla, Har ett Asus K8NnForce 3 med två dimar på vardera 512MB, för att utnyttja dubbelkanalfunktionen, eller vad den nu heter. Tänkte uppgradera med mer minne. Måste jag köpa två nya 1GB dimmar för att inte slöa ner busshastigheten till minnet? Eller räcker det med en dim till på 1GB i den sista dimplatsen? För och nackdelar, om sådana finns? MvH Mattias Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras. [inlägget ändrat 2006-12-29 01:14:07 av Mattias Björck]
 2. Hej, Försöker köra mina två 160GB S-ata diskar i raid som en stor enhet. (Kommer skapa liten c-partition och en stor d sen, om/när det funkar) När jag skapat Raidsystemet i raid-bios på moderkortet ser allt bra ut men sen när jag börjar installera Win2K Pro brakar det samman. Installationsprogrammet ser dem som två separat diskar. Lite svårt att skapa partitionerna som jag önskar då. Har Asus K8N och två Hitachi Deskstar 160GB, och har efter mycket letande hittat RAID-drivar att mata installationsprogrammet med i början när det söker efter dem. Ändå samma skit. Nån som har en gissning på vad jag kan hitta på? Tack på förhand MvH Mattias Björck Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 3. Morgon, Har ett MSI K7T266A moderkort med ide raid. Kan jag byta till ett kort utrustat med serial ata raid och slänga dit mina två hd och sen är det klart? Tycker inte att det verkar så, de nya ata raid korten har en ide-port mindre en det kort jag har nu. Någon som vet hur detta funkar i praktiken? Vore trevligt om jag slapp backa upp mina 80GB, bara för att byta moderkort,,,, ;( Tack för din tid /Mattias Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 4. Lol, Generalspunk i huvudet. Jag hade inte kryssat i vilket spel ase skulle söka efter, ibland förvånar jag till och med mig själv. Tack för hjälpen. /M
 5. Tackar o bockar. Verkar ha lite strul med ASE, jag får inte upp en enda server, finns det nån känd tabbe som förstagångare brukar göra med progget? /M [inlägget ändrat 2002-07-05 10:33:48 av Mattias Björck]
 6. God morgon, Jag letar efter svenska cs-servrar, vet du om någon? Om så är fallet kan du väl svara med ip adressen? Tack på förhand Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 7. Är det värt 300 extra för 128MB? Tycker det verkar lite overkill, komprimerade texturer undviks väl redan vid 64?? Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 8. GF3 farligt för ögonen?????? Hänger inte med här.... Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 9. Tackar och bockar för all den vänliga vägledningen. Med tanke på Toms test ser det ut att luta åt ett GF3Ti200, vågar nog dra slutsatsen att det är jämförbart med GF4MX460 i prestanda, som ligger runt 2k kr medan Ti200 går på 1425 kr. Nån dom protesterar? Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 10. Hej på er. Jag tänkte hjälpa min bror med att införskaffa ett nytt grafikkort. Vad kan passa till hans dator? P3 800Mhz 312MB sdr Abit BE6 II Win98 (om någon undrar) Han vill ha ett nvidia. Är det värt att slänga in ett MX4 420/440/460, eller kan ett GF3 passa bättre? Eller rent av ett GF2-kort mx/gts/pro? Hur står sig prestandan på MX4 jämfört med GF3/Ti200/Ti500? Har någon en länk till ett test vore jag ytterst tacksamm. Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 11. Monshi har rätt i det han säger, men personligen tycker jag att vi kan utesluta on/off-kontrollern på kortet, eftersom det fungerade när han drog ur sladdarna efter en uppstart. Felkällan försvann och likaså felet. Den startede upp och frågade efter startdisk, eller missuppfattade jag? Så det är att hoppas på garanti kvar på lådan, och gå tillbaka med den. Och kofi, även om du gjort allt rätt så hjälper det inte om grejorna är defekta. Tyvär så är de snåla med felsökningstips i manualerna. /M
 12. Låter mer som on/off knappen är glapp/kortsluten. Kolla upp det med affären som sålde chassit. /M Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 13. Abit BE6II hade jag då. Du? /M
 14. Har lite bu om POV, när jag överklockade burken, agp=73mhz, fick jag en massa goa störningar över hela skärmen. Bytte till Asus, och vips, inga stärningar. Men utan överklockning funkade det utmärkt. /M Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
 15. Har samma kort. Och har labbat lite med de flesta inställningar. Just de två du nämner märkte jag inte så mycket av. Och i bruxen avslöjas det inte allt för mycket heller. /M Den intelligente lär sig av sina misstag, geniet lär sig av andras.
×
×
 • Skapa nytt...