Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Håge

Medlem
 • Antal inlägg

  7
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Håge

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1940-07-08

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Hällefors
 1. Då jag ska spara bilder för att visa på webben ändrar jag storlek på dem i Photoshop Elements till 72 px/tum och cirka 2000x1500 px. Sedan ”sparar jag dem för webben” men har nu upptäckt att de därmed blir större än om jag bara hade sparat den förminskade bilden! Vad gör egentligen ”Spara för webben” med bilden? Håge
 2. Tack för hjälpen! Samsungskrivaren verkar kunna allt och har fått hyggliga betyg så det blir nog en så'n om föreningskassören lättar på kassan!
 3. Jag söker en färglaserskrivare, gärna multifunktion-, som skall fungera i en lokal utan dator eller internet. Den skall användas av flera föreningsmedlemmar som inte själva har färgskrivare. Inmatning av original kan alltså inte ske via skanning utan måste göras från ett USB-minne eller minneskort. Jag hittar bara färglaserskrivare som kan skriva till USB men inte från USB. Finns denna godbit?
 4. Jag har filmer tagna med digital kamera, formatet är avi och mpg. För att spela upp dem från SD-kortet i min TV måste formatet vara 'SD-Video standard ver 1.2' eller 'AVCHD standard'. Vad har dessa format för ändelser, typ avi? Kan någon rekommendera ett program för konvertering? Helst gratis! Håge
 5. Jag har fått problem med Outlook Express, länkar i meddelanden funkar inte (kan bara kopiera genvägen och klistra in den), kan inte markera text för att t ex kopiera eller ändra stil, bilder visas inte. Jag har tre identiteter i OE som jag växlar mellan men vid växling stängs ibland OE och datorn måste startas om. Eftersom jag även har Outlook tänkte jag växla till till detta men jag hittar inte motsvarigheten till olika identiter i Outlook. Hur lägger jag upp sådana, eller vad de kan kallas i Outlook? Sedan vill jag importera gamla mail och adresser från respektive identitet i OE till de nya i Outlook. Det kanske löser sig, men har du några tips? (Att ta bort OE är väldigt omständligt enligt en instruktion jag hittat)
 6. Hej! Tack för hjälpen, nu skall jag städa! ----------------- Man kan lära sig något nytt varje dag!
 7. Jag har installerat XP på C: och en annan partition G:. Utrymmet på G: är litet och jag vill ta bort XP från G:. Jag har försökt via "Lägg till ta bort program" men där finns inte XP. På XP-skivan hittar jag inte heller någon avinstallation. Sökning på skivan resulterar i att jag skall gå till "Lägg till ta bort program" och klicka på XOX osv, men något XOX finns inte. Hur gör jag?
×
×
 • Skapa nytt...