Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lasse J

Medlem
 • Antal inlägg

  48
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lasse J

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack, jag kollar.
 2. Jag har Adobe Photoshop CS2 som jag laddat ned gratis för några år sedan på min Windows 10. Det har funkat bra tills nu då beskärningsverktyget strular. Och då undrar jag om det finns någonstans där man "riskfritt" kan ladda ned CS2 eller nyare utan att betala massor av pengar till Adobe. Jag kräver givetvis inte support mm från Adobe.
 3. Tack alla! Jag har vet att jag skall spara mejlet, skärmdumpen tog jag för att visa polisen vid mitt besök. Sedan får de avgöra fortsättningen.
 4. Tack båda för svar. Jag har tagit skärmdump och kontaktar polisen imorgon måndag.
 5. Jag har just fått ett mail där någon (inget namn etc.) säger sig ha gått in på min e-postadress och därefter kommit åt allt vad jag gjort på webben, instagram mm. Om jag inte betalar 700 $ i bitcoin inom 2 dagar sp sprids all info till alla i min vänkrets, adresslista mm. Jag vet att det är fejk. Bl.a. hänviar man till mina besök på porrsajter och min ibland udda smak. Jag har aldrig, inte i någon dator, varit inne på en porrsajt. Man hänvisar också till vad jag visat i min webkamera. Den har jag aldrig använt. Vad gör jag? Räcker det att radera mejlet eller skall det anmälas till någon?
 6. Tack! Jag hade en extern skärm inkopplad också. När jag tog bort den fungerade allt perfekt!
 7. Då jag ansluter datorn till TV med HDMI för att visa en film så kommer endast ljudet med. TV:n visar den bakgrundsbild jag har i datorn, men i datorn ser man filmen normalt. Var kan felet finnas?
 8. Tack, det fixade sig med lite våld.
 9. Jag har kvar en gammal stationär HP Pavillon som jag nu behöver starta. Men jag får ingen bild, varken på den lika gamla tjockskärmen eller på min normala tunnskärm. Det har fungerat tidigare men nu behöver jag assist. Kopplingen är gjord enl. alla kontsens regler. Var kan felet finnas?
 10. Lasse J

  Konvertera VLC-fil till MP4

  Programmet är gratis och jag kunde konvertera till Mp4 gratis. Men i filmbildens centrum låg deras logo hela tiden plus info om att om jag ville ha filmen utan deras logo så blev det till att betala en liten slant.
 11. Lasse J

  Konvertera VLC-fil till MP4

  Mållgan, ditt tips fungerade bra. MEN: Om man bara gör konverteringen så ligger Freemake Video Converters logo över filmen hela tiden. Vill man ha bort den så kostar det pengar: Drygt 13 $ för 1 månads prenumeration, alt. drygt 6 $ per månad för 6 mån. pren. Jag var villig att betala 13 $ via PayPal för att få min film fixad utan deras logo, och då noterade jag att man tecknar en månatlig överföring av summan! Jag har löst problemet genom att efter att filmen konverterats har jag dragit tillbaka betalningsuppdraget för kommande månader. Min totalkostnad blir drygt 13 $ vilket jag anser ok. Man måste vara vaksam och läsa det finstilta!
 12. Lasse J

  Konvertera VLC-fil till MP4

  Det är VIDEO_TS och jag skall kolla enl. dina tips ovan och återkommer. Tack så länge.
 13. Jag har en gammal VHS-film som jag lyckats få över till DVD-skiva och sedan lagt den på hårddisken. Nu vill jag redigera filmen i Adobe Premiere Elements 11 och samtidigt göra den till MP4-fil. Men jag får bara över ljudfilen i Adobe - inte resten. Finns något bra råd om hur jag går tillväga?
 14. Lasse J

  Laptop för nybörjare

  Hej på er Tack för tipsen, vi tar en koll i affärerna efter påsk. Det blir en dator med Windows eftersom jag själv kör med en sådan.
 15. Lasse J

  Laptop för nybörjare

  Jag skall skaffa en laptop till min hustru. Hon är 75+ och helt oerfaren när det gäller datorer men går nu en datakurs för seniorer. Det kommer inte att bli nedladdning och visning av filmer utan normalt surfande på nätet ihop med andra elementära funktioner som behövs. Har ni några tips?
×