Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lasse J

Medlem
 • Antal inlägg

  51
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lasse J

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack Cecilia! Jag avinstallerade uppdateringar av NVIDA som jag tydligen gjort i nov -18 och nu leker livet igen! Jag vet inte vad NVIDA gör för mig, jag spelar aldrig.
 2. Jag kollade på en äldre PP jag gjort (oktober 2018) som fungerat perfekt då jag visat den. Nu kommer samma mystiska text upp även då den visas!
 3. Jag har Office 365 med bl.a. Powerpoint. Allt har funkat felfritt hittills. Men igår när jag gjorde en ny PP med infogade bilder samt la till textrutor i separata blad händer följande: När jag visar PP kommer det efter en liten stund upp en ruta i nedre högra hörnet där det står: This application is not rated by NVIDA Corp. Rating: unknown Press Ctrl+Alt+Insert - to toggle this info. Samtidigt blir bilderna skuggade (mörkare) men allt blir normalt då jag avslutar visningen. Vad är detta???
 4. Jag har Adobe Photoshop CS2 som jag laddat ned gratis för några år sedan på min Windows 10. Det har funkat bra tills nu då beskärningsverktyget strular. Och då undrar jag om det finns någonstans där man "riskfritt" kan ladda ned CS2 eller nyare utan att betala massor av pengar till Adobe. Jag kräver givetvis inte support mm från Adobe.
 5. Tack alla! Jag har vet att jag skall spara mejlet, skärmdumpen tog jag för att visa polisen vid mitt besök. Sedan får de avgöra fortsättningen.
 6. Tack båda för svar. Jag har tagit skärmdump och kontaktar polisen imorgon måndag.
 7. Jag har just fått ett mail där någon (inget namn etc.) säger sig ha gått in på min e-postadress och därefter kommit åt allt vad jag gjort på webben, instagram mm. Om jag inte betalar 700 $ i bitcoin inom 2 dagar sp sprids all info till alla i min vänkrets, adresslista mm. Jag vet att det är fejk. Bl.a. hänviar man till mina besök på porrsajter och min ibland udda smak. Jag har aldrig, inte i någon dator, varit inne på en porrsajt. Man hänvisar också till vad jag visat i min webkamera. Den har jag aldrig använt. Vad gör jag? Räcker det att radera mejlet eller skall det anmälas till någon?
 8. Tack! Jag hade en extern skärm inkopplad också. När jag tog bort den fungerade allt perfekt!
 9. Då jag ansluter datorn till TV med HDMI för att visa en film så kommer endast ljudet med. TV:n visar den bakgrundsbild jag har i datorn, men i datorn ser man filmen normalt. Var kan felet finnas?
 10. Jag har kvar en gammal stationär HP Pavillon som jag nu behöver starta. Men jag får ingen bild, varken på den lika gamla tjockskärmen eller på min normala tunnskärm. Det har fungerat tidigare men nu behöver jag assist. Kopplingen är gjord enl. alla kontsens regler. Var kan felet finnas?
 11. Programmet är gratis och jag kunde konvertera till Mp4 gratis. Men i filmbildens centrum låg deras logo hela tiden plus info om att om jag ville ha filmen utan deras logo så blev det till att betala en liten slant.
 12. Mållgan, ditt tips fungerade bra. MEN: Om man bara gör konverteringen så ligger Freemake Video Converters logo över filmen hela tiden. Vill man ha bort den så kostar det pengar: Drygt 13 $ för 1 månads prenumeration, alt. drygt 6 $ per månad för 6 mån. pren. Jag var villig att betala 13 $ via PayPal för att få min film fixad utan deras logo, och då noterade jag att man tecknar en månatlig överföring av summan! Jag har löst problemet genom att efter att filmen konverterats har jag dragit tillbaka betalningsuppdraget för kommande månader. Min totalkostnad blir drygt 13 $ vilket jag anser ok. Man måste vara vaksam och läsa det finstilta!
 13. Det är VIDEO_TS och jag skall kolla enl. dina tips ovan och återkommer. Tack så länge.
×
×
 • Skapa nytt...