Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lasse J

Medlem
 • Antal inlägg

  55
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lasse J

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. I samband med support via nätet installerades programmet HandBrake 1.3.0 Vad är det och kan jag avinstallera det efteråt?
 2. Jag har fört över gamla klipp från VHS Video till MP4 Video i datorn. Jag märker att även om jag har justerat färg, kontrast etc. så behövs ytterligare justeringar. Och då får jag ju göra det och spara om filmen en gång till (ev. flera gånger). Fråga: Försämras kvaliteten något varje gång jag sparar i Adobe Premiere Elements 11?
 3. Tack Cecilia! Jag avinstallerade uppdateringar av NVIDA som jag tydligen gjort i nov -18 och nu leker livet igen! Jag vet inte vad NVIDA gör för mig, jag spelar aldrig.
 4. Jag kollade på en äldre PP jag gjort (oktober 2018) som fungerat perfekt då jag visat den. Nu kommer samma mystiska text upp även då den visas!
 5. Jag har Office 365 med bl.a. Powerpoint. Allt har funkat felfritt hittills. Men igår när jag gjorde en ny PP med infogade bilder samt la till textrutor i separata blad händer följande: När jag visar PP kommer det efter en liten stund upp en ruta i nedre högra hörnet där det står: This application is not rated by NVIDA Corp. Rating: unknown Press Ctrl+Alt+Insert - to toggle this info. Samtidigt blir bilderna skuggade (mörkare) men allt blir normalt då jag avslutar visningen. Vad är detta???
 6. Jag har Adobe Photoshop CS2 som jag laddat ned gratis för några år sedan på min Windows 10. Det har funkat bra tills nu då beskärningsverktyget strular. Och då undrar jag om det finns någonstans där man "riskfritt" kan ladda ned CS2 eller nyare utan att betala massor av pengar till Adobe. Jag kräver givetvis inte support mm från Adobe.
 7. Tack alla! Jag har vet att jag skall spara mejlet, skärmdumpen tog jag för att visa polisen vid mitt besök. Sedan får de avgöra fortsättningen.
 8. Tack båda för svar. Jag har tagit skärmdump och kontaktar polisen imorgon måndag.
 9. Jag har just fått ett mail där någon (inget namn etc.) säger sig ha gått in på min e-postadress och därefter kommit åt allt vad jag gjort på webben, instagram mm. Om jag inte betalar 700 $ i bitcoin inom 2 dagar sp sprids all info till alla i min vänkrets, adresslista mm. Jag vet att det är fejk. Bl.a. hänviar man till mina besök på porrsajter och min ibland udda smak. Jag har aldrig, inte i någon dator, varit inne på en porrsajt. Man hänvisar också till vad jag visat i min webkamera. Den har jag aldrig använt. Vad gör jag? Räcker det att radera mejlet eller skall det anmälas till någon?
 10. Tack! Jag hade en extern skärm inkopplad också. När jag tog bort den fungerade allt perfekt!
 11. Då jag ansluter datorn till TV med HDMI för att visa en film så kommer endast ljudet med. TV:n visar den bakgrundsbild jag har i datorn, men i datorn ser man filmen normalt. Var kan felet finnas?
×
×
 • Skapa nytt...