Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Lasse J

Medlem
 • Antal inlägg

  41
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Lasse J

 • Medlemstitel
  Användare

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack, det fixade sig med lite våld.
 2. Jag har kvar en gammal stationär HP Pavillon som jag nu behöver starta. Men jag får ingen bild, varken på den lika gamla tjockskärmen eller på min normala tunnskärm. Det har fungerat tidigare men nu behöver jag assist. Kopplingen är gjord enl. alla kontsens regler. Var kan felet finnas?
 3. Lasse J

  Konvertera VLC-fil till MP4

  Programmet är gratis och jag kunde konvertera till Mp4 gratis. Men i filmbildens centrum låg deras logo hela tiden plus info om att om jag ville ha filmen utan deras logo så blev det till att betala en liten slant.
 4. Lasse J

  Konvertera VLC-fil till MP4

  Mållgan, ditt tips fungerade bra. MEN: Om man bara gör konverteringen så ligger Freemake Video Converters logo över filmen hela tiden. Vill man ha bort den så kostar det pengar: Drygt 13 $ för 1 månads prenumeration, alt. drygt 6 $ per månad för 6 mån. pren. Jag var villig att betala 13 $ via PayPal för att få min film fixad utan deras logo, och då noterade jag att man tecknar en månatlig överföring av summan! Jag har löst problemet genom att efter att filmen konverterats har jag dragit tillbaka betalningsuppdraget för kommande månader. Min totalkostnad blir drygt 13 $ vilket jag anser ok. Man måste vara vaksam och läsa det finstilta!
 5. Lasse J

  Konvertera VLC-fil till MP4

  Det är VIDEO_TS och jag skall kolla enl. dina tips ovan och återkommer. Tack så länge.
 6. Jag har en gammal VHS-film som jag lyckats få över till DVD-skiva och sedan lagt den på hårddisken. Nu vill jag redigera filmen i Adobe Premiere Elements 11 och samtidigt göra den till MP4-fil. Men jag får bara över ljudfilen i Adobe - inte resten. Finns något bra råd om hur jag går tillväga?
 7. Lasse J

  Laptop för nybörjare

  Hej på er Tack för tipsen, vi tar en koll i affärerna efter påsk. Det blir en dator med Windows eftersom jag själv kör med en sådan.
 8. Lasse J

  Laptop för nybörjare

  Jag skall skaffa en laptop till min hustru. Hon är 75+ och helt oerfaren när det gäller datorer men går nu en datakurs för seniorer. Det kommer inte att bli nedladdning och visning av filmer utan normalt surfande på nätet ihop med andra elementära funktioner som behövs. Har ni några tips?
 9. Tack för tipsen. Jag hittade inte samma program, däremot ett annat via en amerikansk PC-tidnings hemsida: 4K Video Downloader. T.o.m. svensk text. Det fungerar utmärkt.
 10. I samband med att jag fick fabriksåterställa min dator tappade jag programmen där jag kunde ladda ner film resp musik från Youtube. Två olika gratisprogram från samma utgivare. Om jag minns rätt var deras loggo på skrivbordet en röd kvadrat med olika text. Programmen fungerade utmärkt. Kan någon tipsa om vad det kan ha varit alt. tipsa om nytt bra gratisprogram?
 11. Tack för tipset, men efter ytterligare några omstarter/nystarter så fungerar allt igen.
 12. Jag har en 2 år gammal ASUS bärbar dator som fungerat bra hittills. Men idag händer inget då jag matar in ett SD-kort från kameran. Samma sak då jag testade att mata in 2 olika USB-minnen i två olika uttag. Jag har startat om datorn, stängt datorn och satt på den igen men ingen skillnad. Vad kan felet bero på?
 13. Japp, det skall vara Macromedia Dreamweaver 3.
 14. Jag har löst problemet genom att koppla upp min gamla dator med Win XP, vilket fungerar ihop med Dreamweaver 3. Men jag har slarvat bort manualen. Finns den att få tag på någonstans?
×