Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Jaja

Medlem
 • Antal inlägg

  76
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Allt postat av Jaja

 1. Hur gör man startdisketter för W2K med stöd för FastTrak100? Hur gör man en startdiskett som inte startar om Windows, utan låter mig formatera, partitionera etc.?
 2. Vart ligger motsvarande Fdisk och liknande i W2K?
 3. Jag har hört att Win 9x enbart kan hantera 192 MB RAM. Stämmer inte det?
 4. NT 4 har inte stöd för FAT32, och Win 98 har inte stöd för NTFS. Det som de har gemensamt är dock FAT16 (vilket innebär max 2 GB).
 5. Vad är det som det står "silicon gel" på, som man fick med när man köpte hårddiskar, bl.a.?
 6. Spelar det ingen roll vilket håll man kopplar sladden? För det står inget plus eller minus på kortet, eller manualen.
 7. Jag har ett FastTrack100 Raid-kort. Hur ska man koppla den orange/vita diod-sladden till kortet?
 8. Jaja

  Versionsnummer

  Tack för förklaringen! Men vart kan jag hitta pre-patchen till 2.2.19, etc? När tror du 2.4.0 kommer?
 9. Jaja

  Versionsnummer

  Så betan av 2.2.19 heter 2.1.19, eller?
 10. Jaja

  Versionsnummer

  Det är det att jag tidigare sökt den kommande fullversionen i betastadiet, men inte hittat den. Nu har 2.2.18 kommit, men jag såg ingen beta av den förut. Så jag undrar vad systemet är för att nummrera kernels.
 11. Jaja

  Versionsnummer

  Jag har kollat lite på www.kernel.org ... Varför finns det ingen beta av 2.3, utan bara av 2.4?
 12. Jaja

  Versionsnummer

  Jag har kollat lite på www.kernel.org ... Varför finns det ingen beta av 2.3, utan bara av 2.4?
 13. Dual Athlon och DDR är nog bättre. En enkel Athlon utan DDR tillsvidare lika bra, men billigare. Sedan, om Intel lyckas komma i tid med den, Itanium. *med reservation för omedvetna osanningar, eller felaktiga nyanser*
 14. Jag håller på att köpa en dator. Den innehåller ett Promise Fasttrack 100 RAID, 2x 30 GB IBM DS. 75GXP och MicroStar K7TPro2A. Kan det bli problem med W2K och Linux, när jag försöker använda dels UDMA 100 och dels ett kontrollerkort?
 15. Jag håller på att köpa en dator. Valet står nu mellan AOpen HX-08 och CoolerMaster ATC-200. Vilken ska jag välja? Priser är ju lite högt för CoolerMastern ...
 16. Skulle det inte gå att göra ett program som söker efter kataloginoder utan förbindelse, och sedan binder ihop filsystemet igen? Om jag kunde programmera så skulle jag göra ett sådant program nu ...
 17. Jag körde ScanDisk på enhet D:. Eftersom det var så många fel (som Windows installationsprogram är skyldig till, eftersom jag kopierade inst. CDn till D: innan jag installerade), så valde jag "reparera automatiskt". Resultatet blev att allt på D: (troligen rotkatalogen) försvann. Då jag hade viktig data på D: så undrar jag om det är någon som vet hur man fixar problemet. Är det det?
 18. Den enda 64-bitars PCI jag vet är PCI-X. Det är en bakotkompatibel teknik, som ska vara snabbare och bättre än PCI. Det är inte det samma som PCI v2.2. Så vitt jag vet så har PCI-X inte kommit ut på marknaden ännu, kanske på marknaden för servrar etc. Mer vet jag inte, utom att PCI-X även har högre klockfrekvens.
 19. Jaja

  IP-nummer

  Främst för nöjes skull. Men jag undrar hur servern kan veta vilken destination som önskas om nu ip-adressen är den samma.
 20. Kommer AMD's 760 chipset att stödja dual? När tror ni den kommer?
 21. Jaja

  IP-nummer

  Jag har försökt skicka e-mail enligt formen namn@ip-adress, men det verkar inte fungera ... Ska det fungera?
 22. Jaja

  GTS vs Ultra

  Vad är skillnaden mellan GeForce2 GTS och GeForce2 Ultra? Eller är Ultra bara ett namn för att skilja den från MX-varianten?
 23. Jaja

  IP-nummer

  Hur ser jag vad en sida, t.ex. eforum.idg.se, har för IP-nummer?
 24. Jag har tänkt handleda min pappa i ett köp av en dator, som inte får kosta en krona över 10k. Han ska mest skriva på den. Vad ska jag då välja för komponenter till den?
 25. Jag gorde en ominstallation, och nu finns /usr/share/xmodmap. Denna gång valde jag till allt (förut valde jag bort gnome, och nu valde jag till X develop ...). Men det fungerar ändå inte. Till saken ska väl nämnas att det är vid prompten som jag vill ha svenskt tgb, för X använder jag hittills nästan aldrig.
×
×
 • Skapa nytt...