Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Technical-J

Medlem
 • Antal inlägg

  4
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag kan inte installera spelet heller....Jag får upp en meny när jag sätter i skivan i läsaren men när jag klickar på install händer det inte nåt... Funkar rengörnings-skivor bra då??
 2. Hej, Jag vet inte om detta rätt forums-sida men jag har nydligen köpt ett nytt spel som inte fukade på min dator...så jag skickar tillbaka det till butiken och det funkar för dem...Då ringer jag till butiken efter att fått tillbaka spelet och de säger att min cd-rom läsare behöver förmodligen en rengörning...Och hur rengör man den i så fall??? Läsaren har suttit i min "Hem-pc" i minst 3 år....
 3. Är det svårt att bygga en egen dator???? Finns det några bra guide sidor???
 4. Hej, Jag har nydligen köpt ett spel och när jag ska installera det så kommer jag till en meny där jag klickar på install men inget händer...Om går in på skivan och klickar på setup.exe och får fram E:\ Setup.exe är inte ett giltigt win 32-program... Vad är fel tror ni??? Jag har skickat tillbaka det en gång till butiken där jag köpte det..Och fick tillbaka det..De sa att det funkade men det gör det inte.... Spelet är Grandia 2 om det är till nån hjälp. Mycket Tacksam för svar......Snälla hjälp mig?????
×
×
 • Skapa nytt...