Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rocky.1

Medlem
 • Antal inlägg

  257
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Allt postat av Rocky.1

 1. Snurrigt värre, nu funkar mitt vanliga program igen. Tack för länkarna, kan ju vara bra till nästa gång det strular.
 2. Hej! Kan ej längre ladda ner video från youtube?
 3. Hej! Jag försöker öppna en webbsida från ett mejl, och får följande meddelande. Även andra sidor där ordet track finns med. Någon typ av inställning eller?
 4. Jag fick inte heller min version automatiskt från uppdate. När jag ändrade inställningar i uppdate kom version 1809 direkt. Se W10 Pro, W Update, inställningar?
 5. Rocky.1

  LÖST W 10 Fel

  Hej! Jag blev i dag med version 1809 i W 10. Självklart kan man inte få en enda uppdatering från skitföretaget Windows utan att det ska strula. Jag har ändå väntat nästan ett halvår med denna uppdatering. Bakgrunden i utforskaren är nu svart. Hur får jag tillbaka en vit bakgrund?
 6. Ok, tack Flyfisherman o Thirteen, då avvaktar jag.
 7. Hej! Har precis uppdaterat med Windows update och får bara 2 uppdateringar till version 1803. Är det fortfarande några buggar i version 1809, eller är det säkert att ladda ner 1809 utanför Windows update?
 8. Jag körde ut direkt med Google, vilket funkade. Jag tror att det bara är någon inställning i Adobe som jag inte hittar. Får pröva några andra PDF-läsare.
 9. Hej Nyligen uppdaterades Adobe Acrobat Reader DC, med påföljd att PDF-filer skrivs ut ofullständiga. Några Förslag?
 10. Tack Cecilia! Problemet löst. Genom att avmarkera "Använd maskinvaruacceleration när det är tillgängligt" i Chrome, kan jag se videofilmer igen.
 11. Hej! När jag laddar ned videofilm i formatet Mp4, omvandlar Chrome filerna till html, vilket gör att jag inte kan spela upp videofilerna. Kan jag återställa filerna till Mp4 på något sätt?
 12. Jag använder Chrome. Jag tror det är Microsoft som är inne och petar med sina klåfingriga händer, för nu får jag bara annonser från dem, med ett evigt tjatande om att uppgradera till premium. Snart går det inte att använda Outlook.com p.g.a att Microsoft är inne och gör ändringar som enbart försämrar.
 13. Hej! Det är inte högersidan jag talar om, utan reklamen under övrigt, vilket jag hänvisat till tidigare.
 14. Hej! Nu råkar det vara Microsoft, men det är även ren reklam.
 15. Hej! Det är reklamrutor under övrigt i inkorgen. Jag prövade installera hostfilen, men tyvärr är min Engelska dålig, så jag har nog inte installerat den rätt, då jag fortfarande får annonser i inkorgen.
 16. Rocky.1

  Outlook.com

  Hej! Kan någon tala om hur jag blir av med reklamen som helt plötsligt poppar upp i inkorgen i Outlook.com?
 17. Hej! Jag laddar ned film/videoklipp från olika platser. När de öppnas på youtube fungerar det men öppnas de på någon annan webbsida blir det svart. Detsamma gäller ex Tv.nu trailers, Expressen, Aftonbladet, DN webbsidor. Samtliga har tidigare gått att se på. Kan det vara något fel med Flashspelaren då jag har Chrome som webbläsare?
 18. Hej Cecilia! Jag har provat utan Adblock, grafikkortet är uppdaterat. Jag har Bitdefender, BDAntiRansonware och Malvarebytes installerade, men har provat utan dem, med samma resultat. Jag har ominstallerat W10 och Crome, fortfarande svart.
 19. Jag behöer fotfarande hjälp. Jag gjorde en hel ominstallation av W 10 i går, men felet kvarstår. Jag kan spela upp på youtobe men ingen annan stans. Någon som har en susning?
 20. Hej! Det är någon inställning i Chrome. Det funkar i Edge, men den vill jag inte använda. Jag kan spela upp filmer o videosnuttar i realtid på youtube, men inte svtplay o liknande.
 21. Hej! Jag kan spela upp filmer jag laddat ner, videoklipp/filmer på youtube, men inte svt play o liknande. Filmen går men det kommer ingen bild. Det här felet måste ha hänt nyligen, har aldrig haft det här problemet tidigare. Någon som har en susning?
 22. Hej! Anledningen till att jag upptäckte att flera uppdateringar har samma namn, är en uppdatering som misslyckades. Som vanligt när det gäller det totalt värdelösa skitoperativet W10, så blir något som borde avklaras med ett fåtal kommandon, till ett jätteproblem som det tar otalig tid för att lösa, om det överhuvudtaget går? Jag sökte svar på Microsoft community och fick då 3 länkar att prova. Windows Update automatisk felsökning Windows Update Fixit Windows Update Återställ komponenter Länk 1 o 2 är samma, länk tre är sån jävla överkurs så den befattar jag mig inte med. Då skippar jag hellre uppdateringen. Vederbörande på MC ville att jag redovisade svar oavsett (se nedan) har sen inte hört ett ljud därifrån. .
 23. Rocky.1

  Uppdateringar?

  Hej! Jag får flera uppdateringar med samma nummer. Är det ok, eller?
 24. Hej! Kan någon beskriva hur jag får Cobian att fylla på befintlig backup, i stället för att göra en helt ny backup?
×
×
 • Skapa nytt...