Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rocky.1

Medlem
 • Antal inlägg

  251
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Rocky.1 vann dagen: 14 november 2016

Rocky.1 hade det mest gillade innehållet!

Om Rocky.1

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Värmdö
 1. Rocky.1

  W10 uppdatering till 1809?

  Ok, tack Flyfisherman o Thirteen, då avvaktar jag.
 2. Rocky.1

  W10 uppdatering till 1809?

  Hej! Har precis uppdaterat med Windows update och får bara 2 uppdateringar till version 1803. Är det fortfarande några buggar i version 1809, eller är det säkert att ladda ner 1809 utanför Windows update?
 3. Rocky.1

  Kan inte skriva ut PDF-fil

  Jag körde ut direkt med Google, vilket funkade. Jag tror att det bara är någon inställning i Adobe som jag inte hittar. Får pröva några andra PDF-läsare.
 4. Rocky.1

  Kan inte skriva ut PDF-fil

  Hej Nyligen uppdaterades Adobe Acrobat Reader DC, med påföljd att PDF-filer skrivs ut ofullständiga. Några Förslag?
 5. Rocky.1

  LÖST Svart i rutan

  Tack Cecilia! Problemet löst. Genom att avmarkera "Använd maskinvaruacceleration när det är tillgängligt" i Chrome, kan jag se videofilmer igen.
 6. Rocky.1

  Chrome gör om Mp4 till html

  Hej! När jag laddar ned videofilm i formatet Mp4, omvandlar Chrome filerna till html, vilket gör att jag inte kan spela upp videofilerna. Kan jag återställa filerna till Mp4 på något sätt?
 7. Rocky.1

  Outlook.com

  Jag använder Chrome. Jag tror det är Microsoft som är inne och petar med sina klåfingriga händer, för nu får jag bara annonser från dem, med ett evigt tjatande om att uppgradera till premium. Snart går det inte att använda Outlook.com p.g.a att Microsoft är inne och gör ändringar som enbart försämrar.
 8. Rocky.1

  Outlook.com

  Hej! Det är inte högersidan jag talar om, utan reklamen under övrigt, vilket jag hänvisat till tidigare.
 9. Rocky.1

  Outlook.com

  Hej! Nu råkar det vara Microsoft, men det är även ren reklam.
 10. Rocky.1

  Outlook.com

  Hej! Det är reklamrutor under övrigt i inkorgen. Jag prövade installera hostfilen, men tyvärr är min Engelska dålig, så jag har nog inte installerat den rätt, då jag fortfarande får annonser i inkorgen.
 11. Rocky.1

  Outlook.com

  Hej! Kan någon tala om hur jag blir av med reklamen som helt plötsligt poppar upp i inkorgen i Outlook.com?
 12. Rocky.1

  LÖST Svart i rutan

  Hej! Jag laddar ned film/videoklipp från olika platser. När de öppnas på youtube fungerar det men öppnas de på någon annan webbsida blir det svart. Detsamma gäller ex Tv.nu trailers, Expressen, Aftonbladet, DN webbsidor. Samtliga har tidigare gått att se på. Kan det vara något fel med Flashspelaren då jag har Chrome som webbläsare?
 13. Rocky.1

  LÖST Svart i rutan

  Hej Cecilia! Jag har provat utan Adblock, grafikkortet är uppdaterat. Jag har Bitdefender, BDAntiRansonware och Malvarebytes installerade, men har provat utan dem, med samma resultat. Jag har ominstallerat W10 och Crome, fortfarande svart.
 14. Rocky.1

  LÖST Svart i rutan

  Jag behöer fotfarande hjälp. Jag gjorde en hel ominstallation av W 10 i går, men felet kvarstår. Jag kan spela upp på youtobe men ingen annan stans. Någon som har en susning?
 15. Rocky.1

  LÖST Svart i rutan

  Hej! Det är någon inställning i Chrome. Det funkar i Edge, men den vill jag inte använda. Jag kan spela upp filmer o videosnuttar i realtid på youtube, men inte svtplay o liknande.
×