Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rocky.1

Medlem
 • Antal inlägg

  257
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  2

Rocky.1 vann dagen: 14 november 2016

Rocky.1 hade det mest gillade innehållet!

Om Rocky.1

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Värmdö
 1. Snurrigt värre, nu funkar mitt vanliga program igen. Tack för länkarna, kan ju vara bra till nästa gång det strular.
 2. Hej! Kan ej längre ladda ner video från youtube?
 3. Hej! Jag försöker öppna en webbsida från ett mejl, och får följande meddelande. Även andra sidor där ordet track finns med. Någon typ av inställning eller?
 4. Jag fick inte heller min version automatiskt från uppdate. När jag ändrade inställningar i uppdate kom version 1809 direkt. Se W10 Pro, W Update, inställningar?
 5. Rocky.1

  LÖST W 10 Fel

  Hej! Jag blev i dag med version 1809 i W 10. Självklart kan man inte få en enda uppdatering från skitföretaget Windows utan att det ska strula. Jag har ändå väntat nästan ett halvår med denna uppdatering. Bakgrunden i utforskaren är nu svart. Hur får jag tillbaka en vit bakgrund?
 6. Ok, tack Flyfisherman o Thirteen, då avvaktar jag.
 7. Hej! Har precis uppdaterat med Windows update och får bara 2 uppdateringar till version 1803. Är det fortfarande några buggar i version 1809, eller är det säkert att ladda ner 1809 utanför Windows update?
 8. Jag körde ut direkt med Google, vilket funkade. Jag tror att det bara är någon inställning i Adobe som jag inte hittar. Får pröva några andra PDF-läsare.
 9. Hej Nyligen uppdaterades Adobe Acrobat Reader DC, med påföljd att PDF-filer skrivs ut ofullständiga. Några Förslag?
 10. Tack Cecilia! Problemet löst. Genom att avmarkera "Använd maskinvaruacceleration när det är tillgängligt" i Chrome, kan jag se videofilmer igen.
 11. Hej! När jag laddar ned videofilm i formatet Mp4, omvandlar Chrome filerna till html, vilket gör att jag inte kan spela upp videofilerna. Kan jag återställa filerna till Mp4 på något sätt?
 12. Jag använder Chrome. Jag tror det är Microsoft som är inne och petar med sina klåfingriga händer, för nu får jag bara annonser från dem, med ett evigt tjatande om att uppgradera till premium. Snart går det inte att använda Outlook.com p.g.a att Microsoft är inne och gör ändringar som enbart försämrar.
 13. Hej! Det är inte högersidan jag talar om, utan reklamen under övrigt, vilket jag hänvisat till tidigare.
 14. Hej! Nu råkar det vara Microsoft, men det är även ren reklam.
×
×
 • Skapa nytt...