Just nu i M3-nätverket
Jump to content

Rocky.1

Medlem
 • Content count

  240
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Rocky.1 last won the day on November 14 2016

Rocky.1 had the most liked content!

About Rocky.1

 • Rank
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Kön
  Man
 • Ort
  Värmdö
 1. Svart i rutan

  Hej! Jag laddar ned film/videoklipp från olika platser. När de öppnas på youtube fungerar det men öppnas de på någon annan webbsida blir det svart. Detsamma gäller ex Tv.nu trailers, Expressen, Aftonbladet, DN webbsidor. Samtliga har tidigare gått att se på. Kan det vara något fel med Flashspelaren då jag har Chrome som webbläsare?
 2. Svart i rutan

  Hej Cecilia! Jag har provat utan Adblock, grafikkortet är uppdaterat. Jag har Bitdefender, BDAntiRansonware och Malvarebytes installerade, men har provat utan dem, med samma resultat. Jag har ominstallerat W10 och Crome, fortfarande svart.
 3. Svart i rutan

  Jag behöer fotfarande hjälp. Jag gjorde en hel ominstallation av W 10 i går, men felet kvarstår. Jag kan spela upp på youtobe men ingen annan stans. Någon som har en susning?
 4. Svart i rutan

  Hej! Det är någon inställning i Chrome. Det funkar i Edge, men den vill jag inte använda. Jag kan spela upp filmer o videosnuttar i realtid på youtube, men inte svtplay o liknande.
 5. Svart i rutan

  Hej! Jag kan spela upp filmer jag laddat ner, videoklipp/filmer på youtube, men inte svt play o liknande. Filmen går men det kommer ingen bild. Det här felet måste ha hänt nyligen, har aldrig haft det här problemet tidigare. Någon som har en susning?
 6. Uppdateringar?

  Hej! Anledningen till att jag upptäckte att flera uppdateringar har samma namn, är en uppdatering som misslyckades. Som vanligt när det gäller det totalt värdelösa skitoperativet W10, så blir något som borde avklaras med ett fåtal kommandon, till ett jätteproblem som det tar otalig tid för att lösa, om det överhuvudtaget går? Jag sökte svar på Microsoft community och fick då 3 länkar att prova. Windows Update automatisk felsökning Windows Update Fixit Windows Update Återställ komponenter Länk 1 o 2 är samma, länk tre är sån jävla överkurs så den befattar jag mig inte med. Då skippar jag hellre uppdateringen. Vederbörande på MC ville att jag redovisade svar oavsett (se nedan) har sen inte hört ett ljud därifrån. .
 7. Uppdateringar?

  Hej! Jag får flera uppdateringar med samma nummer. Är det ok, eller?
 8. Cobian backup?

  Hej! Kan någon beskriva hur jag får Cobian att fylla på befintlig backup, i stället för att göra en helt ny backup?
 9. ANSWERED Anslutning?

  Tack fagerja! Det är vad jag själv kommit fram till, både vad det gäller stabilitet o kostnader. Men hur kopplar jag till de datorer jag vill använda för backup? De ska i princip bara startas och ta emot min backup. Det är kanske överkurs, då jag använder externa hårddiskar för backup, men likväl de står där så kan de göra någon nytta..
 10. Hej! Behöver hjälp med att tyda filer som dök upp vid en backup. Är det virus eller vad?
 11. ANSWERED Anslutning?

  Hej Jannejanne! Det är inga konstigheter, bara en miss av mig. Det är Com Hem som är leverantör. Routern är en Wi-Fi Hub C1 Sagemcom och beskrivs enl följande: 4 st LAN-portar (10/100/1000 Mbps) 1 st telefoniport Router med NAT och DHCP-server 802.11 n/ac Wave 2 trådlös accesspunkt (2,4GHz 3*3 och 5GHz 4*4) Trådlös kryptering WPA/WPA2 Enl deras kundtjänst har inte min dator Wi-Fi, då jag inte hittade andra nätverk från grannar, då det här är ett Com Hem hus.
 12. ANSWERED Anslutning?

  Hej Mikael63! Tack för snabbt svar, men jag hajar nada. Vad är accesspunkt, homeplug ,FTP-server? Routern jag hade tidigare, anslöt till internet via en USB-dongel, vilket jag inte använder i nuläget,då den nya routern ingår i abonnemanget.
 13. Hej! Jag har två frågor. Efter byte av bredbandsleverantör och router är jag ansluten till internet med nätverkskabel. (Kabel-Tv) Har inte wi-fi. Jag har en till dator som ska anslutas till internet. Måste jag ansluta med en nätverkskabel från routern eller kan jag ansluta på något annat vis mellan datorerna? Fråga två: Jag har fler datorer jag inte använder av olika anledningar. Jag tänker använda några som externa hårddiskar för backup. Hur ansluter jag till min primära dator?
 14. Hej! Finns det någon som kan förklara varför min hd helt plötsligt byter namn? Den har hetat F sedan första gången jag anslöt. Nu heter den G och F? Jag har drygt 4500 cd, samt ett otal spelningslistor . CD finns där men spellistorna verkar ha försvunnit?
 15. Hur öppna TMP filer?

  Hej! Det är en uppdatering av ett program jag har installerat. Ska jag bara ignorera eller vad?
×