Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pensionist

Medlem
 • Antal inlägg

  17
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Pensionist

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1939-10-24

Profil

 • Ort
  Löberöd
 1. Jag söker ett kartprogram där jag kan få GPS-koordinaterna för varje given punkt på kartan (och det kan jag i och för sig få i Google Maps)- men viktigare omvänt så att jag kan få fram platsen på kartan när jag skriver in GPS-koordinater.
 2. Jag har förstått att detta är en form av successiv backup där endast det som är nytt sedan förra backup en kommer med och läggs till. Man slipper alltså en mängd dubbletter. Men - innebär detta också att de filer som jag tar bort från hårddisken försvinner ur min backup? Vad händer med modifierade filer, finns både ursprungsfilen och den modifierade varianten i backup´en?
 3. Har bytt till MSOffice 365 (från 2010) och allt har fungerat - men inte Outlook som inte följde med till 365. Datorn hänger sig om jag klickar på den lilla Outlook2016 symbolen i verktygsfältet. Jag kan komma åt Outlook genom mitt gamla 2010 - men det kan väl ändå inte vara meningen. Var har jag gjort fel - eller vad har jag inte gjort som jag borde göra
 4. In- och utgående e-post i Outlook säkerhetskopieras ju automatiskt i W7. Men hur ska jag bära mig åt för att säkerhetskopiera adressboken? Detta är jul minst lika viktigt!
 5. Använder MS Office 2010 och letar förtvivlat efter den funktion som kan ge mig rubriker (och annan text) där ett eller flera ord kan ges t.ex formen av en banan, ordet stiger från litet till större eller kan manipuleras på annat sätt. Funktionen fanns i 2003-versionen, men nu kan jag inte hitta den. rubrikexempel.docx
 6. När jag skriver in en ny adress i adressboken sorterar programmet slumpmässigt(?) in namnet antingen efter förnamn eller efternamn - oavsett hur jag har skrivet in det i formuläret. Jag vill sortera alla namn efter <efternamn, förnamn> men det vägrar programmet, oavsett inställningar. Det blir en enda röra i adressboken. Går jag in i egenskaperna och ändrar inskrivningen blir det ändå detsamma som när jag skrev in det första gången. Vad gör jag för fel?
 7. Finns det något gratisprogram som jag kan använda för att ta fram raderade bilder ur kamerans pyttelilla minneskort. Jag har ett mycket gammalt Hama PhotoRescue men det fungerar inte på kameran.
 8. Stort tack för detta svar - jag ska omedelbart försöka med detta. Pensionisten
 9. Jag vill kunna samla ihop den klassiska musiken från olika CD från PCfA till en CD/DVD men har misslyckats totalt. Jag har försökt rippa musiken utan att lyckas, jag har försökt med enkel kopiering - men det går bara en gång eftersom alla filerna har samma namn. Kan någon hjälpa mig - ge mig ett tips.
 10. Jag kör Office 2003 och har misslyckats med att öppna WR1-filer som innehåller information som jag absolut behöver. Hur ska jag bära mig åt?
 11. Tyvärr - länken löste problemet vid två uppstarter, men sedan kom det tillbaka igen. Pensionisten
 12. Jag letar efter skärmar som är vridbara d.v.s de går att vrida till stående A4-format. Problemet går att lösa om jag skruvar bort skärmen från foten - men det är ingen bra lösning. En gång i tiden hade Samsung (SyncMaster 151BM) en sådan modell. Pensionist
 13. Helt plötsligt har det börjat dyka upp en informationsruta 'Program', 'De här filerna är dolda' då jag startar datorn. Hurf ska jag bära mig åt för att slippa denna ruta - den måste klickas bort. Hur undviker jag att msn dyker upp som startsida när jag startar Explorer? Pensionist
×
×
 • Skapa nytt...