Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

jobbigvolvo

Medlem
 • Antal inlägg

  986
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Eforums skinande riddare "weyland" har ju passande nog precis passerat 10k. När skickar staff en blomma för DEN bedriften ? Lite "weyland" fakta: Om ett inlägg tar 30 sekunder att skriva så har han spenderat mer än 80 timmar skrivandes här (inte på arbetstid förhoppningsvis .
 2. Kör en fil/spel-server med 8 hårddiskar och en XP 1900 på ett AOPEN 235w agg. Så nog GÅR det allt. Men ett cheng-chong-whatever agg kanske behöver 400w på klisterlappen för att göra samma jobb.
 3. Min sista inloggning var 2002-07-26 00:58:19 Ses om ett år igen då. Vissa forum har bara ett handfull av inlägg på denna tiden. Mac hårdvara t.ex har 50 !?! Vad krävs för att ett forum ska få dö ? [inlägget ändrat 2003-03-26 01:08:44 av jobbigvolvo] [inlägget ändrat 2003-03-26 01:11:33 av jobbigvolvo]
 4. En lite varning dock. Man kan SKAPA en backup med ntbackup i Home edition. Men man kan inte återställa FRÅN en backup med samma progg i Home edition(!!!). (Allt enligt www.storagereview.com) Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 5. 64 mb versionerna är något snabbare än 128 mb. Men 128mb kommer kanske att behövas till doom3 =). Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 6. Processorerna ja, men alla moderkort jag har pysslat med har funktionen. Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 7. BOOTVIS rekas varmt. Brukar kapa mellan 5 och 10 sekunder på en normal nyinstallerad dator. Ännu viktigare är att det påvisar eventuella problem med drivrutiner. Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 8. Terabyte är ju fullt möjligt att uppnå i en normal (nja) dator numera. Dyrt visserligen, men möjligt. Med en snittstorlek på filerna som min egen pr0n collection så blir 2.2TB c:a 10 miljoner bilder/filmklipp. Räcker väl .........=) Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 9. Man kan även testa att dra ner HW accel på ljudkortet, ett snäpp kan räcka. Annars brukar väl knastrande ljud betyda taskiga chipset drivers. Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 10. Japp, 60Hz=60fps=på tok för lite. Även om det inte flimmrar. Det blir helt enkelt en massa information som skärmen inte visar. Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 11. Troligtvis så sitter minnet åt fel håll. Det är 2 spår i minnet som har motsvarande i sockeln. Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 12. Den gamla HD'n kanske måste byglas om oxo. "Master with slave present" eller kanske bara "Master". Den kanske är satt som Cable select nu (CS) Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 13. NEC's värsta (?) 22" ( FP1375X ), hur är den ? Framförallt jämfört med andra tillverkares 22". Viewsonic, Iiyama, Samsung m.m m.m Om man bara kollar på specsen så är den ganska ok, 1600*1200@101hz. Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 14. Radeon kanske vill ha DX 8.1 installerat oxo ? Annars verkar det som ett AGP problem. Har du rätt drivisar till moderkortet ? Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
 15. 1,3ghz p.g.a att den kör med 100mhz FSB default. 133mhz FSB ger dig ju 13*133=1733Mhz=rätt. Prova "clear CMOS" å se om det hjälper. För du har väl inte ett USB t-bord ? Alla kablar rätt monterade ? Om man inte kan undvika döden genom stordåd, kan man väl lika gärna var fet, lat och dum ?
×
×
 • Skapa nytt...