Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Iron

Medlem
  • Antal inlägg

    59
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Iron

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1979-12-30

Profil

  • Ort
    Visby
  1. Ska se om jag lyckas klistra in skärmbumpen. [bild raderad 2009-04-19 11:27:21 av Iron] [bild bifogad 2009-04-19 11:37:27 av Iron]
  2. Ja, och då står det iof inte något om adminrättigheter men det är fortfarande en massa saker som inte är skyddade. [inlägget ändrat 2009-04-19 10:48:01 av Iron]
  3. Hej! Jag har Spybot Search & Destroy installerat men när jag kör immuniseringen är det fortfarande en massa saker som är oskyddade. Det står att totalen är 97479 men endast 22893 är protected. Jag skulle ju helst se att alla är skyddade fast det går kanske inte? När jag immuniserar står det att jag inte har adminrättigheter fastän jag startar programmet som administratör. Någon som vet varför? Tack på förhand /Martin
  4. Jag testade med Laston tips eftersom det verkar vara ett bra program för mig i framtiden. Man lär ju klanta sig fler gånger... Det funkade iaf bra. Tack så hemskt till er båda. Skönt att det finns människor som hjälper klantar som mig.
  5. Jag har egentligen bara testat att avinstallera som vanligt och att slänga mappen vilket ju givetvis inte fungerar...
  6. Hej! Jag har tyvärr gjort det stora misstaget att installera Uniblue Registry Booster och blir nu inte av med skiten. Försöker jag att avinstallera som vanligt går bara programmet igång som vanligt. Jag har hittat en sida med tips för att få bort skiten men lyckas inte riktigt följa deras tips: http://www.techontour.com/applications/2007/03/09/how-to-uninstall-registry-booster/ Någon vänlig själ som har tips eller vet hur man får bort progammet? Med vänlig hälsning Martin
  7. Jag löste det, med viss hjälp från Swedbanks support. Man var tvungen att plocka bort swedbanks sida från tillförlitliga platser i Internetalternativ pga av någon uppdatering från Microsoft... Men tack för svaret iaf Cecilia.
  8. Hej! Vet egentligen inte om jag postar detta på rätt ställe men jag chansar. När jag ska logga in på Swedbanks hemsida så står det "protectmodeoff" i adressfältet och sen låser sig Internet. Werfault.exe går igång och tar mellan 50-100 av CPU:n. Det är bara på den här datorn så det beror inte på fel hos Swedbank eller hos min Internetleverantör. Jag tror att problemet började när jag installerade Comodo Internet Security men är inte säker. Även om jag stänger av Comodo så uppstår problemen. Någon som har haft samma problem eller bara tips? /Martin
  9. Aha, nu ser jag Tack för hjälpen
  10. Med paket menade jag mer att köpa från samma tillverkare då det känns som om risken för strul blir mindre. Nod32 finns inte med i testerna du länkade till. Vad anser du om Nod32?
  11. Hej! Hoppas att någon här kan hjälpa mig! Jag tänkte köpa brandvägg och anti-virusprogram men vet inte vad jag ska välja. De jag väljer mellan är: F-secure Nod32 McAfee Kaspersky Panda Vad jag vill ha är alltså ett paket där både brandväg och antivirus ingår. Det ska givetvis vara väldigt effektivt men ändå ta lite minne. Tips???
  12. Iron

    Ta bort sökningar

    Hej! När jag söker via Google så får jag upp allt det andra jag sökt efter också, alltså inte via adressfönstret utan via Google. Det finns någon inställning man kan göra för att detta inte ska synas men jag kommer inte ihåg hur man gör. Och nej, jag är inget barn som inte vill att föräldrarna ska se vad jag gör på nätet utan en vuxen man som planerar en överraskningsresa till min sambo....därav min fråga. /Martin
  13. Tack för tipsen Cecilia. Jag gjorde dock en systemåterställning på skiten. Vad jag undrar är nu: Hur vet jag vad jag ska ladda ner från tillverkaren av hårddisken? Jag har kollat med Aida32 och hårddisken tillverkas av Hitachi och "heter" tydligen: IC25N060ATMR04-0. Mer info än så lyckas jag inte hitta. Någon som vet hur man kollar så hårddisken är ok? /Martin
  14. Hej! Min dator startar inte upp. Det kommer ett felmeddelande där det står att "windows\system32\config\system" är sönder. Det har hänt tidigare och då formaterade jag hårddisken men nu har det som sagt uppstått igen. Någon som vet vad det kan bero på eller om det finns något sätt att lösa problemet på? Det enda jag kan tänka mig som har hänt är att jag installerade MSN Messenger igår men det borde väl inte spela någon roll? Med vänlig hälsning Martin
×
×
  • Skapa nytt...