Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cazz

Medlem
 • Antal inlägg

  104
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Vi (skolan) kör för närvaro en gammal Borland C++ som skapar program i DOS Nu tycker jag det är dags att uppgradera till något bättre samt jag är osäker hur bra det är att köra det till windows 7 64 bitar. Har tittat på Dev-C++, fått bra rek och ligger under GNU och det ska ju vara ok att köra med det på skolan Har även tittat på Microsoft Visual C++ 2010 Express. Vad jag förstår så är det samma C++ system och det. Fördelen med det programmet är att man kan om man vill även göra C++ program i Windows miljö (fönster och det) Samt vad jag förstår så är även den gratis att använda Vilken rek ni av dessa två eller har ni någon annat program som ni rek för nybörjar elever?
 2. Cazz

  smurf sida

  Minns för länge länge sen att det fanns en sida som om man skrev in en adress, exempelvis aftonbladet så visade de den aktuella aftonbladet men med smurf text Dvs en del ord byte ut mot smurf Någon som vet om den finns kvar??
 3. Försöker hitta en bra gratis gtalk klient som inte skicka med reklam Testade imo men en kompis sa att han fick reklam när vi snackade med varandra. Om den även klarar MSN så är det ett plus
 4. Det är Windows 2003 server, ingen Exchange Det är så att våra kopiatorer och skrivare är kopplad till AD. Detta gör att man slipper lägga in en adressbok manuellt när de ska skicka mail via kopiatorerna.
 5. Hur gör man enklast att lägga till epost adresser i AD konto?? Epost adresserna är enkelt, deras inloggningsnamn + @domänen.se Så finns det något script eller program som gör att den läser av den aktuella konto och lägger till epost adressen och sen gå till nästan konto tills alla konto är klara.
 6. Hej Har en Pocket PC 2002 (Jag tror det är 2002, det står version 3.0.11171 (Build 11178) Model: Toshiba e740 Den är väldigt känslig vad jag vill installera. Jar fått in en mediaspelare och en bildvisare men inte någon PDF fil läsare som jag behöver. Jag har försökt med Adobe,Foxit och PocketXpdf. Den första var en exe fil och vet att exe filer har den väldigt svårt att gilla. Foxit och PocketXpdf hade cab och det är lättare dock så varnar den på versionen när jag installera och den vägrar starta programmet. Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska man leta efter en PDF läsare som fungerar eller måste man uppgradera Pocket PC (Hur och var i så fall) eller vad??? Har sökt här på detta forum men har inte hittat något som har samma problem med min model /Update Fick uppdatera för det var visst inte 2003 jag har utan 2002 /Update 2 Verkar som jag har fått det att fungera med Adobe. Man behövde visst köra de via dockningstationen [inlägget ändrat 2009-09-24 20:25:40 av The Laban]
 7. hmm klart intressant förslag. måste bara se hur tusan jag ska få det att fungera.
 8. Försöker få en in en preloader i min JS kod Javascript function visabild (bild) { document.getElementById('background').src = bild+'.jpg'; } HTML <img id="background" alt="" title="" /> <A HREF="javascript:visabild('bild1');">Byt bild 1</A><br /> Dom jag har sett har ju en rätt så smart ide att den har en förbild som inte väger något och på den står det typ "laddar". Problemet är att det fungerar första gången för mig när personen besöker sida men när den klickar på en annan bild så visas ju inte laddar bilden igen utan visa den senaste innan den visar den nyaste. Satt och tänkte om det går på något sätt visa laddar bilden innan den visar den stora bilden när man har klickat på en länk men vete inte hur jag ska få det att fungera.
 9. Vad jag kunde se så finns det stöd för min Laserjet 5L till Vista 64 bitars. Jag kör igentligen windows 7 64-bits men ska nog inte vara några problem. DOCK har HP och Microsoft gjort något konstig. Drivisar finns inte att ladda ner utan de ska följa med Vista men jag har ju inte Vista så där sprack det. Eftersom min dator inte har någon Printport så kan jag heller inte koppla den direkt och den känner inte igen skrivaren när den är kopplad till printservern. Så var kan man få tag i drivisar som fungerar??
 10. Kör HP med återställning med DVD eller med dåld partition??? En person jag känner har en HP Compaq DX2300 Microtower men han säger att han inte har någon återskapar DVD och jag hittar inget på HP hemsida om de har en på en dold partition??
 11. Testade att installera Trial av Premiere Pro CS4, fungerar jättebra och starta fungerar bra men det är nu problemet kommer. Det känns som grafiken inte hänger med? För det första så får jag ingen bild i monitor när jag spolar, sedan om jag exempelvis minimera och sedan maximera så syns delar av skrivbordet och liknade problem om jag flyttar runt fält i premiere. Jag har en kraftig dator E8400, mycket minne 8 Gb, och bra grafikkort Geforce 9600 GT 512 DDR3 minnen så hårdvaran är inget fel på men kan jag inte köra Premiere i Windows 7 eller måste jag ställa in något i programmet eller i windows 7 för att få det att fungera???
 12. På en dator på kontoret så har helt plötsligt i "skicka till>Epostmottagre (som bifogad fil) förwsvunnit. Det andra finns kvar som "skicka till>epostmottagare" men den skickar ju inte worddokumentet som en bifogad fil. Datorn kör med windows 2000 och Outlook 2000 som default och jag ser inga fel och hittar inte något på nätet hur jag ska få tillbaka det.
 13. Alla tre jag har tipsat om är gratis http://www.gimp.org/ http://www.getpaint.net/ http://swedish.toggle.com/lv/group/view/kl29835/PhotoFiltre.htm
 14. Gimp är trevlig och gratis men kan kännas stor och klumpig från början. Ifranview är ju mest en visningsprogram dock kan man redigera enkla saker Följande tre program kan jag rek Gimp Paint.NET Photofiltre
 15. mm det jag tittade på kostar 590 kr hos komplett + frakt. Vet ju att har man mycket igån så tar det ju minne. Jag har ju exempelvis mail, Miranda, antivirus och det automatisk så det kan vara bra att trycka in en del minne. har inte videoredigeringsprogrammet installerat ännu på datorn men ska göra det kanske imorgon.
×
×
 • Skapa nytt...