Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

owen

Medlem
 • Antal inlägg

  135
 • Gick med

 • Senaste besök

Om owen

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Man
 1. owen

  Mobiloperatör

  Tack för info, det cecilia nämner ty
 2. owen

  Mobiloperatör

  Är det någon som har erfarenhet av hallon som operatör, bra eller dålig?
 3. Jag har ett barnbarn som fått in något i datorn som gör att då man öppnar chrome får man upp en sida som visar MAV smart. Edge går bra att köra som vanligt. Hon tror att detta hamnade i datorn då hon laddade ner en film. Det var en del annat skräp bla något med kinesiska tecken som gick att få bort med AVG antivirus. Datorn är en laptop c:a 2år gammal med nyligen automatiskt installerat Win 10. Vad är detta och hur få bort det?
 4. owen

  Havererad SSD disk

  Eftersom hårddisken är utbytt finns det väl ingenstans där tidigare installationer lagras ? Jag har försökt installera Win8 men den frågar efter koden rerdan i starten så det gick inte. Däremot har jag lyckats installera Win7 och påbörjat Win10 installation som flöt på tills den ville ha aktiveringskod som den inte godkänner. Där är det stopp!
 5. owen

  Havererad SSD disk

  SSD disken i min dator, som hade Win8.1 uppgraderad till Win10, havererade. Nu har jag fått en ny disk på garanti men hur ska jag få in Win10 på den disken? Måste väl installera Win7 eller Win8 för att kunna uppgradera till Win10. Problemet är då att varken W7 eller W8 CD skivorna godkänner aktiveringskoderna, som medföljde skivorna, eftersom MS säger att det är uppgraderingsversioner. Någon som vet hur jag löser detta?
 6. Tack Cecilia! Klicka på Källa hjälpte.
 7. Jag har kopplat in disken i en annan dator och kunde då läsa allt på den.
 8. Problem med en Acer Aspire M3203 med Windowsw 7. Vid start kommer Felåterställning upp >Vid val av startreparation körs den igenom men medför bara omstart och samma förlopp upprepas i oändlighet. Om jag innan Stäng kör reparationsinformation visas där Funnen rotorsak: Diskens systemvolym är skadad. Fullständig systemåterställning kan köras antingen från CD reconery eller hårddisken men med resultat Återställningen misslyckades-Felkod=23 Data error. I Bootalternativ finns inte hårddisk med som alternativ. Tacksam om någon har lösning på problemet. ​
 9. Har skrivit ett inlägg i Word och kopierat in det här men då jag klickar på Skicka nytt ämne, försvinner texten och inget händer. Provat flera ggr. Vad är fel?
 10. owen

  ?

  Försöker sända ett inlägg men det funkar inte.
 11. Hej! Jag hade Windows 10 Preview 10532 installerad på en dator och körde en Win 10 uppgadering på den och det verkade fungera, men det visar sig att jag fortfarande kör Preview versionen. Vill ha en ren Windows 10 på datorn. Har försökt installera från en skiva som jag bränt ner Windows 10 installationsfil men det funkar inte för då vill programmet ha en reg-kod. Måste jag installera Win 8 på datorn och uppgradera till 8.1 för att kunna installera en ren Win 10 ? Tacksam för hjälp. OWEN ​
 12. Hej! Jag kör Win 10 Preview på en dator. Måste jag installera Win 7 eller 8 på den för att kunna uppgradera till Win 10? ​
 13. Tack Cecilia för utförligt svar på mina frågor
 14. Hej! Jag har läst någonstans, skrivet av Reuter tror jag, att man kunde ladda hem W 10 och bränna ner till en DVD för att slippa uppgradera flera datorer via nätet, men gäller inte det längre? Den dator jag använder till vardags har Windows 8.1 Pro. I den kan jag ju få in Win 10 via uppdate. Men går det med en dator som kör Win 10 Preview?
×
×
 • Skapa nytt...