Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rom

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. ...om jag inte får hjälp med detta! Jag har blivit tillsagd att skicka in de första 16 sidorna till typografin på måndag.(antar för prov tryck) Ok jag är verkligen oerfaren och har ingen att fråga om detta problem... Tidnigen är på 96 sidor + 4 för framsidorna. Alltså 100 sidor har documentet. (quark) Tidningen har en massa luckor och är inte klar på långa vägar. Kan man börja nedi från? Eller kan man ta en bit i från mitten? Ska jag göra ett nytt doc för bara dessa sidor eller skickar jag med hela doc i alla fall? Skulle bli tacksam för svar kort som lång!
 2. Rom

  quark 6

  ...sista frågan... vad är avstavningsalgoritm?
 3. Rom

  quark 6

  Ok perfekt! men kan jag använda quark 6 (nerladdad demo version) om jag redan har arbetat i 5:an? Vill sga går det att öppna utan problem? (en tidning)
 4. Rom

  quark 6

  Demo version av xpress 6? är det nåt att ha?
 5. Rom

  Downloads...?

  jag är i desperat behov av quark express 5 för mac OS X och OS 9. har hört att det finns demo versioner att ladda ner. Var hittar jag de bästa? Hoppas på tips.
 6. Rom

  Text...

  ...ännu en fråga , bara för att ni svarade så bra på den förra! tack för hjälpen! Här kommer en till, - När jag får texter av olika skribenter för att sätta in i tidningen. I vilka format får jag dem då? Och hur sätter jag in dem i tidningen. Antar att jag inte behöver skriva om alla texter själv! Jag vill använda ett annat typsnitt. Tack på förhand /Vera
 7. Rom

  Quark express?

  jag skulle bara vilja höra om det är någon som är lite haj på Quark express? Eller om det finns någon sajt där man kan lära sig mer om programmet. Tips och sånt! Jag ska snart börja jobba med mitt första nummer på en tidning, men jag känner mig sååå ringrostig och känner att jag har miljoner frågor... Tex en tidning på ca hundra sidor i färg tryck. I vilket format jobbar man(bilder) och vilken upplösning använder på bilderna under arbets gången?
 8. Var inne i en Mac butik häromdagen för att kolla upp lite priser. killen bakom disken sade att alla priser sänkts på förra årets modeller och att en ibook combo med brännare och DVD nu kostade 11.000 kr. Är detta ett bra köp?
×
×
 • Skapa nytt...