Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

salala

Medlem
  • Antal inlägg

    179
  • Gick med

  • Senaste besök

Allt postat av salala

  1. Är troligen Google toolbar som krånglar. Stängde av tillägget och då fungerade IE utan problem. Återinstallerade toolbar och problemet var tillbaka om än i mindre omfattning.
  2. Tyvärr avhjälpte det inte att återställa IE. Då och då får jag veta att IE inte svarar.
  3. Har nyligen installerat Windows 8,1 och då också förstås IE 11. Mitt problem är att jag väl ofta får meddelandet IE svarar inte.. och jag måste då stänga ner programmet via aktivitetshanteraren. Någon som har ett förslag på lösning? För övriga program fungerar Windows utmärkt!
  4. När jag kom hem i kväll hade jag en hastighet på dryga 18mb/sek. Vilken härlig känsla!
  5. Hade blivit lovad ett hembesök av min leverantör för att få hjälp med att kontrollera mina inställningar men ingen hörde av sig. I fredags förmiddag skrev jag därför ett lätt irriterat brev till dem. Inom fem minuter ringde en man och beklagad att jag fått vänta. En kvart senare ringde en tekniker och sa att felet kanske ändå låg hos dem. Flera kunder hade varit in på kontoret och klagat. Så nu söker man felet som inte vekar så lätt att hitta. Känns ju bra för mig förstås,en och en halv månads tjatande verkar kasnske leda till resultat
  6. Uppriktigt sagt så vet jag inte riktigt men det var nog så. När jag tittade på vilka filer som skall använda sig av OpenOffic så var html och htm avmarkerade.
  7. En uppgradering till win 8 men jag har inte uppfattat att problemet uppstod då. Utan i samband med att min leverantör teknik i telestationen. Fick då också problem med min telefon, det gick inte att ringa till mig man möttes av ett brus. Detta fixades så småningom. Nu har ju leverantören uteslutit fel hos dem, nytt modem är testat osv. Kan väl möjligen ha något att win 8 att göra ändå?
  8. Har löst problemet, internetalternativ-program-ange program-ange dina standardprogram
  9. Har nog provat alla variabler inklusive nytt splitter. Har dessutom löfte om att en tekniker skulle titta in och kolla mina inställningar vilket inte hänt så här långt. Verkar ju som om hastigheten spärras vid ca. 10 mb. Verkar inte komma någon?
  10. Det kan du skriva upp att jag har. Dessutom lånat ett nytt modem med samma resultat. Har dessutom ominstallerat drivrutin, felsökt med felsökaren och en del annat. Enligt enhetshanteraren fungerar kortet korrekt??????
  11. I samband med att min leverantör moderniserade tekniken fick jag plötsligt halva hastigheten av vad jag hade före. Enligt min leverantör måste felet finnas på den här sidan av modemet. Kört felsökning och svaret blir "den här enheten fungerar) Status för enheten ser ni på bilden. Finns ju en hel del inställningar, vad jag vet så har jag inte ändrat något. Har också avaktiverat och aktivera, sökt efter ny drivrutin, den bästa är redan installerad blir svaret. Några tips? Fakta: ADSL 12/24,Enligt bredbandsleverantören har jag 22 mb fram till modemet. Enligt bredbandstestet stannar hastigheten vid ungefär 10 mb.(före problemet ca. 17 mb) Testat med nytt modem med samma låga hastighet.
  12. En tom sida i IE öppnas. Men OpenOffice öppnas i Norton som förut.
  13. Norton försökte hjälpa mig via sin fjärrhjälp men lyckades inte under en timmes försök. Lovade återkomma före helgen men jag har inte hört någonting än. Försökte med ditt tips men icke sa Nicke.
  14. Installerade OpenOffic på min Windows 8 dator. När jag nu skall öppna tex. Kontot eller hjälp i Norton öppnas det i OpenOffic writer och med en formatering som jag inte kan använda. Borde det inte öppnas i IE? (har inte Word) Hur gör jag för att ändra detta?
  15. Och var gör man en avinstallation? Finns inte under program och funktioner i kontrollpanelen. Om jag förstått rätt så finns flash player inbyggd i IE i Windows 8 och uppdateras via Windows update även om det inte är från update jag får förslaget att uppdatera?
  16. Har den senaste versionen av Flash player för Windows 8 11.3.377.15. Trots detta försöker "datorn" att installera tillägget på nytt. När jag accepterar detta genomförs installationen men jag får ett meddelande om att något är fel och att jag redan har rätt version. Jag kommer att meddelas när en ny version finns tillgänglig. Allt väl, nej efter ett tag görs ett nytt försök. Flash player fungerar som det skall fram till nästa installationsförsök. Vad göra?
  17. För ett par veckor sedan uppgraderade min leverantör sin telestation för att få bättre funktion för oss användare. Uppkopplingen blev stabilare men hastigheten sjönk från 16-18 mb/sek till knappt 10 mb/sek. Min dator och modemet har inte ändrats av mig. Det lustig är att hastigheten är mycket håller sig på samma nivå (9,63 små variationer upp och ner) hela tiden. Kontaktat min leverantör som inte kan hitta något fel hos dem. Tvärtom det är en mycket bra hastighet fram till mitt modem säger dom. Har också provat med ett annat modem men det blir samma låga hastighet. Någon som har ett tips som jag kan förmedla till min leverantör eller något jag själv kan göra?
  18. Nya problem är väl till för att lösas förstås. Har hittat 12 kanaler vara av en borde vara tv 4 vilket programguiden också informerar om. Men när jag trycker på fjärkontrollen för fyran är det sjuan jag får upp i rutan, inte ett spår av tv 4. I programguiden visas ändå tv 4as tablå. ?? Verkar vara guiden som ställer till det kan man stänga av den på något sätt det är ändå bara fyra och någon till som visar sin tablå. Har sökt om ett antal gånger också.
  19. Är fixat nu! Av andra anledningar ominstallerade jag Windows 8. När jag försökte öppna mediacenter får jag inget medelande om att det är något fel utan datorn konstaterar att det inte finns någon mottagare alls, vilket det ju gör. Stängde ner datorn och plockade ur tv-kortet och startade om datorn. Satte tillbaka kortet och startade om datorn och installerade drivrutiner till tv-kortet. Och tv och mediacenter fungerar. Vet inte om några av mina steg var onödiga men nu fungerar det!
  20. Försökte ändra inställningarna enligt förslagethttp://www.pcmediacenter.com.au/forum/topic/46833-win-8-mc-cant-setup-live-tv/ men omstarten går inte att göra eller så tar det en enorm tid att genomföra. Datorn står bara och tuggar på omstart orkade inte vänta mer än 15 minuter och avbröt sedan.
  21. Du tror inte att det förvärrar saken. Såg att det handlade om ett lösenord som skulle ändras till lokalt. Vågar jag? Frågad tillverkarens support som svarade något jag inte vågar ge mig på, lite för avancerat för mig. Allt annat fungerar på datorn. Supportens svar: Take the card out, reinstall Windows 8 and Media Centre and then once you have rebooted, replace the card back into your PC.
  22. Hade sedan lång tid ett fungerade skydrivekonto i windows 7. När jag installerade windows 8 ersattes detta av ett nytt konto utan mina sparade bilder och dokument, Däremot kan jag gå till min dator via skydrive. Finns nu två skydrive mappar på min dator den gamla från sjuan (som det verkar utan koppling till skydrive com) och den nya. Har betalat för extrautrymme i den gamla men heller inte fått det på det nya kontot. Tilläggas kan att jag kan se det gamla kontot i min telefon men inte lägga till bilder? Vad göra?
  23. Installerade mediacenter i windows 8 men programmet kraschar när kanalerna skall sökas "windows mediacenter har slutat fungera" Omstart hjälper inte, felet är där nästa gång igen. Har tidigare fungera utmärkt i windows 7. Enligt enhetshanteraren fungerar hårdvaran korrekt. Andra funktioner i mediacenter fungerar. Tv-mottagaren heter (Hauppauge Win-tv 1200 (Model 71xxx, Hybrid DVB, NO FP) Några förslag på hur jag löser problemet?
  24. Jo har det programmet också och kör det regelbundet. Verkar ha provat det mesta.
×
×
  • Skapa nytt...