Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

mrcreosote

Medlem
 • Antal inlägg

  1 151
 • Gick med

 • Senaste besök

Om mrcreosote

 • Medlemstitel
  Flitig

Profil

 • Kön
  Vill inte avslöja

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. ja vi har ju fortfarande motsatsen - orolig. Och rolig kommer ju av ro. Och på en kyrkogård ska det ju verkligen vara lugn och ro
 2. På tal om bokträden Böge på Danska, det påminner om när jag gick i mellanstadiet och för första gången hörde den danska nationalsången det er ett yndigt land, där de väl sjunget nåt om det står med brede böge? Är det träden som avses?
 3. Samlag betyder väl företag/samfund på Norska? Samlag Bolla
 4. Nu har det varit lugnt några dagar, symptomet verkar ha försvunnit? Efter datorns totala återställelse hade jag ingen skärmsläckare, det blev bara svartskärm efter ca 10 minuter. Jag har ju kollat alla inställningar men inte egentligen ändrat något, förutom att jag nu ställt in bubblor som skärmsläckare. Iofs bra att det lugnat ner sig, men samtidigt skumt att man inte vet vad det var - känns ju lite otryggt, att det kan fortfarande ligga och lura någonstans i väntan på bättre tider?
 5. Hmm nu har jag googlat massor på spotify och alla ord/bregrepp som har med detta problem att göra, men hittar inget, och jag brukar vara ganska duktig på att söka på google, vrida och vända på allt tills jag hittar. Kära Cecilia - länk till det du hittat i ämnet? Glad Midsommar
 6. Hm,, nu gick jag och handlade och inget hände när jag kom tillbaka, allt var tyst och fint. Kan det ha något med spotify eller utorrent att göra, som ofta varit igång när detta inträffat?
 7. Jag frågade ju förut om personliga filerna på D ryker om hela hårddisken kraschar, vilket ni trodde att de skulle göra. men nyligen återställde jag datorn till fabriksinställningar, total reboot, och det påverkade bara C, allt på D förblev intakt. Jag trodde att de också skulle ryka eftersom C & D var samma disk?
 8. nej jag är väldigt försiktig med att ladda ner onödiga program och tillägg, är väldigt noga med att hålla datorn ren och fräsch, har inget tredjeparts skärmsläckare installerat, kör bara windows eget, och har som sagt nyligen återställt datorn till ursprungsskick. Tror faktiskt det var då problemen började....
 9. ja det går 10-15 minuter och skärmen släcks ned och den går väl sen ner i något slags vilo- eller strömsparläge. Jag har försökt kolla i ljudinställningar och strömspar inställningar men hittar inget om att det ska gå igång hissmusik när den går ner i viloläge? edit: en kille verkar haft sama problem som jag och hittat någon inställning i skärmsläckaren som ska hjälpa, men jag hittar inget? Min länk
 10. Hej Bullen, jag har ett problem. Sista dagarna när datorn går i viloläge, svart skärm, så börjar trevlig hissmusik spelas, låter ungefär som introt till en amerikansk 80-tals sitcom... Virus? Jag har nyligen totalt återställt datorn till fabriksinställningar så den borde ju vara ren? Så fort jag rör musen eller trycker på en tangent så skärmen går igång igen så upphör musiken!
 11. Men jag har väl inget trådlöst nätverkskort i min stationära dator, det är väl därför jag måste köpa och köra på en usb sticka med trådlös nätverks adapter? Jag vill minnas att det bara var att stoppa in den, så kom det upp vårt wifi hemma, den kände av det direkt och man kunde bara köra. Men nu händer inget det är en sån här jag har: trådlös sticka edit: det var inte lätt att hitta och installera, var många steg och krävdes en hel del pill, men nu har jag hittat och laddat ned drivrutinerna till adaptern, och nu verkar det funka. Tack för tipset. Konstigt bara det blev såhär när jag återställde datorn? Minns inte att det var såhär när jag först köpte och satte i adaptern?
 12. Jag har en stationär Dator Acer Aspire M3802. Den har varit seg och knepig på sistone så jag tog och återställde den till fabriksinställningar, en total återställning. Jag har en Netgear trådlös USB nätverksadapter, men efter ominstallationen känner inte datorn av den, och jag kan inte köra trådlöst? Vad är fel?
 13. Köpte ny mus idag och det verkar funka bra nu. tack
 14. och hur många tror du i Sverige lyssnar på australisk och thailändsk radio jämfört med svensk radio? jag är så nöjd med svensk, och tror 99 % av landets befolkning känner likadant. Och än en gång - detta kräver generösa surfpotter i sitt abbonemang, vilket jag inte tror alla har heller! Hur kan de tro alla ska kunna lyssna då?
×
×
 • Skapa nytt...