Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Rob__

Medlem
 • Antal inlägg

  35
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Rob__

  110watt

  Fläktar tar inte många Watt.
 2. Nej, inget lunarstorm. Men en vy som phpbb har vore inte fel. Mvh Robert.
 3. Tjena! Bra fråga. Jag hade min HP x4 brännare (Som var bland dom första) den fungerar ännu, har kanske bränt ca.2000 skivor. Ja, jag har köpt en ny haha. Något medel finns nog inte, dom som är på marknaden nu har nog inte så lång livslängd som dom första som släpptes. Mvh Robert.
 4. Tjena! Du får inte trycka upp texter som har tm (trademark) på sig, sen finns det säker fler lagar. Om du planerar att sälja tröjorna eller liknande så är det värt att kolla upp först, för att vara på den säkra sidan. Men det är ganska fritt... Lyckat till! Mvh Robert.
 5. Hej Anders. Norton visar när det skickar mail, den skickar massa mail, spam dvs. Ytterst konstigt, jag får ha port 25 stängd tills norton eller något annat hittar virus. Mvh Robert.
 6. Rob__

  Nytt

  Jag tycker ondo. Allt är upp til person som sagt. Mvh Robert.
 7. Hejsan! Här kommer jag med lite tips. Försök följa en form, mjukt osv... Följa färgerna efter logon & inte ha så många. Mvh Robert.
 8. Du behöver inte skriva något, det är redan skyddat. Man brukar skriva med en liten copyright på bilden ibland, för att understryka. Sen vill nog inte folk ha en bild där det står copyright Robert, eller va du vill ha. Mvh Robert.
 9. Hej! Jag tror inte att det är möjligt med Internet Explorer. Mvh Robert.
 10. Hej! Det går inte att göra i HTML eftersom den inte kan skriva till servern. Har du tillgång till PHP/ASP på servern så kan du skaffa dig en räknare. Mvh Robert.
 11. Han får inte mail, dom skickas från hans dator. Jag har samma problem, har inte hittat lösning. Mvh Robert.
 12. Japp. Läste loggarna under natten och fick se en massa portscans, nätet gick också ner 2 - 3 ggr (DDoS). Slängde iväg loggarna till abuse, får se vad dom säger. Det konstiga är att inte Norton hittar virus, inte heller när jag söker efter virus online. Mvh Robert.
 13. Rob__

  Nytt

  "Tillbaka till ämnet." Ingen som något mer att säga om mitt inlägg? Mvh Robert.
 14. http://dellware.euro.dell.com/dellstore/dellware/config/default.asp?s=sedhs&l=sv&m=sek&c=SE110105&n=&cu=sedhs&v=d&cc=&ogn=&kcd=&ad=&mc=&rs=&cuid=&cg=&pch=1&pn=0&demo=&gc=&sbc=none&co=&b=DSELOSKU-730-10400 Helt suverän! Mvh Robert.
×
×
 • Skapa nytt...