Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

olle343

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag har testat med kommandon liknande nedanstående men får hela tiden cannot find -lc:\ogg\lib\vorbis.lib och liknande. Filen finns med denna sökväg. c:\ogg\examples>gcc -lc:\ogg\lib\vorbis.lib -Ic:\ogg\include decoder_example.c c:/djgpp/bin/ld.exe: cannot find -lc:\ogg\lib\vorbis.lib collect2: ld returned 1 exit status
 2. olle343

  ogg vorbis

  Hej! Har laddat ner OggVorbis-win32sdk-1.0.1.zip, men hur ska jag göra för att kompilera ett medföljande exempelprogram? Jag använder djgpp. c:\ogg\examples>gcc -lc:\ogg\lib -Ic:\ogg\include decoder_example.c c:/djgpp/bin/ld.exe: cannot find -lc:\ogg\lib collect2: ld returned 1 exit status
 3. olle343

  Grupprogramvara

  Hej! Söker med lykta efter en webbplats som erbjuder gratis användning program som möjliggör grupparbete på internet. Tips?
 4. Hej! Söker en spelare lik iriver iHP-100, men som också ska kunna göra timerstyrda inspelningar från radion. Finns någon sådan?
 5. Någon som vet vad de små hårddiskarna som sitter i tex iHP-100 kostar lösa? Tycker att iHP-100 kostar löjligt mycket, det är ju vara en hårddisk och lite annat plock. En vanlig 20GB hårddisk kan man ju få för 500 kr.
 6. Hittade Zinf som jag testade, det är i klass med foobar2000 tycker jag. Gillar särskilt playlist editorn. Dock verkar det ha lite problem med å,ä och ö. Har du prövat det?
 7. Hej alla monsterdiggare vad använder ni för musikspelare/organisatör till windows? Till Linux använder jag Yammi som jag tycker funkar bra och till Windows använder jag SnackAmp som jag tycker inte är helt perfekt. Winamp eller något annat program med överarbetat interface gillar jag inte.
×
×
 • Skapa nytt...