Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Ubbe1

Medlem
 • Antal inlägg

  26
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Har ett ABIT BE 6 kort med Slot 1 plats. Kör en Celeron 400 mHz men funderar på att köpa PIII. Enligt manualen till kortet stöder det upp till 750 mHz. Är det så eller fanns det inte snabbare vid den tidpunkten ? Är det någon skillnad prestandamässigt mellan en Slot 1 processor och en FCPGA ??
 2. Hej ! Hur ställer man in OE för två användare ? Vi har två e-postkonton hos Telia och vill använda samma Outlook express och kunna växla mellan två inkorgar...
 3. Jag har köpt en bärbar CD/MP3/VCD-spelare vid namn NAPA 309. I manualen står att den är kompatibel med VCD 1.0 & 2.0... Vad är det egentligen?? Är inte det MPEG ? Jag har nämligen provat med en MPEG-film men det funkar inte. Jag provade att "converta" en DIVX till MPEG med programmet TMPGEnc utan framgång.. Om någon har ett svar så skriv snabbt, det var bara tre dagars öppet köp ;-)
 4. Finns det något sätt att omvandla divx(avi)filmer till MPEG och omv- änt ?????
 5. Har köpt ett ASUS V6800 deluxe 32 DDR Geeforce... Är sugen på överklockning men jag har ingen aning om hur man gör. Går det ? Behövs det något x-tra program ??
 6. Är dom likvärdiga säger du ? Vilket märke skall man köpa då ? Är ASUS nåt`att ha ? Vet någon om det finns nåt`test man kan läsa där dom jämfört korten ???? Är det bra kvalitet på TV-utgången, om man vill kika på DIVX-filmer ??
 7. Hej ! Har tänkt handla upp mig på ett nytt grafikkort, men nu vet jag varken in eller ut. Jag tänkte köpa ett Geforce 32 mb DDR ( Asus el. Hercules ), men nu har det släppts ett nytt kort som heter Geforce 2 MX, och det kostar ju mindre. Vilket skall jag köpa ? Är dom jämnbördiga ? Eller är dyrare bättre ??
 8. Ubbe1

  GeForce och AGP ??

  Tänkte köpa ett GeForce snart när priserna droppar. Hercules 3D Prophet DDR från Guielmont har jag funderat på. Nu undrar jag om det spelar någon roll om man inte kan köra i AGPx4 ? Jag vet inte om mitt moderkort stöder det(ABIT BE 6). Är det lönt ändå att köpa kortet ? För närvarande har jag ett TNT2 M64 kort...
 9. Hur placerar jag brännaren då ? IDE-mässigt alltså. Moderkortet har ju två vanliga IDE & två UDMA 66 portar. Hårddisken stöder UDMA66, då borde väl jag kunna koppla: * Hårddisken till IDE3(udma66 plats 1) * CD:n till IDE1(udma33 plats 1) * Brännaren till IDE2(udma33 plats 2) ...eller ?? Måste man in i BIOS för att få datorn att "hitta" hårddisken som en UDMA66 enhet ? Jag känner att det här inte är mitt starka område. När jag hade köpt hårddisken fösökte jag att ansluta den till UDMA66 men det funkade inte, datorn kände inte av den...
 10. Jag har ett Nvidia TNT 2 M64 kort med 32mb grafikminne. Internminnet i datorn är 2 st 128mb pc 100 + 1 st 64mb pc 66. CD:n sitter som Primary slave på samma IDE som hårddisken( primary master)
 11. Vad kan det bero på om det tar otroligt lång tid att ladda ett spel ? När jag skall starta t ex. F1 2000 så tar det, från det att jag klickar igång det till dess att spelet startar,ca. 8-10 minuter. Jag har nyss köpt en ny 20gb IBM Deskstar hårddisk(7200rpm). I övrigt så sitter det en celeron 400mhz, 320mb minne, ABIT BE6 mkort och en AOPEN 36x CD-rom i burken. Även Soldier Of Fortune tar lång tid att ladda, ca. 5 min. Är det CD:n som strular eller är det hårddisken ? Finns det några inställningar som man kan göra ? För det kan ju inte stå riktigt rätt till just nu.
 12. Är ingen expert på detta så därför undrar jag följande. Jag köpte ett slot-1 m.kort och en celeron 400 Mhz, då behöver du en PPGA-adapter sa dom på affären. Efter några månader började datorn "hänga sig" mycket oregelbundet, oftast under uppstart. - Kan vara fel på PPGA-adaptern sa affären. Nu har jag köpt en ny adapter och ser att det på förpackningen står att den går till både celeron och även till P III coppermine. Är det så ? Kan jag alltså senare köpa en coppermine och sätta den där celeronen satt ? Finns det några hakar ? billy
 13. Jag skulle vilja göra om lite bilder så att dom ser ut som dom där kända A.Warhol tavlorna, ni vet porträtten med väldigt klara och starka färger.( A.einstein,M.monroe,I.bergman m.m) Är det någon som vet hur man gör detta? Finns det något filter till Photoshop eller Paint shop pro ? I programmet "silikon" ser man bilder av denna typ i bakgrunden, föreställande programmledarna. Det måste ju betyda att det finns något litet trick att utnyttja. Tacksam för svar .
 14. Jag köpte mitt internetabonemang i TELIA för ca. 3 år sedan. Då fick jag modemet US Robotics Sportster Flash 56k, som skulle vara uppgraderbart till V90. Nu undrar jag om någon vet var det finns drivrutiner till detta modem, plus uppgradering till V90 ? Jag har letat lite på US Robotics hemsida men jag är osäker vilka drivisar som är dom rätta. Som ni förstår så är jag rätt kass på sånt här. Tacksam för hjälp. MVH D.nörd
 15. Jag har hört att man skulle kunna använda datorn som kabeltvdekoder, med TV-kort och rätt programmvara. Stämmer det, och isåfall var kan man läsa om det ??
×
×
 • Skapa nytt...