Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bäängt

Medlem
 • Antal inlägg

  8
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hur blir man av med saker som satt sig i "högerklickmenyn"? När man högerklickar på skrivbordet och väljer new så kommer det upp lite förslag på prylar som man kan skapa, ny mapp, genväg och så lite program. Tyvärr har jag avinstallerat hälften av programmen men genvägarna försvinner inte.
 2. Tack så mycket, fast jag vill inte rensa. Jag glömde skriva resten av texten. "...så det kan väl inte vara där det ligger" Den egentliga frågan är alltså hur jag kommer åt filen de ligger i och kan spara den så den kan bli återskapad om jag skulle behöva göra en nyinstallation. -en backup alltså.
 3. Någon som vet var inloggningsinfo och lösenord finns om man låtit IE sköta detta? Jag tänkte göra en lite backup innan formateringen och vissa lösenord kommer jag inte ihåg. Jag suddar cookifilen då och då men lösenorden finns ändå kvar.
 4. Två "små" frågor bara... 1. Sedan jag installerat Win2K har det börjat rycka i min diskettstation vid uppstart. Med win98 sökte den 2-3 gånger men nu låter det som korta trumsolon nästan hela tiden, det blir bara värre och värre. Jag har sökt efter *.lnk och A: men inte hittat något. 2. Går det att rensa i "höger-klick-menyn"? Vissa program lägger till saker där som man inte vill ha. Jag dras med en meningslös "Corel Versions..." som inte vill försvinna. Tackar
 5. Tack för tipset angående minnesmodulerna. Tyvärr var det inte det som var felet. Jag upptäckte däremot ett nytt, ihållande pip som tyder på att det saknas minne helt :-) Problemet kvarstår... Saknar manual och AST hänvisar till hemsidan Ari-service som är lika död som datorn. Om det är någon som råkar ha en Ascentia900N med instruktionsbok så får ni gärna ge mig lite tips.
 6. Har en gammal ascenta900N som slutat fungera. Det rycker som vanligt lite i floppyn men sen händer inget och den börjar pipa istället (3 korta och 3 långa). Ingen skärm... några få lampor lyser på framsidan. Den känner inte av någon startdiskett. Det är går heller inte att få kontakt med ARI-service hemsidan. Är jag kokt?
 7. Jag råkade av någon dum anledning ändra C:(system) från Fat32 till NTFS. Efter några nanosekunder ångrade jag mitt ystra tilltag och försökte rätta till detta. Problem: Det går inte att formatera om C: via disk management eftersom C: kallar sig system(Win2K ligger på annan HD). Win98 startdiskett hittar inte HD'n med NTFS. Det funkar i och för sig bra med NTFS men det skulle vara smålustigt att kunna lägga win98 där.
 8. Jag hade problem med kombinationen Mitsumi, WinOnCD 3.6 och Win2K innan. Lösningen var att hämta ny driver från Mitsumis hemsida, för NT. Funkar som en dröm nu... ...å andra sidan kan det varit datorn som kom på andra tankar eftersom jag förbannade den ganska ljudligt under tiden. :-) EasyCDblabla å andra sidan sumpar 50%...
×
×
 • Skapa nytt...