Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pia

Medlem
 • Antal inlägg

  22
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Hej, jag har skapat en meny som när man för musen över en länk visar x antal underlänkar till höger om länken. Kan man på ngt sätt "säkra" så även Netscape visar dessa underlänkar (som det är nu visas delar av u-länkarna el inga alls..)? Funkar dock helt utan problem i IE 6.0. tacksam för svar!!
 2. Det är den koden som finns på sidan som jag hämtat o använder. Problemet är att jag kan ju inte skiva en länk till en speciell sida eftersom popupen är en sökfunktion och ska länka till olika sidor beroende av vilken sida man får träff på.
 3. Jag har använt en sökfunktion från http://internetworld.idg.se/tjanster/webbskolan/sokmotor/ så jag har en writesats som jag antar går till den länkade sidan: document.write ("<a class=visatraff href=http://www.minwebbplats.se" + nycklar[0] + ">http://www.minwebbplats.se" + nycklar[0] + "</a>") Är det här jag ska lägga in koden?? tack igen på förand!
 4. Hej, jag har skapat en länk i en popupruta och den vill jag ska öppnas som en vanlig sida i sajten. Nu öppnas den i popupfönstret. Hur göra?? tack på förhand!
 5. Hej, hur skapar man enklast en fritextsökning för en hemsida som inte har någon databas i grunden? /pia
 6. Hej, är det ngn som har jobbat med programmet avenue.quark som genom att skapa xml-kod ska kunna integreras med webben? Kan det vara för tidigt att satsa på det eftersom xml inte är vedertagen standard ännu. Vignette Story Server4 är tydligen ett program som kan översätta xml till html, jag har sökt på internet men inte hittat ngn info om detta. Vet ngn vad en sådan kostar och om det funkar bra??
 7. pia

  låsning

  Tusen tack för hjälpen!! /Pia
 8. pia

  låsning

  Hej igen, jag får felmeddelande i IE om att "timer är odefinierad.." och när jag kollar på sidan i NE (inte 6)och för markören över ett dropplayer ligger detta droplayer kvar även när jag tar bort markören. Om jag däremot flyttar markören mellan de olika droplayers som finns visar den vart o ett av dessa men det låser sig alltså på ngt sätt när jag försöker att välja att inte titta på ngt layer. Ojojoj, blev det hemskt rörigt eller..!! /pia!
 9. pia

  låsning

  Jag har lagt upp en testsida på http://piasweden.homestead.com Tack på förhand! /pia
 10. pia

  låsning

  Hej, jag har meny som innehåller droppmenyer där man kan välja ett alternativ (dessa är skapade i layers). Problemet är följande: om man för markören över någon av länkarna i dropmenyn och håller kvar den mer än cirka en sekund på någon länk låser sig allting. Reloadar man så funkar allt igen. Jag är rätt så mycket nybörjare o behöver mao hjälp!!!
 11. Skaplig nybörjare ungefär.. jag kan lägga in redan skapad kod, kopiera funktioner, felsöka mm. Jag jobbar i DreamWeaver o ska alltså ha en väframe med droplayers o en mainframe. Hälsn Pia
 12. Hej jag har skapat droppmenyer i js och de ligger i en vänsterframe. Hur ska jag göra för att de ska synas? Som det är nu ligger framen till höger över droppmenyerna se de inte syns (svårt att förklara, kolla www.lionalpin.se som har en toppframe med tillhörande droppmenyer som syns trots att de ser ut att ligga "på" framen under).. Tacksam för svar!!
 13. pia

  javascript

  En enkel fråga, hur skrivs javascriptkoden om man vill att två bilder ska dyka upp om man för musen över en annan bild. Det funkar med en popupbild men jag undrar alltså över två el fler. tacksam för svar..
 14. hej, kan man anv javascript för en imgmap? Jag har gjort en imgmap med tre länkningar i och meningen är att när man för musen över resp länkning ska olika bilder dyka upp ngn annanstans. Jag kan fixa till det med vanliga bilder men vet ej hur koden ska se ut när det gäller imgmaps....
 15. pia

  undermenyer

  Jag vill skapa undermenyer som popupbilder men underrubrikerna ska ligga kvar och vara länkbara. Hur göra?? (som www.kolmarden.se's länkar)
×
×
 • Skapa nytt...