Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Oeey

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig

Allt postat av Oeey

 1. Hej! Ladda hem DownloadWidht, http://downloadwith.mozdev.org/. Gå sedan till tools - extensions och ändra inställningarna till DownloadWidht så att det på commandraden står sökvägen till flashget.exe..... Du måste ha en skapligt ny version av flashget för att det ska funka.
 2. Det här är nog det skummaste jag varit med om. Jag skulle gå in i bios och testa det du skrev och startade datorn för första gången sen igår kväll. Den öppnade då bios själv och allt var frid och fröjd, hårddisken stod med och jag gick ur bios och väntade på att xp skulle starta igen... det tog ett par veckor men oj vad trevligt det kändes när allt funkade igen. Utan att jag behövde göra någonting. Finns det något sätt att kolla hur disken mår så att han inte gör samma sak igen? Tack!
 3. Hej! Jag har ett problem med min hårddisk. Det är en IBM på 80Gb. Den har fungerat felfritt i flera år men nu verkar den ha blivit lite smått crazy. Det hände när jag startade om datorn när den hade hängt sig och ett meddelande kom fram:disk boot failure, insert system disk. Oh **** tänkte jag och la i win xp skivan och förberedde mig på en ominstallation eller en reparering. Men nu var det så jävligt att datorn inte hittar hårddisken och det går alltså inte att göra någonting med win xp skivan. Min fråga är om det finns något sätt att fixa hårddisken eller om den är helt körd. Tack på förhand........
 4. Tack så mycket för hjälpen. Uppdaterade i dos med herries firmware, gick galant.
 5. Snälla... Kan någon förklara hur man kommer till dos när man använder win xp. Har läst att man kan använda en bootdisk men jag fattar ändå inte. Jag behöver komma till dos för att installera ny firmware till min Nec brännare.
 6. Hej! Jag hade problem men löste det. Hur tar man bort inlägg???? [inlägget ändrat 2003-11-08 20:05:29 av Oeey]
×
×
 • Skapa nytt...