Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Mats390

Medlem
  • Antal inlägg

    36
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Mats390

  • Medlemstitel
    Användare

Profil

  • Ort
    Stockholm
  1. Tack, för svaren ! Jo, det kommer upp, då och då, för att jag har Norton på datorn installerat.
  2. När man surfar med IE, så kommer det upp en ruta i nedre delen av högra hörnet, där det står: Hög processoranvändning av Internet Explorer Vad innebär det? Någon som vet? Tacksam för svar..
  3. Har sett att det dyker upp en text innan routern har kopplat upp sig sig mot internet: Då står det: "Anslutningen har begränsad eller ingen anslutningsmöjlighet". Vad innebär det? Tacksam för svar..
  4. Tack, för era förslag! Får testa igen, och hoppas att det löser sig med DVD:n.
  5. Det står att enhetens drivrutin har lästs in, men själva maskinvaruenheten kan inte hittas (Kod 41) Försöker att få igång den, men vet ej hur?
  6. Hej, Då min DVD inte vill fungera som den skall, har jag nu en fråga som jag hoppas på att kanske någon här, kan hjälpa mig med. Då jag öppnar enhetshanteraren så har jag ett gult utropstecken vid DVD:n. Har prövat att ta bort enheten från enhetshanteraren, och starta om, men utrops- tecknet kommer ändå tillbaka. Hur skall jag göra? Dessutom så syns inte enheten i "den här datorn" på skrivbordet. Finns det någon som kan hjälpa mig med detta?? Tack på förhand!
  7. Undrar om någon kan förklara vad Internet-Gateway i nätverksanslutningar i XP, innebär när man har en router? Tacksam för svar? /Mats
  8. Mats390

    Brandvägg

    Håller på med en brandvägg av modellen Netgear 614, som jag inte riktigt vet hur man skall få igång. Finns det någon här, som skulle kunna förklara på ett enkelt och bra sätt för mig, hur man lyckas? Vad man behöver tänka på vid installation, för att få den att fungera? samt eventuellt övriga inställningar? Tack på förhand !!! /Mats
  9. OK, får prova det. Tack för tipset!
  10. Hej alla, Jag har en fråga om Win98, och det är när man har installerat OS:et på en maskin, så har jag fått fram något som heter "Ange Nätverkslösenord". Hur får man bort det? Någon som vet? Tacksam för svar!
  11. Det är ett 0,5 Mbit/s, har jag för mig. Har också kopplat det i första jacket. Tidigare hade jag en trådlös telefon, vilken jag fick ta bort, och som förmodligen var det som var problemet i det hela. Så nu fungerar det perfekt!
  12. Mats390

    BENQ..

    Om man inte kör max upplösning på skärmen som den är avsedd för, kan man då få bokstäverna att se lite "halvsuddiga" ut på skärmen? Att det trots allt kanske har med upplösningen att göra?
  13. Mats390

    BENQ..

    Tackar för tipset! Skall prova, om det fungerar...
  14. Mats390

    BENQ..

    Hej allihop, Har precis köpt en platt 19 '-skärm av märket BENQ. Är det ett bra märke? Har installerat den, men upplever att texten under ikonerna på skrivbordet, verkar vara lite diffusa, inte riktigt som de skall. Är det ngn inställning som gör att man kan få det att se bättre ut? Klarare eller skarpare text? Är det något i teckensnittet? Kör win98 just nu. Tack på förhand!!
  15. Nej, har använt vanligt internt modem innan, som fungerade utan problem. Spray.
×
×
  • Skapa nytt...