Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

MagnusJ

Medlem
 • Antal inlägg

  204
 • Gick med

 • Senaste besök

Om MagnusJ

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1973-09-12

Profil

 • Ort
  Malmö
 1. Stämmer. Nu står det att det var pga driftstopp hos internetleverantören.Under driftstoppet, kunde man få en enkel variant (text) av deras hemsida där det stod att det skedde en uppgradering av internetförbindelsen idag. Rätt usla på kundvård är snällt sagt.
 2. Hur dumt får ett webbhotell bete sig? De är enligt dem själv ett av Sveriges störta webbhotell, dock händer det allt för ofta att de har problem och ingen kundinformation. Nu idag är senaste exemplet. Vi hade en större tävling igår i klubben. Idag är det många som är inne på hemsidan för att kolla resultat. När jag så försöker gå in på sidan så kommer jag inte åt hemsidan. På företagets hemsida står det att de håller på med en uppgradering av internetförbindelsen. Smart och göra det mitt på en måndag. Och borde man inte kunna meddela via e-post alla som är ansvariga för deras olika kunder att, på måndag mellan då och då kommer ni inte att kunna komma åt hemsidan. Det är inte första gången de hittar på planerade saker, som påverkar kunderna, utan att meddela dem innan.
 3. Jag beställde från wesellcd en söndag, på onsdagen hade jag lapp i brevlådan om att hämta dem på konsum, Snabbt, de skickade dock paketet från Jönköping (tror jag det var) trots att företagen är tyskt. När de inte hade skivorn på lager tog det en vecka att få dem, vilket också är snabbt. Har inte hört någon som har problem med företaget. Jag vill inte betala den svenska mediaskatten (som är mycket idiotisk) så jag rekommenderar dem även om man köper små mängder och det inte blir mycket billigare än i Sverige. Persoligen skulle jag tycka det var kul om alla som inte gillar den extra skatten på tex cd och dvd bara köpte skivor i utlandet så skulle försäljningen i Sverige minska mycket. Så kanske skatten skulle försvinna. Fast de fega svenska politikerna skulle nog hitta på något sätt att lägga skatt även på skivor köpta i utlandet.
 4. Programmet du tänker på är nog DVDFab som jag själv använt med lyckat resultat. http://www.doom9.org/index.html?/mpg/dvdfab-fullsplit.htm
 5. Gratis och bra är DVD Decrypter
 6. Opt-out borde förbjudas medan opt-in är mer OK.
 7. Priset de angav var för 2 år. Skickar man snigelbrev så händer inget. Skickar man e-post får man svar på vart tredje till femte brev efter 3-4 dagar.
 8. Jag har ett problem med ett företag som har min hemsida, e-post och annat på deras webbhotell. Det var dags att förnya min domänavgift. Jag ringde och frågade vad det kostat om de gör det eller om jag gör det själv. Det är ju lätt att betala med kreditkort själv. Jag fick ett pris av dem och de betalde min domänavgift. Sedan när jag fick räkningen av dem hade de höjt priset med 500 kr. Jag sa att jag hade fått ett annat pris tidigare, de svarade med att stänga ner min domän tills dess att jag betalar vad de vill. De kan inte motivera sin prishöjning, det enda de säger är att jag skall betala vad de vill. Hur går man tillväga nu? Jag är väldigt beroende av min domän.
 9. MagnusJ

  Laserjet

  MIn HP LJ5 fungerar bra i XP. Jag kör med Windows egna drivrutiner. Däremot tar den med sig fler apapper på en gång. Jag känner andra som har samma problem, är det känt? Vad är lösningen på detta, någon utsliten del?
 10. Läste att någon rekommenderade FS data. Jag har/hade min sida där. För något år sedan förlorade jag all data. En hårddiskkrasch, de hade bara en gammal backup. I somras var min sida nere i tre veckor. Nu har jag sagt upp mig och då vägrar de peka om min domän om jag inte betaler extraavgifter som de kommit på i efterhand.
 11. Fungerar D-Link 804 tillsammans med MSN Messenger? Jag har tidigare läst om problem men nu har det varit tyst ett tag.
 12. MagnusJ

  Clony cd

  Varför laddar men ner och installerar ett program som man inte vad vad det gör? Men läser man på hemsidan ( http://www.clonecd.net/protection.htm ) står det: "If you are unfamiliar with using CloneCD, I would recommend downloading Clony and Copy Protection Detection to use alongside CloneCD. These programs help you detect the protection on the CD aswell as passing the correct settings over to clonecd"
 13. De senaste dagarna fungerar det inte för mig att logga in med IC Login till comhem. Däremot fungerar det via comhems startsida. Någon som upplevt samma sak?
 14. ComHem har blivit mycket sämre sedan de höjde hastigheten. Tidvis går det snabbare men ofta långsammare än tidigare. Jag har också mer problem med apt koppla upp mig nu.
 15. Jag använder Windows XP och nu kan Windows Installer kan inte läsa cab-filer från CD. Jag har testat med olika CD-skivor och olika CD-läsare, samma fel. Jag kan däremot kopiera över filerna till min hårddisk och installera därifrån. Så jag kan alltså läs filerna mha utforskaren. Det har gåt att läsa cab-filer tidigare. När felet uppstår kommer det upp en ruta "Kunde inte läsa xxxx.cab, se om filen existerar och om sökvägen är rätt". Filen existerar och sökvägen är rätt. Vad gör man?
×
×
 • Skapa nytt...