Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Patrik Iden

Medlem
  • Antal inlägg

    40
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Patrik Iden

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1969-07-21

Profil

  • Ort
    HÄGERSTEN
  1. Jag har en dator med SATA redan och skall hjälpa en kompis att kolla 2 sata diskar om de är ok och evetuellt hämta vitig information från dom. Dessa 2 sata har suttit i en NAS och ena disken har varit speglad. Hur som helst, 2 sata diskarna synt i bios'en och när jag går in i diskhanteraren så ser jag att ena disken är oformaterad, och den andra disken har ett par partitioner som är "healthy". Dock har ingen av dessa partitioner någon enhets bokstav och det enda jag kan göra med dom i diskhateraren verkar vara att Deleta dom. Hur kommer jag åt innehållet? MVH patrik
  2. Hejsan. Jag använder winXP 64 bit där jag installerat WMWare server där jag har en virtuell partition med winXP 32 bit. Och jag undrar om jag kan nå huvud operativsystemet ifrån den virtuella partitionen? Är den enda lösningen att dela kataloger via nätverkat? Finns det något bra och smidigt sätt? // Patrik
  3. Finns det något bra program som klara det? SÅ man kan ha filmen nedladdad på datorn och spela filmsnutten senare. MVH Patrik
  4. Har redan testat det som du rekomenderade. Tack för ditt svar ändå. Hur som helst så har jag installerat Zoo Taycoon 2 och efter denna installation så fungerar starwars battleground hur bra som helst. Konstigt? MVH Patrik
  5. Starwars Battleground är ett gammalt spel, men omtyckt av mig och min fru. Men efter en om installation av hennes dator (1GB RAM, 3,XX Hrz P4, Radeon 9600 grafik) så kan spelat starta och så, men om man växlar med Alt - Tab tangenterna så kommer man till windows, och växlar man sedan tillbaka till spelet, så dyker det upp knappt en sekund innan den faller tillbaka till windows. Och det går helt enkelt inte att återgå till spelet alls. Spelet finns bara som ikon längst ned på bildskärmen. Har installerat om spelet, även installerat senaste Direct X och nyaste drivrutinerna. Vad är det för fel? Spelet har ju fungerat bra förrut på samma dator och samma grundinstallation(från image). Har också testat att på inställningarna för bildskärmskortet ändra till olika lägen på maskinvaruaccelation, utan resultat. Någon som har någon ideé om vad det kan vara för fel? MVH Patrik
  6. Har testat ditt exempel men det gick inge bra. Kollade också i loggen som du sa och här är den info som jag kunde få ut: http://www.eventid.net/display.asp?eventid=1002&source=winlogon Fattar inte vad jag skall göra ändå? MVH Patrik
  7. Min filhanterare krash av explorer.exe när jag öppnar en katalog. Har haft detta problem förr, men har inte brytt mig så mycket eftersom jag brukar göra en hel frmatering 1-2 ggr per år. Men nu vill jag ta tag i problemet. Jag har analyserat att det är någon fil i katalogen som verkar skapa denna krash. Har lyckats att flytta den från commando prompten, och testat sedan i filhanteraren igen, men samma krash som resultat. Har kört anti-virus, anti-spy, diskfrag mm. Men problemet kvarstår och jag vill helst behålla den fil som orsakar detta. Vad beror det på? Kan filen repareras eller är det något annat som orsakar det? MVH Patrik [bild bifogad 2005-06-17 11:47:43 av Patrik Iden]
  8. Jag har samma problem, har winXP + serviepack2 , och kan inte öppna flera fönster än en sida. VArje gång jag försöker att öppna ett fönster så stängs den gamla. Har kollar på inställningarna i IE, men hittar inget. Likaså i helpen i IE. Finns det någon som kan hjälpa till? // paatt
  9. Jag har samma problem, kan inte öppna andras .fla filer utan får detta felmeddelande. Jag har flash MX 2004 Pro installerat, har avinstallera och testat flash MX (äldre version) med samma fel. Har sökt på macromedias sida men hittar ingen hjälp där :-( Någon som vet? // patte
  10. Hej. Jag har en IBM PC med winXP(swe) installerat. Ny sendan ett halvår och nu så går den inte att stänga av eller restarta. Har haft problem med att logga in på MSN, bankenssidan mm. Men om jag drar ut kontakten och startar upp datorn, så kan jag gå in på msn, men efter ett tag så verkar det som om nortons firewall och antivirus stängs av och effekten blir som jag beskrev innan. När jag försöker starta upp norton internet security så kommer programmets windows upp, men det går inte att starta upp security functionen :-( Jag har dator i ett nätverk med router Dlink 604(NAT), norton 2003 internet security, adaware och hittar inget. Har även kört säkerhets scanning ifrån nätet och windowsupdate. Egeterligen så är detta tjejens dator och hon brukar ladda ner en massa demo games, vilket jag tror kan vara en anledning till problemet. Alla ideer och tips är välkomna. MVH Patrik [inlägget ändrat 2004-09-26 23:51:18 av Patrik Iden]
  11. Jag har använt samma som jag hade när jag körde win 2000 och de fungerade bra då? MVH Patrik
  12. Tjena. Har ett problem. Varje gång jag har installerat Windows XP och skall scrolla på någon webbsida i internet explorer så går det jättelångsamt. Funerar bra med windows 2000 pro. Har senaste adware6 med nyaste updateringar, har också kört windows update med alla kritiska uppdateringar, norton antivirus + firewall 2002, windows XP pro. Internet explorer 6 installerat. Dator: AMD 2 GHz, 512MB RAM, 128MB RAM Grafik, ADSL uppkoppling 0,5 Mbit MVH Patrik
  13. När jag t.ex. skriver username och lösen innan webbadressen så brukar det fungera förr, men nu får jag bara felmeddelande ogilltig syntax. T.ex. user:passwd@www.server.se Jag tror att det är någon av updateringarna från windowsupdate som har gjort detta. Men fråga är, kan jag ändra tillbaka så att det fungerar som förr igen?? MVH patrik
×
×
  • Skapa nytt...