Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

KaptSredna

Medlem
 • Antal inlägg

  41
 • Gick med

 • Senaste besök

Om KaptSredna

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1971-10-10

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://
 1. Hej! Har en gammal Dell Dimension 4100 som jag kört Windows XP på. Tänkte att jag skulle installera linux på den så jag hämtade hem OPEN SUSE. Men datorn värgrade att boota från CD/DVD enheten. Var innte i bios och där står CD/DVD först i Botordningen. Vad kan det vara för fel? Har ju funkat förut och jag har inte ändrat något i bios sedan dess. Tack på förhand.
 2. Hej! Skickar mail i en webbapplikation via aspsmartMail. Har fixat så att mailen utf-8 kodas, men har problem med titeln. Någon som har användbara tips och erfareneter av detta? Tack på förhand!
 3. Jag har problem med fjärrskrivbord från en xpburk till en windows 2003 server. Det går bra om jag loggat in från början i servern, men om jag skulle föröka starta om servern via fjärrskrivbordet, kommer jag inte in igen via fjärrskrivbordet. jag kör med adminlösen. Snälla någon, finns det något sätt att fixa detta?
 4. Hej! Jag skulle vilja göra mitt Exceldokument lite mera användarvänligt. Användaren ska inte behöva välja funktioner (former) utan bara behöva dubbelklicka i en viss cell och få upp en funktion i funktionsguiden direkt. Det borde vara möjligt, fråga när hur Tack på förhand.
 5. Hej! Jag är ute efter någon form av html-redigerare som man kan köra på webben (typ som hotmail, när man skall skriva html-mail). Vore tacksam för förslag!
 6. Jag har en Olympus Camedia 720 UZ. Den har funkat klockrent tills nu. Jag installerde om Win XP och nu hittar inte datorn kameran när jag kopplar in den via USB. (man kan köra säker utmatning etc.) Men det blir ingen ny enhet? Varför nu detta? Nån som kan hjälpa? [inlägget ändrat 2004-07-27 16:36:13 av KaptSredna]
 7. Ingen annan som har något förslag. Finns det inga fler inställningar som jag missat?
 8. ok, jag ser fram emot det... Men det borde ju funka. Borde inte vara några konstigheter ju....
 9. Hej! Hur skriver jag för att logga in på en dator via fjärrskrivbord, som jag har bakom en branvägg?
 10. Ja det är Realtek på båda datorerna...Win Xp pro på båda också.
 11. Ja båda har "100 Mib Fullt läge" men den vill inte prata fort i alla fall.
 12. Har en D-Link router 10/100 Mbit. Jag har två datorer som delar nätet på den. men mellan datorerna har jag bara 10 Mbit, även fast båda korten är 10/100 kort. Har försökt att ställa om korten men inget nytt händer. Vad kan det vara? [inlägget ändrat 2004-07-19 09:52:39 av KaptSredna]
 13. ok tack. Bra länk. Den ska jag spara. Antar att jag inte kan bränna den med nero då....
×
×
 • Skapa nytt...