Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Dwe

Medlem
 • Antal inlägg

  44
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Här har du en bra grej för att mäta förbukningen www.clasohlsson.se El & Elektronik/Mätutrustning/Energimätare Art. 32-3760 Har en själv och nu har jag börjat att stänga av datorn när jag inte använder den.
 2. Här finner du en färsk guide där de har med en Zepto dator http://www.tomshardware.se/mobile/20050214/index.html Funderar själv på att köpa samma som dig, men funderar på att lägga till för 1 GB ram eller eventuellt 1.8Ghz processor istället.
 3. En dator som det har talats mycket om nu på senare tid är Zepto Du finner de på www.zepto.se eller www.pc-direct.se (där är de 500 sek billigare)
 4. Du behöver en kabel liknande denna http://se.europe.creative.com/shop/product.asp?prod=179 (ta bort den röda delen, det är en DIN connector) Kablen där är en 3.5mm Mono till en RCA/Coaxial Mono Sen har du bara två inställningar att göra på ljudkortet för attt få Digitalt Ut.
 5. M-Familjen är Centrino processorer Du finner mer info om de här http://www.intel.com/products/processor_number/info.htm#pm Jag rekommenderar 90nm cpu
 6. De hade drivrutiner upp för 1-2 år sen men de fick för mycket klagomål att de var för stora (folk satt mest på modem då) så att de tog bort de och la i stort sett bara uppdateringar.
 7. Minnes uppgradering är nästan det enda som finns Kontrollera om du har 1 eller 2 minnesplatser och hur många som är använda. Kan vara så att du har 2 st. 128 MB minnen, i så fall måste du offra ett för antigen 256/512MB. [inlägget ändrat 2005-01-24 22:25:07 av Dwe]
 8. Kolla på www.herrie.org Han utvecklar de bästa firmwares som jag har sett NEC brännare. Du kommer att kunna finna info om vad du kan och inte kan göra med firmware uppdateringen.
 9. Har du kontrollerat så att du har ställt Master/Slave rätt på IDE kanalerna?
 10. Efter 5 ändringar så är din dvd låst på den region som den är inställd på då, men det finns några sätt att komam förbi detta. 1. Se om det finns någon firmware som du kan "flasha" om minnet på din dvd-läsare för att göra den regionsfri 2. Vet att det finns program som gör att även om du sätter i en dvd som är från en anann region så förhindrar den att regionsändring görs på din dvd, vilket gör att du har kvar alla ändringar. Tyvärr kommer jag inte på vad programmet heter som jag tänkte på. Kan vara Dvd Genie eller nått.
 11. Om du får reda på exakt vilken modell som det är av moderkortet så skall det inte vara några större problem, men tänk på att det kan vara fysiska förändringar på moderkortet. Vet att bl.a Dell har 2 st gömda partitioner. 1 för system återställning och en för diagnostik. Hittas lätt med Partition Magic/Manager
 12. Testa att uppdatera USB-drivrutinerna Kör även en Windows uppdatering.
 13. Testa att göra en ominstallation av ditt ljudkort för att se om det gör någon skillnad för dig. Egentligen som sköts denna kontrollen om ljudinställningar via Windows, men om installation av ljudkortet ikan ibland göra skillnad.
 14. Så om du kopplar från ljudkortet till förstärkaren blir det lågt? Är kopplingen Digital eller Analog?
 15. Bägge processorerna som du har där är 90nm, så bägge är exakt samma processor. Socket 939 är 90nm, medans Socket 754 är 130nm
×
×
 • Skapa nytt...