Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Anders Isaksson

Medlem
 • Antal inlägg

  138
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag skall skaffa ny dator och vill ha den innan jul. Känner någon till när moderkorten med i820 kommer? Jag har läst på anandtech att ABIT, Asus och Aopen har i820 kort på g. Det finns säkert fler men det känns som om det blir något av de tre ovanstående.
 2. Detta är ett kanonprogram som låter dig ladda hem mp3:or från andras hårddiskar när de är uppkopplade. Läs mer på deras hemsida, www.napster.com Kom bara ihåg att du inte får ladda hem musik som du inte själv redan har.
 3. Behöver du en optiskt digital utgång eller en SPDIF (koaxial)? Många nya ljudkort har SPDIF men optisk utgång är desto ovanligare. Här är dock ett kort med optisk utgång: http://www.jam.se/STdigNX.htm
 4. Med de senaste drivarna är glappet mellan Voodoo3 och G400 inte så stort.
 5. Jag är inte säker på att jag vet vad du menar men testa programmet DeCSS. Det kanske kan vara till hjälp. Sen står det en del om DVD piracy på http://www.wired.com/news/technology/0,1282,32249,00.html
 6. Oscar, du borde läsa på! Eller var det flera månader sedan du besökte de sidor du nämnde? Med de senaste drivarna är G400 i paritet med TNT2 när det gäller OpenGL. Att man sedan kanske väntar på GeForce är ju en annan femma. Men jag skulle välja ett G400 eftersom det har Dualhead.
 7. Jag kan till att börja med säga att jag aldrig haft en AMD själv men jag har sett en del i aktion. Om du vill ha AMD så är det bara Athlon som gäller. Glöm allt vad K6 heter. Vill du ha en budgetdator så satsa för allt i världen på Celeron.
 8. Isen är svart i mitt NHL2000, samma sak gällde demot. När min polare använder samma skiva i sin dator ser allt ut som vanligt. Vad kan detta bero på? Jag har ett Ati Rage Pro II med 8 mb. /Tacksam för svar.
 9. Mitt råd är att du skaffar en ny processor och moderkort. T.ex. en Celeron 4 el 500 MHz. Och behåll för allt i världen ditt G400!
 10. Jag har testat en del andra skivor och de har funkat bra (sådana jag inte brännt själv). Min cd är en Sony CDP-XB820 och den är av hyffsad kaliber, ca 3000:- Men kvaliteten på spelaren kanske inte hänger ihop med hur den klarar vissa skivor?
 11. När jag bränner skivor så blir det problem när jag skall spela dem. Det tar mycket längre tid för cd-spelaren att se hur många låtar det finns på skivan än en orginalskiva. Dessutom tar det längre tid att hoppa mellan låtar och att spola fungerar nästan inte alls. Vad är felet? Jag har en Panasonic 4/8 och bränner i 1x Programmet är Adaptec Easy CD-Creator 3.5c Skivorna är TDK CDR-74
 12. www.daft.t.se Men du bör nog också snacka med någon som vet hur det skall gå till. Och till sist, JORDA DIG!!!
 13. Jag har en polare som har stött på problem med sin AST. Hur fixar man drivar till det interna modemet? Eller till att börja med, hur får man reda på vilket modem som sitter i? Han tog bort skalet och såg att det stod "microconnect 34wave" på modemt. Någon som vet vad det kan innebära? Modellen heter Advantage 7303.
 14. Minnet bör räcka, jag körde själv Win 3.11 med 4 MB på en 486-sx25 för några år sedan...
 15. Utan att rikigt veta vilka begränsningar som gäller för Win95 så kan jag utan tvekan säga att med 40 MB så finns det inte en chans. Mitt Win98 använder 150 MB i en swap-fil... Men även om du använder de mest minimalistiska inställningarna så kan det omöjligt funger, tyvärr.
×
×
 • Skapa nytt...