Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

/Beggar Su

Medlem
 • Antal inlägg

  6
 • Gick med

 • Senaste besök

Om /Beggar Su

 • Medlemstitel
  Nykomling
 • Födelsedag 1978-10-10
 1. Tänkte prova lite gratisalternativ till min nya dator när det gäller antivirus och brandvägg. Vilka är att rekommendera?
 2. Får följande fel när jag laddar upp på webhotellet, funkar finfint på utvecklingsburken. Googlade och körde knowledgebase och hittade att det kanske kunde vara ASP.NET kontot som saknade rättigheter men enligt webbhotellet så är dessa som de ska. Blir galen, det är ju enbart en webservice referens. Raderar jag filerna ur App_WebReferences mappen på webhotellet så funkar det bra, dock naturligtvis inte sidan där webservicen skall anropas. Någon som sett detta tidigare? någon som vet vad som är fel? Serverfel i tillämpningsprogrammet /. -------------------------------------------------------------------------------- Parsningsfel Beskrivning: Ett fel uppstod vid parsningen av en resurs som är nödvändig för att utföra den här begäran. Granska parsningsfelinformationen nedan och gör nödvändiga ändringar. Parsningsfelmeddelande: Det gick inte att generera en temporär klass (resultat=1). error CS2001: Det gick inte att hitta källfilen C:\WINDOWS\TEMP\3xwrzbat.0.cs error CS2008: Inga indata har angetts Källfel: [inga relevanta källrader] Källfil: /App_WebReferences/com/telluspay/secure/ Rad: 1 -------------------------------------------------------------------------------- Versionsinformation: Microsoft .NET Framework-version:2.0.50727.832; ASP.NET-version:2.0.50727.832
 3. Nej men jag har slagit på att den skall tillåta FTP trafik och den gör det ibland men den har någon form av inbyggd paket sortering som jag slagit av men den sorterar paket iaf. Vet f.ö inte vilka portar jag måste öppna för att bpde passiv och aktiv FTP ska tillåtas..
 4. Köpte in mig på en trådlös hemma router nyligen men börjar ångra mitt köp lite. Anledningen är att den blockerar FTP trafik rätt hårt även viss http nedladdning (Second life nedladdningen blockeras). har testat att stänga av SPI men det funkar iaf inte. Någon som vet varför den beteer sig som det gör och om det finns en lösning? jag kör 1.6W som firmware nu.
 5. Hejsan, är egentligen C# kille men har nu gett mig in på att skriva en app i JAVA. har dock stött på patrul. Följande funktion fungerar inte riktigt som den ska, if satsen visar aldrig lika utan den går in i else hela tiden vilket är irriterande eftersom i resultat listan kan jag se alla tecken uppradade bredvid varandra snyggt å fint och de är lika vad har jag gjort fel? protected JFrame CheckResult(final JLabel CorrectAnswers[], final JTextField Answers[]){ int NumberOfCorrectAnswers = 0; JFrame ResultFrame = new JFrame(); JLabel ResultLabel = new JLabel(); for(int i=0; i<Answers.length; i++){ if(CorrectAnswers.getText().equalsIgnoreCase(Answers.getText())){ //CORRECT ANSWER NumberOfCorrectAnswers++; } else{ //WRONG ANSWER ResultLabel.setText(ResultLabel.getText() + CorrectAnswers.getText() + " " + Answers.getText() + "\n"); } } ResultLabel.setText(ResultLabel.getText() + NumberOfCorrectAnswers); ResultFrame.getContentPane().add(ResultLabel); return ResultFrame; }
 6. Finns det möjlighet att ändra skärmupplösning på en användares dator via en applet?
×
×
 • Skapa nytt...