Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Balaclava

Medlem
 • Antal inlägg

  15
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Jag har under en tid haft Norton Internet Security, men har konstaterat att det drar mycket prestanda från datorn. Har därför börjat att leta efter bra alternativ. Eftersom jag inte är speciellt insatt i olika antivirus- och branväggprogram så vet jag inte vilka program som passar tillsammans. Vill ha en utmärkt branvägg samtidigt som jag vill ha ett säkert antivirusprogram. Behöver man en ytterligare branvägg om man använder SP2? Senast jag installerade SP2 så uppstod diverse fel på min dator vilket resulterade i en formatering. Hade även då Norton Internet Security installerat. Tror att det kan vara det som ställde till det. Ge gärna tips på vilka antivirus och branväggar som är bra samt passar bra tillsammans. Mvh, Andreas
 2. Hej allesammans, Hur går man tillväga för att koppla min hotmail till Thunderbird? Skulle vilja kunna använda Thunderbird som e-postklient.
 3. Hej! Hur ändrar man standard storleken på text i Lotus Notes R5? Jag har hittat var man ändrar standard teckensnitt, men hittar ingenting om storlek på text. Vill att när jag skapar ett nytt e-postmeddelande så skall storleken på texten (automatisk signatur) skall vara 12 istället för 10 som den är nu. Kan man ändra detta i överhuvud taget? Skulle även vilja veta hur man gör för att länkar skall öppnas i Lotus Notes istället för i IE. Har kryssat i rutan "Make Notes the default web browser on my system" men det verkar inte funka. [inlägget ändrat 2004-09-09 12:50:11 av Balaclava]
 4. Balaclava

  Metod

  Skulle vilja få veta lite hur ni går tillväga när ni skall göra en ny hemsida. Efter att ni har planerat vad sidan skall ha för ämne, hur arbetar ni efter det? Det känns som om jag har svårt att hitta ett sätt att strukturera mitt arbete med sidan. Beskriv gärna stegvis hur ni arbetar.
 5. Balaclava

  Gmail

  Undrar om någon vet när Gmail är planerat att bli släppt för allmänheten. När är denna eviga beta-testningen över? // Balaclava
 6. Då jag inte är speciellt haj på det där med säkerhet för min dator så skulle jag vilja ha er hjälp. Försök, i så god mån som möjligt, att beskriva vilka program jag behöver och vilka inställningar jag skall göra i Win XP Pro för att få ett så fullgott skydd som möjligt mot hackare, virus, etc. Vilket företag rekommenderar ni för antivirus osv.? Norton, F-secure, ... ? Vilken brandvägg rekommenderar ni? ZoneAlarm? Isåfall vilken version? Sedan är jag inte riktigt insatt i vad man skall ändra i Win XP Pro. Vet inte ens var man stänger av/sätter på brandvägg osv. Förklara som om det vore till ett barn ... Tackar i förhand för hjälpen!
 7. Jag formaterade datorn för ett par dagar sedan och när allt var installerat och uppdaterat så sökte jag genom datorn efter virus. Såklart hittade den runt 60 virus varav 57 av dem raderades. Nu återstår ett virus vid namn Backdoor.Rbot.gen som mitt gamla F-Secure varken laga, ta bort eller döpa om. Hur skall jag bära mig åt för att få bort denna pest? Det verkar nämligen som om detta virus påverkar min uppkoppling.
 8. Balaclava

  Hjälp

  Jag skulle vilja ha tips på sidor där man kan läsa hur man på ett proffessionellt sätt skall strukturera upp sitt arbete med en hemsida. Hur man skall börja; Döpa mappar? Döpa filer? Strukturera kod? etc. etc. En sida som guidar en genom hela processen med andra ord. Någon som vet ifall det finns några sådana sidor?
 9. Jag funderar på att göra en sida och jag vill helst av allt unvika att sidan blir kort i höjd. Dvs. att jag vill att den skall anpassa höjden efter texten som jag lägger in. Vad skall jag då använda mig av? Vilket är lättast att länka med osv? Tycker det är krångligt med lager då man måste skriva in visa/dölj koder. Så snabbrenderat som möjligt och så lätt att länka som möjligt är mitt mål. Om jag använder mig av iframes, hur får jag då den att anpassa höjd efter texten? Vill nämligen undvika scrollbar i iframen.
 10. Jag skulle vilja få tips på sidor som har guider, exempel etc. (Grafik, kodning, design m.m.) Alla tips är välkomna!
 11. Varför visar min hårddisk fel mängd utrymme än vad som egentligen finns? Hur mycket filer jag än raderar så står samma mängd utrymme kvar. Ibland står det att jag t.o.m. har kvar 24kb på hårddisken när jag är helt hundra att jag har mycket mer. Jag kan heller inte defragmentera då datorn säger åt mig att jag måste ha 15% ledigt utrymme på min hårddisk, vilket jag har. Jag raderar då filer, men till synes utan verkan. Vad kan detta bero på? Mvh Andreas "Lurad" Larsson
 12. Skulle vilja veta vilken form av processor som kan rekommenderas. Skall man välja AMD eller Intel och isåfall vilken AMD/Intel? Vad är det för skillnad, fördelar och nackdelar med AMD Ahtlon/Athlon64/Duron/Opteron och de olika Intel-processorerna? Mvh Balaclava [inlägget ändrat 2004-03-25 08:42:17 av Balaclava]
 13. Måste bara säga tack till Weyland. Förvantade mig inte riktigt ett så bra svar, om jag skall vara ärlig. Tack, tack och åter tack!
 14. Så man skall med andra ord sikta på att montera delarna själv, efter att ha hittat ett ställe där man kan köpa billiga delar. Vet dock inte vilka som är bra. Datorbutiken? Dustin? Eller vilken kan rekommenderas? Har inga tidigare erfarenheter av detta.
 15. Vill få tips om hur man billigast och smidigast sätter ihop en så bra dator som möjligt; Montera själv? Låta något företag montera? AMD el. Intel? Vilken AMD/Intel? Vill få så bra hårdvara som möjligt. Tycker dock att det verkar krångligt att först och främst köpa olika hårdvaror som passar tillsammans, samt att sedan montera ihop det. Skulle vara tacksam för så mycket tips som möjligt. [inlägget ändrat 2004-03-19 09:11:41 av Balaclava]
×
×
 • Skapa nytt...