Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Cicci

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Cicci

 • Medlemstitel
  Användare

Profil

 • Ort
  Stockholm
 1. Tack Jonas för svar. Jo, det är sant att jag måste tänka igenom vad jag vill ha ut av analysen och ha förkunskaper för att kunna ställa rätt frågor och få ut max av Googles verktyg. Har en mängd bloggar och flöden jag följer i ämnet men behöver få jobba i grupp och i ett forum där jag kan ställa frågor.
 2. Jag letar efter en kurs/utbildning för Google Analytics i Stockholm. (Funderar på Guavas kurser till exempel) Använder Analytics enbart för mina egna bloggar, ej avancerad nivå. Behöver utveckla kunskaperna inför jobb. Är det någon som har tips på en bra grundläggande kurs?
 3. Hej! letar efter bra skolor (förutom Berghs då) som har ett gott anseende i IT-branschen och bland "byrå-folk". Främst inom webbutveckling och grafisk kommunikation. Så, är det någon som har erfarenhet av Medieskolan - praktiskt eller vet referenser?
 4. Cicci

  Webbmailkonton

  Hej! Är ute efter tips på bra företag som tillhandahåller webbmailkonton (ett 20-tal) utan att man för den skull måste använda sig av deras webbhotellpaket. Det finns säkert massor att välja på för en billig penning - men vore ändå tacksam för tips från någon som har "erfarenhet" av det valda företaget. /Cicci
 5. Tack för engagemanget! Har testat både ditt svar och lizard kng´s svar, tyvärr funkade det inte ändå. (o fönstret försvann hela tiden) Men efter 3 timmars idogt svettandes framför datorn funkade ditt förslag fast med tillägget: #include "stdafx.h" och fgetc (stdin)
 6. Jag har precis börjat kurs i C-programmering och ska nu börja öva hemma. Det enklaste programmet av de alla - Hello world - vägrar att kompileras och byggas hos mig. Använder Visual Studio 2003 och jag undrar följande: när man ska skapa ett nytt projekt - vilken projekttyp ska jag använda och vad ska jag välja under templates? (har kanske valt fel, därför det strular....) Mycket tacksam för snabb hjälp så jag kan göra mina kommande läxor.... Så här ser programkoden ut: /* HELLO.C--Hello, world*/ #include <stdio.h> int main (void) { printf("Hello, world\n"); return 0; }
 7. hej igen! nä, jag är en trogen pc-användare och använder windows 2000 på jobbet men sitter nu hemma och jobbar i xp. Och jo, jag sätter in följande kod mellan <head> taggarna: <style type="text/css"> <!-- body { scrollbar-face-color: #ffffff; } --> </style> men detta ändrar alltså inte scrollbaren till vit färg. Det måste väl gå att ändra färg? Det funkar ju på den "stora" scrollbaren för hela sajten så att säga...
 8. Jag har två iframe som ligger bredvid varandra på min startsida. Tanken är att den högra iframe ska visa bilder - klickar man på bilderna ska text komma upp i vänster iframe. Detta funkar så långt att texten visas i vänster iframe MEN då försvinner scrollbaren där. Varför - suck??
 9. Hej och tack för ditt svar, men tyvärr händer ingenting när jag lägger in koden mellan <head> taggarna. Scrollbaren förblir tråkigt grå. Jag kan ju tillägga att jag har webbrowser explorer 6.0 och jobbar i dreamwevaer 4.0 för informationens skull. Vad tror du att jag gör för fel? Tacksam för nytt svar!
 10. Håller just nu på att skapa en webbsida som ska ha <iframe> på sidan. Nu har jag hållt på hur länge som helst för att ändra färgen på scrollbaren och det funkar inte. Min fråga är helt enket, hur ändrar man färgen på rullisten i koden <iframe>??
 11. Jag skapar enkla hemsidor i Dreamweaver just nu och kan ingenting om kodning och programmering. Däremot vill jag absolut lära mig detta och därför hitta en bra utbildning/skola! Har letat ihjäl mig efter bra utbildningar inom Java men jag vet inte vad som är bra och dåligt. Vet inte ens om jag ska börja med java men fick det som rekommendation av en person med lång erfarenhet inom branschen. Har funderat på KTH i Kista och deras Java grundkurs - bra eller dåligt? Studiefrämjandet har också grundutbildning i Java - känner någon till deras utbildningar? Tar tacksamt emot tips och idéer från er på bra skolor och utbildningar.
×
×
 • Skapa nytt...