Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

windowsman

Medlem
 • Antal inlägg

  382
 • Gick med

 • Senaste besök

Om windowsman

 • Medlemstitel
  Aktiv

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Fick en fråga av barnen som jag inte lyckades lösa, frågan är hämtad ur åk 9 Mattebok. Uppgiften lyder: Två flaskor står bredvid varandra. Den ena flaskan rymmer 1/3 liter och är fylld till två tredjedelar med saft. Den andra flaskan rymmer 1.5 liter men är tom. Innehållet i den lilla flaskan hälls över i den stora. Hur stor andel av den stora flaskan blir då fylld? Tack på förhand för utförlig förklaring och beskrivning:)
 2. Tack Åge och alla andra vänliga själar som svarat och hjälpt till jublar äntligen nu funkar det! Återigen stort tack!
 3. Hej CeciliaTack för ditt svar. Vad konstigt nätverksanslutningen finns (provade ansluta till pressbyrån här utanför som jag är helt säker har fefri nätverk) problemet är som du ser på bifogade bilden att den är ansluten fast med begränsad åtkomst (spelar ingen roll vilken nätverk jag än ansluter till provat arbetet, hemnätverket min iphone ja allt) Samtidgt som den är ansuten med begränsad nätverk så visar den enligt din tolkning i kommandotolken ingen nätverksansutning, jag har samtidigt märkt att det står som du ser på bilden under visa dina aktiva nätverk - du är för tillfället inte ansluten till någon nätverk. Gjorde precis som du sa - skapa en ny anslutning eller ett nytt nätverk- anslut till internet-men då ansluter den bara till samma nätverk med begränsad åtkomst. Att göra systemåterställning är för min del inte optimala lösningen då den då återskapar lösenordet för admin kontot (vilket jag ville ta bort) för annars kan jag inte logga in. Har du några fler kloka förslag?
 4. Hej Cecilia! Tack för ditt svar och kul att du svara. Vill beröma dig hur du längs åren troget hjälper oss med datorstrul. Skrivit precis som du skrev och följt instruktionerna i kommandotolken inga felmeddelanden kommer förutom meddelandet: Winsock-katalogen har nollställts. Du måste starta om datorn för att slutföra nollställningen. Efter omstart kvarstår problemet dvs ansluter till internet med begränsad åtkomst (försökt med helt annan internet nätverk) - Problemet kvarstår dock! Problemet började omedelbart efter att jag tryckt via win7 kontrollpanellen - användarkonton - hantera ett annan konton- ta bort lösenord (för annan konto admin konto än jag var inloggad i) Se bifogad bild över varningen jag fick innan jag fortsatte. Varningen löd - Du håller på att ta bort lösenordet för kontot. Om du fortsätter kommer kontot att förlora alla personliga certifikat och lagrade lösenord för webbplatser och nätverksresurser. Be kontot att skapa en disk för återställning av lösenord för att undvika att förlora data i framtiden. Så fort jag tryckte vidare startade eländet med att datorn ansluter med begränsad åtkomst (spelar ingen roll vilken internet nätverk jag ansluter till)
 5. Hej Larsas Det funkar inte ansluta datorn till routern med kabel ser att den är ansluten men får samma meddelande när jag kör diagnosverktyget i win 7 - ett problem kan ha uppstått med drivrutinen för kortet Anslutning till lokalt nätverk. När det gäller enhetshanteraren och namnet på drivrutinen bifogar jag den här nedan som bild. Jag har installerat drivrutinen som jag fick som förslag ovan från HP hemsida dock kvarstår problemet fotfarande lite frustrerande att inte ha tillgång till Internet!
 6. Glömde svara på frågan när jag kollar på enhetshanteraren finns ingen gult tecken allt är som vanligt under fliken nätverkskort.
 7. Hej Jag har laddad ned allt under kategorin driver network (ifall det är under rätt kategori) for win 7 64 bit och installerat i datorn problemet kvarstår dock!
×
×
 • Skapa nytt...