Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Hanswestman

Medlem
 • Antal inlägg

  103
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Hanswestman

 • Medlemstitel
  Aktiv

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://www.westman.ws
 1. Det ska inte vara problem med temperaturen. Och jag har ett 400W nätagg. Och det sitter en splitterny GPU kylare från Zalman på den. Samma problem fanns innan jag skaffade den. Då var temeraturen runt 70 i XP när jag inte hade igång något krävande. Nu ligger den på mellan 40-50 grader fast med samma problem. Men jag kan ju ta och testa hos någon annan. Kan ju kanske vara något fel på något annat.
 2. Ja då. Sladden sitter i. Jag har inte ändrat något med klockningen. Inget är ändrat. Jag misstänker att det kan vara något fel på det. Jag vet bara inte vad.
 3. Hej! Jag tror jag har problem med mitt nyimköpta 6800LE. När jag kör saker som jag antar är lite mer krävande fast som grafikkortet ska klara galant, så stänger det av. Det blir svart och det står "No Signal" på skärmen. Vad kan det bero på? Kan det vara något jag gjort? Tacksam för svar.
 4. Det går ju lätt att dela ut alla mappar med fulla rättigheter så att man lätt kan skicka filer fram och tillbaka. Och sen finns ju fjärrskrivbord som gör det lätt att administrera allt. Det är därför jag väljer XP. Men hur stark processor borde man ha? hur mycket minne? Den ska ju vara en webbserver också. Jag räknar väl inte med ett jättecommunity men några besökare kommer den ju att ha.
 5. Hej! Min far har fått för sig att han ska ha en serverdator. Jag kan inte få han att ändra sig så jag tänker i alla fall se till att han får bra saker. Skulle vilja ha lite tips på vad som kan behövas till en serverdator. Den ska främst fungera som lagringsutrymme men också en webbserver. Vilken processor, moderkort, minne kan vara bra till det? Jag har tänkt att köra Windows XP på den. En till fråga. Det ska ju i några hårddiskar i den. Tittade lite snabbt på kontrollerkort. Går det att köra två kontrollerkort samtidigt?
 6. Platsen är det inga problem med för jag har inga PCI-kort. Hittade en recension om den kylaren. verkar vara bra. Tack för svaren
 7. Kan någon av Zalmans VGA-kylare vara bra? Tittar på kylning till mitt 6800LE. Hittade några på datorbutiken där jag ska köpa några andra saker snart. De fanns också på Gtek.net. De har bra beskrivningar där. Men vad säger ni om det? En sak till. Vilket är bäst? koppar eller aluminium?
 8. Jag har nyss fått det här grafikkortet. jag har ingen lust att byta ut det även om ett med med prestanda är billigare än vattenkylning.
 9. Jag har inte lust att köpa något nyss grafikkort. Finns det något bra på datorbutiken.com? har tänkt att köpa några andra saker därifrån.
 10. Jag skulle vilja ha förslag på ett bra, prisvärt vattenkylningskit. Den ska kyla en Athlon 64 3500+ och GPUn på mitt 6800LE.
 11. Jaha. Då verkar ju allt vara i sin ordning då. Ska kolla upp lösenorden igen. Tack för hjälpen
 12. Nu är det inte så att det är fel lösenord utan det går inte att skriva något alls. Markören efter "Password: " Står helt still. Det skrivs inte in någon text och därmed inget lösenord. Detta har nog inte med routern att göra utan Hyperterminalen.
 13. Hej! Jag har nyss kommit över en begagnad Cisco 800. Lösenord och sånt har jag. Jag tror jag har fått kontakt med den i hyperterminalen. Efterman tryckt på enter i början står det: Password: Problemet är att det inte går att skriva in något. Det händer ingenting. Jag tycker jag trycker på allt men inget händer förutom när man trycker på enter. Då står det "Authentication failed". Någon som vet vad problemet kan vara?
 14. Men kan det alltså vara att GPU'n blir för varm? Är det därför den det stänger ner. Jag antar att det är grafikkortet som gör så eftersom jag inte haft problemet tidigare med mitt förra grafikkort.
 15. Jag har löst det nu. Jag vet inte vad som var problemet men jag testade i IE. I den finns FTP. det gick bra men segt. Sen testade jag för skoj skull FlashFXP. det fungerar fint. Jag körde Smart FTP innan. Jag vet inte varför men ibland fungerar programmet och när det inte gör det får man ta ett annat
×
×
 • Skapa nytt...