Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

AndersH

Medlem
 • Antal inlägg

  11
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Men det finns en annan väg som jag söker. Har sett det en gång men helt tappat bort hur. Om det var i Kontrollpanelen eller var minns jag inte, men då fick man upp och kunde se det som fanns där sparat.
 2. Hej ! När man t ex gör en inloggning på msn, så sparas den adressen och dyker upp som förslag nästa gång. Hur kommer man åt dessa lagrade uppgifter i datorn och kan ta bort dem?
 3. Tack för svar. Men denna drivisen var en av de två jag hitta.. Den funka tyvärr inte, mer än halvvägs.. Windows säger den hittar maskinvaran o att den installerats. Men i enhetshanteraren är det ett utropstecken och försöker jag scanna får jag till besked att scannern inte hittas.
 4. Hej ! Någon som kan hjälpa mig att hitta drivrutin för Acer Mirascan, vuego 610 S, fungerande för Windows XP? Jag har testat en jag hitta på drivers.com, som heter: Mirascan342s_BQE.zip. Men då den installerats blir svaret att den inte hittar scannern...? andra SCSI enheter fungerar på kortet.. Finns det möjligtvis någon annan drivrutin som någon känner till?? Tacksam för svar.. /Anders
 5. Jaha.. Så står det på MS hemsida ang avinst av TCP.. ->> Knappen Avinstallera i listan över komponenter för ett nätverksgränssnitt är inaktiverad när Internet Protocol (TCP/IP) är markerat. I Windows XP betraktas TCP/IP-stacken som en huvudkomponent i operativsystemet, och därför är det inte möjligt att avinstallera TCP/IP i Windows XP.
 6. Tack.. Ska kolla efter Microsofts info om avinst/inst, då avinst rutan e grå vid mark av TCP.? Har inget nätkort/anslutning i "lappen", bara den trådlösa varianten.
 7. Mmm.. ok.. får testa i veckan att ta bort o lägga till då. Men var? I egenskaper för anslutning till lokalt nätverk går det att "markera" tcp, men avinstallera e grått. Var tar man bort o hur tebax igen? Lite NewBi inom detta.
 8. DHCP servern i bredbandsroutern delar ut dynamisk ip-adress till alla.. Alla datorer får sina ip-adresser och "lappen" ligger i routerns DHCP lista. Men går inte ens att pinga någon annan dator från "lappen", men pinga routern går bra o funkar ju ut mot internet. D-links drivrutiner för det trådlösa kort är ju installerade o funkar i övrigt. [inlägget ändrat 2004-03-01 10:55:38 av AndersH] [inlägget ändrat 2004-03-01 10:56:18 av AndersH]
 9. Win XP Pro i alla. Kört nätverksWizarden i XP, lika på alla. Nätverksgruppnamnet lika i alla. Ingen mjukvarubrandvägg. [inlägget ändrat 2004-03-01 10:48:11 av AndersH]
 10. Hej ! Kör D-link Bredbandrouter med 4 datorer, varav 1 laptop med trådlöst kort. Alla datorer funkar till internet, men laptopen vägrar o funka i internt nätverk. Den visar nätverksgruppikonen när man går ner i utforskaren, men visar sedan vara den egna utdelade mappen. Det går inte heller att pinga de andra datorerna, men bra med routern. Nån inställning eller ominstallation? Nån som har nåt bra tips? /Anders
×
×
 • Skapa nytt...