Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

pudenda

Medlem
 • Antal inlägg

  433
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. antar att ditt 2099 bara är ett "dumdatum". då är det bättre att skriva: SQL = "SELECT * FROM tblFilm WHERE Datum >" & Date & " Det den säger är alltså; hämta alla poster där kolummen Datum är större än din variabel "Date"
 2. Samma sak där. Alltid _ istället för - Det kan fungera ändå, men vill man vara på den säkra sidan, samt koda "korrekt" så är det det så man ska göra.
 3. kan vara namnet på din klass. Att ha "-" i namn på varibler & dylikt är ett BIG no no. Använd tex "_" istället testa med: .action_send_message a{ osv.....
 4. har inte hållt på med 2.0'an alls, men kan man inte göra som i 1.1'an? Alltså göra en egen klass som override'ar WebKontrollen Image. kan bifoga lite kod som jag skrev för ett tag sedan, den Override'ar StringWriterns encoding, men du fattar nog principen. public class StringWriterWithEncoding : StringWriter { private Encoding m_encoding; public StringWriterWithEncoding(StringBuilder sb, Encoding encoding) : base(sb) { m_encoding = encoding; } public override Encoding Encoding { get { return m_encoding; } } } men kom ihåg att koden ovan är för .Net 1.1, vet inte om det skulle skilja sig mot 2.0, men tror inte det. säg till om du behöver mer hjälp.
 5. men körs det på klient-sidan då alltså? Så när fältet får fokus får du upp alerten? Eller körs det server-side fortfarande? bara lite nyfiken.
 6. kan inte php, men prog-tänket är ju det samma.... Radera den och skapa den på nytt. Enklast möjliga.
 7. body letar du efter mailto:namn@domän.com?subject=ämne&body=meddelande
 8. Det är nog skärmen ändå. Typiskt "skärm-felmeddelande :-)" låter som spelet är inställt på att köra på en högre upplösning/mhz än vad skärmen klarar. har ni kört spelet förut? Har grabben ändrat nån inställning i spelet som han kanske inte berättat om? Det jag skulle gjort iaf är att ta med en fetare skärm hem. (som klarar hög upplösning alltså) och koppla in och starta spelet. eller det blir enklare, ta datorn till den nya skärmen. Ring nån polare alltså, eller koppla in i din högupplösta lcd-tv som du borde ha hemma [inlägget ändrat 2006-02-28 12:08:32 av pudenda private parts]
 9. du letar efter: onbeforeunload fungerar i Explorer, osäker på mozilla. Kna vara en ms-grej. Brukar själv använda mig av den när det byggs CMS-system.
 10. prova att under While Dr8.read() skriva tc1 As New TemplateColumn du måste alltså skapa en ny instans av din TemplateColumn() per loop.
 11. SSL kanske skulle vara något för dig, istället för att du hashar datan själv? Googla ssl om du inte vet vad det är. Ett av de större förtagen som säljer sådana certifikat är www.verisign.se
 12. Ah, det bästa är ITunes. Framförallt om man sitter i ett litet kontorsnätverk. Stabilt snyggt, sjukt bra funktioner... och har du en pod är det inget att snacka om. Själv har jag nyligen migrerat till Sony Connect Player för jag köp en sony walkman, men det är snarlikt ITunes.
 13. leta efter "Tabindex", sätt i den ordning du vill att det ska komma på dina olika element.
 14. ett tips på vägen är DirectoryInfo och FileInfo för att ta reda på om mappar och filer existerar.
 15. Hört runt mig lite för nu, och att det är ett brott som begåtts är det ingen tvekan om, men mycket är "det beror på ifall..." men det som kommit upp är (nästan exakt det som fujim skrev faktiskt) Dataintrång (om någon hackat/knäckt ditt lösen, däremot behöver det inte vara det om du lämnat din msn inloggad) Urkundsförfalskning (dom har utgett sig för att vara dig. Ingen tvekan i detta fall) Förövrigt kan jag säga att straffsatserna för urkundsförfalskning är riktigt osköna, oavsett om du har lånat ett legg eller tryckt upp en egen hundrasedel. Inget man vill torska för alltså. Sen det skurken skrev skulle kunna vara allt från förtal till olaga hot. Förtal kan ge två år på kåken i värsta fall. Nu kommer ju inte det hända, men bara för att du ska förstå att det som hänt ändå är rätt allvarligt och absolut inte lagligt som anjuna skrev. Polisanmäl saken iaf, om det nu drabbat dig så hårt som du skriver. lycka till [inlägget ändrat 2006-02-07 16:18:29 av pudenda private parts]
×
×
 • Skapa nytt...