Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Bronzom

Medlem
 • Antal inlägg

  65
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. HEJ ALLA ! Har förlorat synen på mitt vänstra öga och har svårt att skriva och använda min PC på ba sätt.FINNS DET NÅGOT TEKNISKT HJÄLPMEDEL SOM NÅGON KÄNNER TILL ? Hur gör man för att ändra storlek på själva datortexten ? Tols ? Eller? Jag vet att vissa möss har förstorningsglas, men dom är ju så små.
 2. Hej ! Jag har sedan något år använt SpeedFan 4.32 som jag antar är uppdaterat nu. Men är skillnaden så stor till versionen som finns i dag ? Är det nödvändigt att byta? Vart hittar jag en säker gratisversion i så fall, som är "tip top" ? Tacksam för tips !
 3. Hej alla ! Saknar riktigt bra forum inom olika intressegrupper, finns de nån bra sammanställning där man kan få tips ? Kom igen och dela med Er ! Tar gärna också emot enskilda tips om bra forum.
 4. Hej ! Jag är en "amatör" som har Window XP och vill ladda ner nya 7:an, var hittar jag de bäst ? Tack på förhand !
 5. Hej alla ! Vilken djungel av trådlösa lurar som finns där ute ! Kan någon hjälpa mig att hitta en bra inte för dyr(500-600kr). Den är till TV:n och jag sitter ca 5 meter ifrån. Tack på förhand !
 6. Hej Stefan ! Ja det är det som är problemet, att jag uttömt min bekantskapskrets. Jag har ingen att vända mig till. På Eniro och Googles så är jag utlämnad till precis vad som helst. Min mening var att hitta någon som redan har en bra hemsupport och kan rekommendera den. Har redan kontaktat en del, men det verkar som man söker någon som betalar vilket pris som helst. Bara för att man inte är duktig nog på IT.
 7. Hej ! Min dator slår av när den blir för varm, och tror mig behöva en extrafläkt. Samt att jag skulle behöva en genomgång och eventuell rensning, har haft min dator i ca 4 år utan att göra något. Måste finnas massor med folk som vill tjäna en slant för att hjälpa till, men var finns dom ? Söker också företag som sysslar med hemsupport. Jag bor vid Hornstull , Stockholm
 8. Hej ! Jag är ganska dåligt insatt i datorer och hur dom fungerar. Kan de mest elementera. Jag bara anväder den och hoppas att den skall fungera i evighet...... Är livrädd för att den ska krascha eller något skall hända av allvarlig art. Har nämligen ingen backup, varken internt eller externt. Skulle gärna vilja ha extern back upp med kanske separat hårddisk. Vad skall jag käpa som fungerar lättförståligt utan komplikationer ? Hjälp mig någon innan nåt händer !! Tack !!
 9. Hej alla ! Skulle vilja göra en egen hemsida, men har knapphändig kännedom. Var kan jag få den bästa hjälpen ? Till vettigt pris. Var kan jag eventuellt hitta "voluntärer" ? Det gäller bland annat att lägga ut material från min tid som FN soldat i Kongo, ganska spännande.
 10. Hej ! Jag skulle köpa CD skiva i dag för att bränna ner backup till min PC. Då finns de skivor + och - , vad är detta ? Jag har Nero Express från 2004 och inget framgår på programmet om detta.....hjälp !!
 11. Ok RN kanske jag var för snabb att bedömma dig, :)och det glädjer mig att du bedömmer mig som symaptisk och trevlig från andra andra inlägg. Hoppas vi kan begrava denna tråd nu ? Och kan vara vänner !
 12. RN skriver om attidyd ! Tror att den som har attityd är du. Om du läser inlägget noga så skriver jag att jag att jag har fått hjälp och är tacksam. Och jag kan tillägga att jag är speciellt tacksam för den hjälp Cecilia har givit mig med mitt virusproblem. Men trots de måste man väl kunna lämna en kommentar. Heder åt Stefan och Cecilia som sakligt svarade på mitt inlägg. Varför måste så många forum ha kobror som RN som hugger på minsta lilla dom ser.Synd !
 13. Hej ! Har fått mycket hjälp här på forumet men denna gång är jag besviken. Längre ner på listan med trådar finner ni en fråga jag ställde angående att min Lasermus inte fungerar. Jag ställde frågan på allmänt forumtråd. Blev flyttad hit av moderatorn vilket var dödsstöten för frågan. Vilka kollar här ??Mycket få. Jag fick ett svar+ meddelade om flytten.!! Jag ställde samma fråga på "flachbackforum" och fick massor med olika svar.Bland annat lösningen som var enkel, smuts och damm på känsliga ställen. Och denna enkla fråga eller tips visste ingen om här ??Märkligt. Orsaken var tror jag att ni är så snabba att flytta trådarna, till platser där ingen läser. Kanske något att tänka på ? Eller ?
 14. Hej ! Verkar fånigt med min pekare följer inte musens rörelse riktigt. Den är trög och slö !!Drivrutiner och signal är ok. Vad kan det vara, de är oerhört irriterande ?
 15. Hej alla ! Har laddat ner programmet "Speedfan" och märkt att min dator blir för varm, då jag har bredband och den får stå på länge. Måste jag byta fläkt ? Jag tror inte jag fixar de, då jag har lite datavana.Och inte vågar öppna "burken". Finns de inget att göra externt ? Något knep så jag slipper gå in i lådan ?
×
×
 • Skapa nytt...