Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Kunskap

Medlem
 • Antal inlägg

  338
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Kunskap

 • Medlemstitel
  Aktiv
 • Födelsedag 1963-08-14

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Hässleholm
 1. Jo, server kan jag fixa. Tänkte som sagt ladda upp hemsidan via ftp men sedan? Det är det där med publik webbadress som jag undrar över. Måste man registrera en adress då?
 2. Vet inte om du förstod mitt problem. Det är alltså inte att skicka filer via FTP, utan hur man publicerar sidan på internet så man kan söka på internet efter sidan.
 3. Hej! Sitter på en skola och har tänkt ladda upp hemsidor via filezilla. Om man vill komma åt dessa t.ex. hemifrån hur gör man då? Måste man registrera en domän?
 4. Hej! Vi har två datorer kopplade till ett modem som också är router. Det är Comhem bredband. Nu går den ena datorn väldigt långsamt. Det kommer också upp meddelande att jag är inloggad på annan dator fast jag inte är det. Kan min dator blivit kapad och hur kollar jag det?
 5. Ok, fattade inte mycket av det där. Kan du förklara lite?
 6. Hej! Fixade en databaskoppling enligt nedan. //Hämta data ur databas MySqlDataAdapter myDataAdapter = new MySqlDataAdapter(strSelect, myConnection); myDataAdapter.Fill(myDataset, "games2"); GridView1.DataSource = myDataset; GridView1.DataBind(); Det fungerar bra men strSelect är en string med en SQL-fråga. Det fungerar att koppla två tabeller fast man väljer tabellen "games2" i myDataAdapter.Fill(myDataset, "games2"); Hur fungerar det egentligen? Måste man först ha en sträng som konstruktor till MySqlDataAdapter och sedan ändå välja tabell i Fill? Känns lite onödigt.
 7. Hej! Jag är lärare och en av mina elever kan inte få sin MasterPage att visas. Först visades listan men alla program (som man ibland får när t.ex. ingen starsida är vald). Jag valde då en startsida men det är bara den som syns. På min egen dator är sökvägen localhost/mitt projekt/Hem.aspx. På elevens dator är det bara localhost/hem.aspx.
 8. Jag håller på och uppdaterar en befintlig databas. Bl.a. så har jag skapat ett nytt formulär genom att kopiera ett gammalt och sedan göra ändringar där. Jag ska också skapa en ny tabell genom kopiering som det nya formuläret är kopplat till. Mitt problem är att när jag kopplar kontroller i det nya formuläret, hur vet jag då att de kopplas till rätt tabell. Många fält heter ju samma. Hur kan man alls se vilken tablell en kontroll är kopplad till?
 9. Tack för svaren! Har nu fått veta att den är gjord i Access 2003.
 10. Jag har fått en databas som heter filnamn.mdb. Jag har Access 97 och enligt de jag fått det av ska databasen vara skapad i Access 97, men det är inte helt säkert. Kan man se på något sätt vilken version av Access det är skapat i? När jag försöker öppna filen med Access 97 står det "okänt databasformat". Jag kan dock öppna filen med t.ex. open office.
 11. Vet inte om detta är rätt forum men här är mitt problem: När jag surfar så kan man ju rulla med hjälpa av hjulet på datormusen. Problemet är att ofta så börjar sidan rulla av sig själv och hoppa hit och ditt, vilket är mycket irriterande. Kan ju bero på inställningen på datormusen men har nog inte upplevt detta tidigare. Har en A4 Tech optisk mus köp på Claes Ohlsson. Finns något som heter "ClickLock" som ska kunna "fästa" muspekaren så man slipper skrolla men detta har jag avmarkerat.
 12. Ok, hörde med en annan som är elektriker och tydligen så ska svart in på L (så jag antar att svart är strömförande). Sedan skulle man tvinna ihop brun och grön. Jag får det dock inte att fungera ändå. När jag tvinnar trådarna blir det ju ganska tjockt. Borde det fungera även om man provar med bara en tråd till lampan?
 13. Ett tag sedan jag var inne i denna tråden. Anledningen till att vi har både Comhem och Canal Digital är denna: Först fanns det ingen kabeltv här. Vi skaffade därför Canal Digital för att kunna se Canal plus och fler TV-kanaler. Sedan fick vi Com hem och bestämde oss då för att skaffa box för att kunna se TV1000 också. Tror det var för att de hade mer nordiska kanaler då.
×
×
 • Skapa nytt...