Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

__

Medlem
 • Antal inlägg

  56
 • Gick med

 • Senaste besök

Allt postat av __

 1. Paket 1 är klart bäst. Det snackas mycket om 64-bitar. AMD 64 största fördel är INTE att det är en 64-bitars processor, den största fördelen är den integrerade minneskontrollern, något som Intel inte har i sina processorer. En annan fördel är prestandan och den låga energiförbrukningen/värmeutvecklingen. När det gäller hastigheten hos minnena så är AMD bättre just pga av att den integrerade minneskontrollern sänker latenserna mellan CPU och minne. Vilken frekvens minnena arbetar med spelar mindre roll.
 2. Den svenska versionen kostar ungefär lika mycket som den engelska. Såvida man inte kan få tag på den på annat sätt...
 3. Kolla i aktivitetshanteraren hur mycket processorkraft explorer drar när datorn går segt. Kan hända att Windows försöker förhandsgranska filen och hänger sig på någon.
 4. Om du har en svensk bok varför använder du då inte svenska versionen av flash?
 5. Användarnamnet och lösenordet i my.ini är bara till för att man i vissa fall ska kunna komma åt databasen utan att behöva skriva in user/password. Kontot lär fortfarande existera i mysql-databasen. Har du lagt till detta konto och lösenord i databasen?
 6. Prova en annan pressad skiva med data på, fungerar den så är det kanske fel på spelskivan. Det är ovanligt men inträffar ibland. Själv har jag haft en pressad windows-skiva där många filer fattades.
 7. x86 ASM är ju lika oavsett plattform. Hur som helst så kommer han ingenstans med bara C++.
 8. Tvivlar på att det går med spray. Den enda e-posttjänst som är gratis och stödjer POP vad jag vet är gmail.
 9. __

  Knoppix

  Det finns inget speciell installations-dist av Knoppix men man kan installera Live-CD-versionen, följ bara anvisningarna: http://www.knoppix.net/wiki/Install_FAQ
 10. Ändra ServerTokens till Prod http://httpd.apache.org/docs/mod/core.html#servertokens
 11. __

  skillnad

  Extern är dyrare.
 12. Fler som har haft samma problem: http://www.eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=686427 Vad kör du för anti-virusprogram? Har du inget kan du ladda ner AVG Free Edition
 13. Vilken effekt klarar nätagget? och hur många Ampere klarar det att leverera vid 12V?
 14. I de fall jag känner till så beror det på att SATA-varianten är optimerad för performance och PATA-varianten är optimerad för quite.
 15. Ja, jag har faktiskt haft två datorer i rad där jag fått korrupt data pga glapp SATA.
 16. __

  installera MySQL

  Ladda ner installern istället: http://dev.mysql.com/get/Downloads/MySQL-4.0/mysql-4.0.24-win.zip/from/ftp://ftp.sunet.se/pub/unix/databases/relational/mysql/ Har du gammalt data som du vill ha in så kopierar du bara över den befintliga data-katalogen.
 17. Vad har du för grafikkort? Som standard på ATI-grafikkort så ser du bara filmen på den primära bildskärmen. (Ändra till Bio-läge under de avancerade bildskärmsinställningarna om du har ett ATI-grafikkort) [inlägget ändrat 2005-03-14 04:27:03 av Andreas Larsson - IT-Gudrun]
 18. tsweb är en activeX-komponent som gör att du kan få upp fjärrstyrningen via Internet Explorer.
 19. PGPDesktop innehåller ett program som heter PGPdisk.
 20. Det är relativt enkelt men du får förklara lite mer. Använder du frames eller vad menar du med scrollboxar?
 21. Jag har haft en skärm som är likadan och den var trasig. För säkerhets skull kan du prova att via skärmens meny ändra inställningen som styr hur konkav skärmen ska vara, det kan hända att den är på max. Om du puttar till skärmen hoppar den då till normalt läge snabbt och sen tillbaka till det konkava läget?
 22. Plus har MDI-MDIX på alla portar vilket gör att man slipper bry sig om raka eller korsade TP-kablar.
 23. Då får du nog vänta ett tag till helt enkelt. Pentium M är ju grym annars men det beror lite på vad man ska göra med datorn.
 24. Jag tror att Goldwave klarar många format som standard.
 25. Angående Mambo så vet jag att det blir en del knas i Firefox, tex med tillbaka-knappen men om man ändrar lite i koden så blir det fint igen. Dessutom brukar alltid bygga egna templates.
×
×
 • Skapa nytt...