Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

__

Medlem
 • Antal inlägg

  56
 • Gick med

 • Senaste besök

 1. Paket 1 är klart bäst. Det snackas mycket om 64-bitar. AMD 64 största fördel är INTE att det är en 64-bitars processor, den största fördelen är den integrerade minneskontrollern, något som Intel inte har i sina processorer. En annan fördel är prestandan och den låga energiförbrukningen/värmeutvecklingen. När det gäller hastigheten hos minnena så är AMD bättre just pga av att den integrerade minneskontrollern sänker latenserna mellan CPU och minne. Vilken frekvens minnena arbetar med spelar mindre roll.
 2. Den svenska versionen kostar ungefär lika mycket som den engelska. Såvida man inte kan få tag på den på annat sätt...
 3. Kolla i aktivitetshanteraren hur mycket processorkraft explorer drar när datorn går segt. Kan hända att Windows försöker förhandsgranska filen och hänger sig på någon.
 4. Om du har en svensk bok varför använder du då inte svenska versionen av flash?
 5. Användarnamnet och lösenordet i my.ini är bara till för att man i vissa fall ska kunna komma åt databasen utan att behöva skriva in user/password. Kontot lär fortfarande existera i mysql-databasen. Har du lagt till detta konto och lösenord i databasen?
 6. Prova en annan pressad skiva med data på, fungerar den så är det kanske fel på spelskivan. Det är ovanligt men inträffar ibland. Själv har jag haft en pressad windows-skiva där många filer fattades.
 7. x86 ASM är ju lika oavsett plattform. Hur som helst så kommer han ingenstans med bara C++.
 8. Tvivlar på att det går med spray. Den enda e-posttjänst som är gratis och stödjer POP vad jag vet är gmail.
 9. __

  Knoppix

  Det finns inget speciell installations-dist av Knoppix men man kan installera Live-CD-versionen, följ bara anvisningarna: http://www.knoppix.net/wiki/Install_FAQ
 10. Ändra ServerTokens till Prod http://httpd.apache.org/docs/mod/core.html#servertokens
 11. __

  skillnad

  Extern är dyrare.
 12. Fler som har haft samma problem: http://www.eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=686427 Vad kör du för anti-virusprogram? Har du inget kan du ladda ner AVG Free Edition
 13. Vilken effekt klarar nätagget? och hur många Ampere klarar det att leverera vid 12V?
 14. I de fall jag känner till så beror det på att SATA-varianten är optimerad för performance och PATA-varianten är optimerad för quite.
 15. Ja, jag har faktiskt haft två datorer i rad där jag fått korrupt data pga glapp SATA.
×
×
 • Skapa nytt...