Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Pierre

Medlem
 • Antal inlägg

  34
 • Gick med

 • Senaste besök

  Aldrig
 1. Letar efter drivrutiner till Tv kortet AVerMedia Tv capture 98. Hittade ett antal döda länkar men... Tackar på förhand !
 2. Letar efter drivrutiner till Tv kortet Aver media Tv capture 98. Hittade ett antal döda länkar men... Tackar på förhand !
 3. Hittade dessvärre bara uppgraderingar på sidan... Formaterade om min dator nydligen och sen dess frågar den alltid vid uppstart efter: PCI multimedia device och PCI multimedia audio device!? Även krångel med rätt drivrutin för CDrom styrenhet...???
 4. Får inte igång mitt ljudkort...frågar efter drivrutiner som skall finnas. Hittar dem inte på vare sig cd eller på nätet. Finns det nån som har likvärdigt?
 5. Får inte igång mitt ljudkort...frågar efter drivrutiner som skall finnas. Hittar dem inte på vare sig cd eller på nätet. Finns det nån som har likvärdigt?
 6. Härom dagen installerade jag ett gratisspel på min Palm och fick problem. Hela skärmen blev "myronas-krig" prickig och sen slutade den fungera. Tryckte på reset baktill... och fick igång den, men så fort jag gör nåt ger den mig felmeddelandet: Fatal Error, Memory Mgr News.c, Lin 4197 Invalid handle. HJÄLP !
 7. Nyinförskaffad webkamera och undran om det finns några svenska grupper med "påklädda" kamera användare? Tobias.o@kurir.net
 8. Nyinförskaffad webkamera och nollkoll på Svenska samlingssiter... Finns det nån som kan slussa in mig i en svensk webring med "påklädda" kamerainnehavare!? tobias.o@kurir.net
 9. RAS!? blir lite överkurs men PaPi-mail låter som ett alternativ innan man vet bättre... vart hittar man ett sånt program utan att behöva betala skjortan? Allmän fråga: Om jag redan har gratis email adress via Spray och Hotmail o.s.v. Borde man inte då bara kunna få ett telefonnummer till deras server?
 10. Strålande...tips med AvantGo. Har precis tagit hem det men inte av den anledningen!? Sitter & dels uppgraderade till version 3.30. Dels även plockat hem en mjukvara som hette Multimail nåt... Vad använder du för internetkonto för att komma ut på linjen då ? Jag använder bredband hemma så jag behöver ett nytt (gratis) abonnemang för att komma åt telefonuppgifterna för uppkoppling via modemet!?
 11. Tack för senaste tipset om Palmprogram... Jag har precis köpt en T28 med tillbehöret IR modem... Hur gör jag för att få i hop bitarna för att kunna surfa, kolla och skriva mail ? Vilka programvaror (WAP browsers, email program) behövs ? Vart hittar jag dem (gratis) ? Hur konfigurerar jag Palmen som gärna vill ha Internetleverantörens nummer för att ringa upp vid uppkoppling. Jag kör ju med bredband !? Jättetacksam för hjälp / Pierre
 12. Tack för senaste tipset om Palmprogram... Jag har precis köpt en T28 med tillbehöret IR modem... Hur gör jag för att få i hop bitarna för att kunna surfa, kolla och skriva mail ? Vilka programvaror (WAP browsers, email program) behövs ? Vart hittar jag dem (gratis) ? Hur konfigurerar jag Palmen som gärna vill ha Internetleverantörens nummer för att ringa upp vid uppkoppling. Jag kör ju med bredband !? Jättetacksam för hjälp / Pierre
 13. Har en Ericson T28 och ett IR modem DI 28... vart hittar jag program för att ihop prylarna ? Jag använder mig av Chello abonnemang på hemmaplan så tipsa mig om abonnemang för Palmen!? Pierre
 14. Pierre

  TJÄNA PENGAR!

  Finns det nån som sett nått test om alla dessa erbjudanden ? Väller av dem och man vet inte vilken av dem som är seriösast och betalar sig bäst !?
 15. Alla dessa erbjudanden om att få betalt för att surfa... genom att ta emot reklam i små fönster... Vilka är seriösa och vilka betalar bäst ? Finns ett gäng och en del som provat säger att det gått upp till 4 månader utan skymten av pengar ???
×
×
 • Skapa nytt...