Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Brynolf55

Medlem
  • Antal inlägg

    49
  • Gick med

  • Senaste besök

Om Brynolf55

  • Medlemstitel
    Användare
  • Födelsedag 1973-07-25

Kontaktinformation

  • Hemsida
    http://www.metalparty.se

Profil

  • Kön
    Man
  • Ort
    HASSLÖ
  1. Jag använder detta gratis plugin för winamp MSN_Messenger7_Current_Playing_Song.rar funkar strålande Lägger upp det på min webserver www.metalparty.kicks-ass.org/MSN_Messenger7_Current_Playing_Song.rar
  2. Ställ in en passive port range under, SETUP - MultiIP Settings - längst ner så ser du där du ska fylla i det. Ska du använda IE för att logga in på ftpservern måste du bocka ur "Refuse multiple connections from same ip" under SETUP - Options Använder du ftp program går det ju att ställa in det att inte logga in på servern i passive mode. [inlägget ändrat 2005-06-13 12:41:59 av Brynolf55]
  3. Apollo Router har jag aldrig hört talas om. Kolla på din router vilken modell det är, sen kikar du in på denna sida http://www.portforward.com/routers.htm Där hittar du all hjälp du behöver för att öppna portar i din router.
  4. Hittade en lösning till mitt problem “Ange Nätvrkslösenord????” //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=613722 I Tilldelning av användarrättigheter under Lokala säkerhetsinställningar finns det en princip "Åtkomst till den här datorn ifrån nätverket" som inte hade några användare knutna till sig.
  5. Kolla in denna länk, den kan kanske hjälpa. http://www3.ca.com/securityadvisor/virusinfo/virus.aspx?ID=39625
  6. Kolla i bios, där borde du kunna inaktivera det integrerade grafikkortet.
  7. Detta dyker upp när jag försöker gå via nätverket istället för genvägarna till de delade mapparna. "//Alliance är inte tillgänglig. Kanske har du inte behörighet att använda den här rersursen. Be serverns administratör om hjälp. Inloggningsfel: Användaren har inte beviljats begärd inloggningstyp på den här datorn." Jag har provat: att inte använda förenklad fildelning och ändrat på rättigheterna, skapa konton på maskinerna, installerat om "fil och skrivardelning för microsoft nätverk", installerat om hela nätverket men utan resultat. De andra datorerna i nätverket kan surfa osv genom min men kan inte komma åt mina delade resurser. Jag kan däremot komma åt de bägge andra datorernas delade resurser. På min dotters burk är det Win98SE installerat som jag sagt tidigare och på min och min brors burk är det WinXP Pro sp1. Är det ominstallation som gäller för mig eller?
  8. Har provat detta innan jag postade mitt inlägg och problemet kvarstår. Några andra förslag? [inlägget ändrat 2004-08-23 20:50:14 av Brynolf55]
  9. Jodå jag har provat både att skapa ett konto på min dator och inaktiverat förenklad fildelning. Det märkliga är att det har jag aldrig behövt göra innan. Då har det funkat med förenklad fildelning och utan att hon har ett konto på min dator.
  10. Helt plötsligt efter en omistallation av Windows XP kommer inte min dotter åt min dator från sin. Hon har Win98 på sin men det funkade innan och det enda som egentligen är ändrat är att det numera sitter 3st nätverkskort i min dator. Så nu när hon skall komma åt några av sina saker, så måste hon ladda ner det via min ftpserver. För när hon försöker komma åt den delade disken dyker "Ange Nätvrkslösenord" upp. Jag har provat "allt" men får inte bort den rutan. Hoppas det är någon som har några kloka råd... Mvh Tobbe
  11. Det funkade inte, eller så fattar jag helt enkelt inte. Jag är ingen höjdare på sånt här. Detta script har jag gjort genom att kombinera två andra till ett nytt. Men har inte skrivit dem själv så att säga. Det märkliga är att det har fungerat. Men inte längre. Kan de bero på min version av PHP 4.3.1.1? Denna kod ligger i fil mp_links_you2.php <?php $filename = 'cgi-bin/mp_links/mp_links.txt'; $link = $_POST["link"]; if ($upp_name != "") { copy("$upp" , "link_images/$upp_name") or die("Couldn't Upload Your File."); } $file = file_get_contents($filename); $fp = fopen($filename, "w"); fwrite($fp, "<a href=http://$link target=new><img src=link_images/$upp_name border=no></a><br><br>\n\n"); fwrite($fp, $file); fclose($fp); ?> Denna kod finns i mp_add_links.php <form action="mp_links_you2.php" method="post" ENCTYPE="multipart/form-data"> <table width="460" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td width="24%">Link: </td> <td width="76%"><input type="text" name="link"></td> </tr> <tr> <td>Image: </td> <td><input type="file" name="upp" /></td> </tr> <tr> <td height="30" valign="bottom"><input name="submit" type="submit" value="Add The Link"></td> <td>&nbsp;</td> </tr> </table> </form> /tobbe
  12. Skall vara ett script där man skall kunna lägga till en bildlänk. Detta har funkat innan men inte nu längre. Hoppas nån kan hjälpa mig. Länken funkar men bilden läggs inte till. <?php $filename = 'cgi-bin/mp_links/mp_links.txt'; $link = $_POST["link"]; if ($upp_name != "") { @copy("$upp" , "link_images/$upp_name") or die("Couldn't Upload Your File."); } $file = file_get_contents($filename); $fp = fopen($filename, "w"); fwrite($fp, "<a href=http://$link target=new><img src=link_images/$upp_name border=no></a><br><br>\n\n"); fwrite($fp, $file); fclose($fp); ?> Och så här ser FORM ut <form action="mp_links_you2.php" method="post" ENCTYPE="multipart/form-data"> <table width="460" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td width="24%">Link: </td> <td width="76%"><input type="text" name="link"></td> </tr> <tr> <td>Image: </td> <td><input type="file" name="upp" /></td> </tr> <tr> <td height="30" valign="bottom"><input name="submit" type="submit" value="Add The Link"></td> <td>&nbsp;</td> </tr> </table> </form> Hoppas någon kan hjälpa mig /tobbe
  13. Tackar ska kolla det!!! /tobbe
  14. Har läst tidigare inlägg i detta ämne men har inte lyckats få min att funka. Kan detta meddelande i server monitorn ha med saken att göra? <06/16/04@14:08:33> [main] error opening client socket! FATAL ERROR! Some other process is using this port! /tobbe
  15. Det vad så jag gjorde istälet, använde break apart. Resulterar i mindre filstorlek också ju. Menyn, grejen jag höll på med, skall ändå inte visas annat än i sin ursprungliga storlek. Men irriterande om man skulle behöva använda funktionen nån gång i framtiden. mvh tobbe
×
×
  • Skapa nytt...