Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Vattentornet

Medlem
 • Antal inlägg

  147
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Vattentornet vann dagen: 30 juli 2015

Vattentornet hade det mest gillade innehållet!

Om Vattentornet

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Kvinna

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Ack ja, efter många om och men är nu mitt problem med omstarter löst. Trots en massa goda råd, tack alla!, hjälpte inget utan det höll på hela våren. Inte förrän Windows 10s nya stora uppdatering i slutet av april kom upphörde detta. Men jag känner mig lite luttrad, så det är väl bäst att säga att hittills inga problem med den senaste stora uppdateringen 1809.
 2. Jag letade efter uppdateringar efter omstarten för det var väl det du menade?
 3. Kommer inte riktigt ihåg. Men jag gjorde nog någon felsökning på Windows10 och blev uppmanad att köra den filen.
 4. Har laddat hem filen du rekommenderade och den är nu installerad.
 5. Tack Flyfischerman för alla tips. Jag ska testa din Guide senare även om det verkar komplicerat för mig. Men jag ger inte upp! Nu måste jag pausa alla försöken att slippa omstart och jag återkommer om två veckor, då jag förhoppningsvis får lite nya krafter att fixa datorn efter min semester. Vi hörs!
 6. Jaris förslag hjälper inte. Jag har Windows10 uppdaterad 2017-12-02 till version 1709. Alla uppdateringar därefter har gått bra utom den med Intel net 10/1/2017 12:00:00 AM 18.33.9.3. Installationen misslyckades ‎2018-‎01-‎12-0x800705b4. Mitt problem är dessa plötsliga omstarter som sker när som helst men oftast en gång per dag under aktiva timmar och/eller utanför dessa. Det bär mig emot att göra säkerhetskopior varje dag på typ släktforskardatabas, bokföringsprogram mm. Före den stora uppdateringen i december fanns inte något av detta.
 7. Det ser ut som om jag har ett administratörskonto, men när jag kör den där diagnosfilen blir jag uppmanad att "Prova att felsöka som administratör". På kontot står först mitt namn, under det min epostadress och under detta står Administratör! Jag har tagit bort bilden eftersom dina personliga uppgifter fanns där. Mvh, Flyfisherman / Moderator
 8. Ledsen om jag gjort fel. Det är Windows10 jag har.
 9. Cecilia, ja det är en stationär dator. Ska testa dina tips under kvällen!
 10. När det gäller de aktiva timmarna Vertpre, så hade jag från början något i samma stil som du. Då hoppades jag att jag skulle få färre omstarter om jag minskade på de aktiva timmarna. Men då kan jag kanske återgå till lite fler aktiva timmar!
 11. Det finns inget om någon uppdatering idag, bara att datorn är kontrollerad. Alla uppdateringar utom en verkar ha gått bra. Men den 12 januari var det en misslyckad drivrutinsuppdatering: "Intel - net- 10/1/2017 12:00:00 AM 18.33.9.3 Installationen misslyckades ‎2018-‎01-‎12-0x800705b4".
 12. Det kan man inte lita på tyvärr. Idag startade datorn om redan 10:15, dvs. ca 15 minuter efter jag startat datorn, som har en inställning på aktiva timmar mellan 10 och 14.
 13. Datorn fungerade utmärkt innan den stora Windows10uppdateringen skedde i december.
 14. Jag har testat PC för Allas råd men när jag kommer till slutet och ska inaktivera omstarter så finns inte alternativet Inaktivera utan bara Aktivera. När jag tittar närmare där står det att de oönskade omstarterna (reboot) redan är inaktiverade den 4e januari i år. Och detta går inte att ändra på! Är less på dessa omstarter. Och idag t.ex. startade datorn om under mina s.k. aktiva timmar!
 15. Vet inte. Det finns ett konto för mig och ett för administratör. Jag har försökt sätta alla rättigheter på alla konton men har väl inte lyckats då? Nu hittar jag inte ens kontona!
×
×
 • Skapa nytt...