Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Vattentornet

Medlem
 • Antal inlägg

  190
 • Gick med

 • Senaste besök

 • Vunnit antal dagar

  1

Vattentornet vann dagen: 30 juli 2015

Vattentornet hade det mest gillade innehållet!

Om Vattentornet

 • Medlemstitel
  Aktiv

Profil

 • Kön
  Kvinna

Senaste profilbesöken

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra besökare.

 1. Tack alla som hjälpt mig de senaste 2 veckorna. Det mesta verkar ha gått bra till sist, så nu kan jag sätta igång och arbeta med min nya dator!
 2. Så bra. Då ska jag trycka OK. Behöver jag starta om datorn sedan?
 3. Jag vet. Men jag ändrade inte det i Regedit utan igår kväll då jag använde samma sätt som när jag flyttade t.ex. Musik häromdagen. Och då blev det inget felmeddelande som med Bilder och Dokument.
 4. Nu Cecilia får du kolla att allt är rätt innan jag sparar ändringarna i Registereditorn.
 5. Äsch, nu när jag skapat en återställningspunkt och ska börja ändra så kommer jag inte åt att ändra något. Trodde jag skulle välja Redigera och sedan Ändra. Men det går inte att ändra något i Data-kolumnen. Hur gör jag?
 6. OK, jag provar igen: Rad ODDD... där ersätts %USERPROFILE%\OneDrive\Bilder ersätts med D:\Users\ann-c\Bilder och rad F42EE... där man ersätter %USERPROFILE%\OneDrive\Documents med D:\Users\ann-c\Documents ??
 7. Menar du att %USERPROFILE%\OneDrive\Bilder ska ändras till %USERPROFILE\D:\Users\ann-c\Bilder och motsvarande för Dokument?
 8. Nu är jag inte säker på hur Cecilia menar att jag ska ändra i registret. Så här tror jag att jag ska göra: I den nedre halvan av registret tänkte jag ändra två rader: My Pictures, där jag byter C mot D och tar bort OneDrive Personal, samma ändring dvs C ersätts med D och OneDrive tas bort. På den övre halvan: raden som börjar med 0DDD015D, där tar jag bort OneDrive som står före Bilder raden som börjar 339719B5, där byter jag C mot D och tar bort OneDrive raden som börjar med 767E6811, där gör jag likadant raden som börjar med AB5FB878, där gör jag likadant raden som börjar med B7BEDE81, där gör jag likadant raden som börjar med F42EE2D3,, där tar jag bort OneDrive som står före Documents Jag bryr mig inte om att ändra Skrivbordet, dvs Desktop. Där är det väl mest genvägar som inte tar upp någon större plats på C. Har jag förstått dig rätt?
 9. Jag gör i princip precis som du beskriver, men med den skillnaden att jag skriver D:\users\ann-c\Bilder eftersom det är på D som jag vill spara bilderna. Eller menar du att jag först ska flytta mappen från C:\users\ann-c\OneDrive\Bilder ? Och därifrån prova flytta till D?
 10. Musik har inga undermappar. Men det har Bilder. Fast jag har försökt flytta Bilder utan medföljande filer med samma dåliga resultat. Men både Bilder och Dokument har ju varit på OneDrive. Men nu har jag ju tagit bort kopplingen till OneDrive också, dvs synkroniseringen är borta. Nu har jag hållit att försöka få ordning på Bilder mm i snart två veckor. Om det är så som Cecilia skriver att man kan gå in i registret och fixa till det, så skulle jag gärna vilja veta vilka rader jag ska ändra på så att dokument och bilder sparas på D istället för C. Jag ser fram emot att kunna börja använda min nya dator.
 11. OK. Nu har jag provat att kopiera Bilder till D. Och det fungerade. Men, det blev en vanlig filmapp istället för systemmapp. Den sparas på C:\användare\ann-c\OneDrive\Dokument. Så den finns på C.
×
×
 • Skapa nytt...