Just nu i M3-nätverket
Gå till innehåll

Andreas____

Medlem
 • Antal inlägg

  34
 • Gick med

 • Senaste besök

Om Andreas____

 • Medlemstitel
  Användare
 • Födelsedag 1979-10-05

Kontaktinformation

 • Hemsida
  http://

Profil

 • Ort
  Östersund
 1. Idag köpte jag en ipod nano, men jag har ett stort problem med min externa hårddisk där jag lagrar all musik. Ipoden och hårddisken verkar inte komma överens. Ibland när jag sätter i ipoden så kommer jag inte åt hårddisken, och ibland kommer jag åt den men kan inte spela musik och ibland kan jag tom överföra låter från den till ipoden, men då fungerar dom inte på ipoden sen. Ibland när hårddisken slutar svara kan jag dra ut ipoden och starta om hårddisken så kommer jag åt den igen. Ibland måste jag starta om datorn för att komma åt den. Jag har uppdaterat drivrutinerna. Är det någon som vet vad jag kan göra???
 2. Ibland när jag använder microsofts movie maker eller photo story så stängs programet helt plötsligt. Inga varningar eller nånting. Det är väldigt störigt då man inte hinner spara eller nått. Programen blir juh totalt oanvändbar då man får börja om hela tiden. Har aldrig haft sånt problem med något annat program förutom dom här 2 microsoft programen. Någon som vet någon orsak?
 3. Min dator kör checkdisk varje gång jag startar datorn. Det börjar bli väldigt irriterande. Hur kan man få bort det? Har testat massa olika grejer bla detta: //eforum.idg.se/viewmsg.asp?EntriesId=605886#605886 Men det funkar inte. Jag har två hårddiskar och det är på den "andra" den kör checkdisk på, alltså inte den där windows är installerat. Men den hittar aldrig nått fel när den kör checkdisk. Det borde gå att välja att inte köra det på något sätt. Nån som vet?
 4. Problemet var ju att inte cdn fungerade och då kunde jag inte heller installera om windows. Men jag har fått till det nu. Det var tydligen någon nykel i regedit som skulle bort.
 5. Allt ser ut som vanligt i enhetshanteraren. Inga konflikter och inga utrops eller frågetecken...
 6. Jag höll på att bränna en dvd skiva när helt plötsligt den stannade på 9%. Eftersom den stog där i många minuter, säkert en kvart så avbröt jag bränningen. Efter det så funkar inte DVD brännaren längre så fort man stoppar in en skiva så låser sig programmet som ska försöka läsa skivan. Det spelar ingen roll om det är en tom skiva, en cd eller en DVD det låser sig varje gång. Tills jag trycker ut skivan då går det att använda programmet igen. Så jag skruvade ut DVD brännaren och tänkte skicka den på garanti service. Jag satt istället in min gammla cd brännare men märkte att det var samma sak då, så fort den ska prova att läsa en skiva så låser sig programmet. Och likadant med min vanliga CD den klarar inte heller av att läsa skivor längre och inte Deamon Tools heller. Vad kan ha hänt? Jag har gjort en systemåterställning, ominstallerat cd/dvd brännaren och cd spelare samt ominstallerat Deamon tools, men inget fungerar allafall. Nån som kan hjälpa??
 7. Jag höll på att bränna en dvd skiva när helt plötsligt den stannade på 9%. Eftersom den stog där i många minuter, säkert en kvart så avbröt jag bränningen. Efter det så funkar inte DVD brännaren längre så fort man stoppar in en skiva så låser sig programmet som ska försöka läsa skivan. Det spelar ingen roll om det är en tom skiva, en cd eller en DVD det låser sig varje gång. Tills jag trycker ut skivan då går det att använda programmet igen. Så jag skruvade ut DVD brännaren och tänkte skicka den på garanti service. Jag satt istället in min gammla cd brännare men märkte att det var samma sak då, så fort den ska prova att läsa en skiva så låser sig programmet. Och likadant med min vanliga CD den klarar inte heller av att läsa skivor längre och inte Deamon Tools heller. Vad kan ha hänt? Jag har gjort en systemåterställning, ominstallerat cd/dvd brännaren och cd spelare samt ominstallerat Deamon tools, men inget fungerar allafall. Nån som kan hjälpa??
 8. Jag har några filmer som jag skulle vilja lägga på en dvd, använder Adobe Encore för att göra menyer mm. Men när jag ska importera filmerna till programmet står det fljande: "Videofiles for this project must have a resolution of 720x576 or 704x576" Finns det nått sätt att ändra det? Så att det går att importera filmerna?
 9. Alltså, nu börjar jag bli less, väldigt less. Jag börjar med att säga att jag har samtliga updateringar på windows update, jag har brandvägg och jag har virusprogram som är updaterat med alla updateringar som finns. Så då slipper nån säga att jag ska updatera eller skaffa något av detta. Jag har tydligen fått nått virus/adware som sabbar min dator hela tiden. Brandväggen varnar för att notepad, explorer.exe och mediaspelaren vill kontakta internet. Inget av dom programen ska väl försöka nå internet utan vidare. Så jag tillät dom inte att göra det. Men varken notepad eller mediaspelaren går att öppna nu. Jag har kört ad-aware (hittar inget) Spyboot (hittar inget) bazooka spyware hittar nått som heter winpup. Står hur man tar bort det manuellt. Har gjort precis som det står. Men det hjälper inte. När jag körde norton antivirus, hittar det 6 adware program, det kan ta bort 4 av dom automatiskt. Dom övriga går inte, för dom används. Jag startar datorn i felsäkert läge för att ta bort dom, men då finns dom inte på dom platser som dom fanns på innan. Startar datorn igen, och problet kvarstår så klart. Hur ska jag kunna få bort det??? Och hur får jag igång notepad och Mediaspelaren igen? Notepad står att det inte finns längre och Mediaspelaren har jag installerat om men det fungerar inte allafall. Nån som har nått tips?
 10. Alltså, nu börjar jag bli less, väldigt less. Jag börjar med att säga att jag har samtliga updateringar på windows update, jag har brandvägg och jag har virusprogram som är updaterat med alla updateringar som finns. Så då slipper nån säga att jag ska updatera eller skaffa något av detta. Jag har tydligen fått nått virus/adware som sabbar min dator hela tiden. Brandväggen varnar för att notepad, explorer.exe och mediaspelaren vill kontakta internet. Inget av dom programen ska väl försöka nå internet utan vidare. Så jag tillät dom inte att göra det. Men varken notepad eller mediaspelaren går att öppna nu. Jag har kört ad-aware (hittar inget) Spyboot (hittar inget) bazooka spyware hittar nått som heter winpup. Står hur man tar bort det manuellt. Har gjort precis som det står. Men det hjälper inte. När jag körde norton antivirus, hittar det 6 adware program, det kan ta bort 4 av dom automatiskt. Dom övriga går inte, för dom används. Jag startar datorn i felsäkert läge för att ta bort dom, men då finns dom inte på dom platser som dom fanns på innan. Startar datorn igen, och problet kvarstår så klart. Hur ska jag kunna få bort det??? Och hur får jag igång notepad och Mediaspelaren igen? Notepad står att det inte finns längre och Mediaspelaren har jag installerat om men det fungerar inte allafall. Nån som har nått tips?
 11. Jag satt och mailade, helt plötslit blir dator jätteseg, jag stänger allt och startar om datorn. Men kommer inte in i outlook igen. Varje gång jag försöker så blir den seg och outlook låser sig. Jag har provat att reparera installationen, installera om outlook och avinstallerat och installerat på nytt. Det blir samma sak varenda gång, outlook låser sig. Hur kan det ha blivit så? Bara helt plötsligt dessutom.
 12. Jag formaterade datorn i helgen och efter det har den inte fungerat som jag vill. Internetuppkopplingen (telia 0,5) verkar låsa sig ibland. Helt plötsligt går det inte att komma åt några sidor och allt kopplas ifrån. Men startar jag om modemet så kommer det igång igen. Nån som vet vad det kan bero på?
 13. men alltså jag höger klicka på filen och valde öppna med ie men det funkade inte då heller. Så sökväg och stora/små bokstäver kunde det inte vara. Men har upptäckt vad det var nu. Bilderna var sparad i CMYK läge och inte i RBG fick ända det i photoshop sen gick det bra
 14. Om man skriver in en adress iadressfältet till en adress som inte minns brukar det komma upp nått där den föreslår liknande adresser och dylikt. Men den sidan är ändrad till nått incredifind.com eller liknande. Hur får man bort den? Jag har kört adaware och Norton antivirus 2004 och massa andra spyware program men dom hittar inget...
 15. Vad jävla konstigt jag har några .jpg bilder på en skiva som jag ska lägga ut på hemsidan. men IE kan inte visa bilderna. Dom går och öppna i alla andra program utom i IE. Jag har öppnat dom i photoshop och sparat om dom som jpg men det går fortfarande inte att öppna dom i IE det blir bara en liten ikon med ett kryss i. Jag höger klickar och väljer öppna med Internet Explorer så jag kan inte ha angett fel sökväg eller nått. Likaså när jag ska lägga dom på hemsida och använder Dreamweaver och väljer bilder så blir det samma i dreamweaver en ikon med ett kryss. Nån som vet vad det kan bero på? Jpg filer måste väl gå att använda på webben det har det ju alltid gjort förut
×
×
 • Skapa nytt...